PAP napisał(a):
Ja też nie bardzo rozumiem, o co Paszczakom chodziło![]()
... ja myślałem, zanim przeczytałem, że ktoś ich teksty czy zdjęcia publikował jako swoje czy coś w tym stylu ... ale to była jakaś dziecinada ... parę lat temu nie każdy miał szybkie łącze do internetu, więc faktycznie zgranie na płytę paru relacji i pożyczenie jej znajomym bez netu, co by sobie też poczytali, to jak dziś przesłanie komuś linka do relacji
... no ale jak ktoś ma chore ambicje, to się mówi trudno
![]()
...
Wiesz PAP-ie może to nie były chore ambicje a właśnie ambicje zawodowe i tak naprawdę to dobrze że Ty, Kulka, LRobert, Buber, Witki, Shtriga, Zawodowiec, Fiolek, Dangol, Szopisko, wymieniam z konieczności tylko tych ostatnio piszących swoje relacje, nie jesteście porównywani ani nie musicie konkurować ze zdjęciami z zawodowymi reporterami i dziennikarzami. Oni mają swoje "dzienniki i czasopisma". Może początkowo sądzili, że tu się płaci za teksty albo że ktoś ich "odkryje" dzięki relacji.
PAP napisał(a):P.S. Ja DALEJ pamiętam o tej waszej relacji z Czarnogóry, co ją zapowiadaliście![]()
![]()
![]()
Trudności
Będziemy w stosunku do Ciebie znacznie opóźnieni, ale to nie szkodzi, bo teraz u Ciebie tak łatwo można znaleźć się w odpowiednim dniu relacji.

.png)
przyjdzie z odsieczą googlową), ale zbierając info na wiosnę 2007 trafiłem na ich stronkę z relacjami i zdjęciami (w 2007 mieli jechać do Rumunii, o ile dobrze pamiętam). I powiem tak. Info wyczytane było ciekawe merytorycznie, zwłaszcza na odcinku albańskim, i sporo się z tego dowiedziałem, ale ... ani zdjęcia ani sam tekst mnie nie powaliły .png)