Jakoś podejrzanie mało płacimy...Choć Ribarica jest, jak ktoś już tu na forum mi napisał "straszeczną dziurą"
W razie czego przeboleję "jedyne" 100 eurasków i w nogi nim będą kazali dopłacac na wejściu...
.png)
.png)
Monika72 napisał(a):No to już całkiem się wystraszyłam. Wpłaciłam zaliczkę ( 100 Euro) w lutym, wybrałam kwaterę przez Allegro...Na zdjęciach widac, że "wczesny Gierek", ale na oko czysto, schludnie...Podobno ma być klima, tarasik ( na zdjęciu istniał takowy), kuchnia malutka, ale z osprzętem
.Natrysk...Zejście na plaże (kawałek kamienia/ betonu widniał na focie) bezpośrednio z domu. Oczywiście w umowie mailowej jak byk widnieje "dopłata od razu po przyjeździe". Już czuję, że "klima kaput", pokoik okaże się norą 2x2, a zejście na "plaże" będzie oddzielać szosa
Jakoś podejrzanie mało płacimy...Choć Ribarica jest, jak ktoś już tu na forum mi napisał "straszeczną dziurą"Może termin 27.08-10.09 nie jest atrakcyjny, stąd niska cena...A może będę kolejną zrobioną w bambuko...
![]()
W razie czego przeboleję "jedyne" 100 eurasków i w nogi nim będą kazali dopłacac na wejściu...
.png)
.png)
.png)
smok131 napisał(a):w tym roku trafiłem w ciemno w primosten sprzątanie,zmiana ręczników , uzupełnianie papieru i opróżnianie kosza codziennie i jeszcze na dodatek musiałem "zmykać" przed gospodarzami bo co mnie zobaczyli to albo loza albo vino albo piwo
40 E za apt 2 osoby 30m od morza
.png)
.png)
.png)
marol napisał(a):Taka mała sugestia do Admina, może warto pomyśleć o stworzeniu czarnej listy kwater, wiem że jest na forum bank kwater, jednak te polecane często są już zajęte, a taka lista może pomogłaby lepiej zweryfikować okazje pojawiające się w necie z tanimi kwaterami i ostrzec np. tą rodzinę , która przyjechała do Apartmani Carapina z dwójką małych dzieci na wózkach ( te ich miny gdy wjechali pod góre - bezcenne).
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne