Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciliśmy --- Istra---Pula super miejsce i apartament

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gozdek1983
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gozdek1983 » 16.08.2010 22:22

Witam
wróciłem z Żoną i znajomymi z Puli.
Wypad zaczęliśmy od Plitvickich jezior (najpierw nocleg na balatonie Węgry u Pani Teresy Bodo - namiary wzięliśmy z forum - strzał w 10!)
W plitwickich po 6h zwiedzania udaliśmy się do rakovicy 10km od jezior - tutaj w ciemno - 2 domki i znaleźliśmy bajer kwatere za 60EU - najpierw za 70 ale warto się targować.
Z Rakovicy do Puli. Tutaj 7 dni u Valtera - o nim napisałem już w innym poscie: forum/viewtopic.php?p=588907&highlight=#588907
Zwiedzaliśmy : Rovinj, Vrsar, Wodjan, kanał limski, no i codziennie plaża ,
całodniowa wycieczka statkiem 120 zł wyspy, opalanko na "bezludnej wyspie"
mozliwość płynięcia do venecji z Rovinj - najtaniej 180 zł
potem powrót przez Słowenie / austrie / czechy
cały wyjazd kosztował 1500 zł / os co jest niczym gdzie w zakopanem w zeszłym roku wydaliśmy 1800 zł / os

w razie pytań służę pomocą.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 17.08.2010 07:24

gozdek1983 napisał(a):gdzie w zakopanem w zeszłym roku wydaliśmy 1800 zł / os

Moja noga więcej nie postanie w Zakopanem !
Nie cierpię Zakopanego , tych tłumów w górach , na Krupówkach oraz ich cen i tylko ze względu na moją żonkę dam się zawsze namówić na kolejny wypad do Zakopanego będąc gdzieś w pobliżu lub przejazdem.

Jednak po zeszłorocznym pobycie w Zakopanem wracając z HR powiedziałem KONIEC z Zakopanem !

Zdecydowanie polecam Słowację i Słowackie Tatry. :oczko_usmiech:

Co do pytań to ich nie mam , bo niektóre miejsca o których piszesz w HR
zwiedziliśmy i możemy też polecić.
DENISE
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) DENISE » 19.08.2010 15:23

[quote="gozdek1983"]Witam
wróciłem z Żoną i znajomymi z Puli.
Wypad zaczęliśmy od Plitvickich jezior (najpierw nocleg na balatonie Węgry u Pani Teresy Bodo - namiary wzięliśmy z forum - strzał w 10!)
W plitwickich po 6h zwiedzania udaliśmy się do rakovicy 10km od jezior - tutaj w ciemno - 2 domki i znaleźliśmy bajer kwatere za 60EU - najpierw za 70 ale warto się targować.
Z Rakovicy do Puli. Tutaj 7 dni u Valtera - o nim napisałem już w innym poscie: forum/viewtopic.php?p=588907&highlight=#588907
Zwiedzaliśmy : Rovinj, Vrsar, Wodjan, kanał limski, no i codziennie plaża ,
całodniowa wycieczka statkiem 120 zł wyspy, opalanko na "bezludnej wyspie"
mozliwość płynięcia do venecji z Rovinj - najtaniej 180 zł
potem powrót przez Słowenie / austrie / czechy
cały wyjazd kosztował 1500 zł / os co jest niczym gdzie w zakopanem w zeszłym roku wydaliśmy 1800 zł / os

w razie pytań służę pomocą.[/quote]
Witam . Jeżeli to nie problem to proszę o namiary na kwaterę w Puli i troszeczkę informacji -odległość do centrum itp
mail:denise@poczta.onet.eu

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone