.png)
.png)
.png)
bajluśka napisał(a):to sa wodospady Krka?? byłam w Cro w 2008 roku ale nie pojechaliśmy tam, w tym roku napewno tam pojedziemy
.png)
Torac napisał(a):bajluśka napisał(a):to sa wodospady Krka?? byłam w Cro w 2008 roku ale nie pojechaliśmy tam, w tym roku napewno tam pojedziemy
Kravica w Bośni -
O wstępach nie wspomnę.Kravica za darmo.
.png)
WIOLAB napisał(a):Torac napisał(a):bajluśka napisał(a):to sa wodospady Krka?? byłam w Cro w 2008 roku ale nie pojechaliśmy tam, w tym roku napewno tam pojedziemy
Kravica w Bośni -
O wstępach nie wspomnę.Kravica za darmo.
w ubiegłym roku wracając z Mostaru przejechaliśmy to miejsce (zjazd) i nie chciało nam się wracać (upał, dzieci etc) ale w tym roku będziemy tam na pewno
.png)
.png)
consett0805 napisał(a):Witam jechaliście w ciemno czy, czy mieliście coś zarezerwowanego? Jak mniej więcej wygląda masówka turystów o tej porze. Ja dopiero będę tam 28 czerwca i jadę w ciemno choć z duszą na ramieniu. Czy trudno coś znaleźć o tej porze czyli koniec czerwca?
.png)
Scud2 napisał(a):consett0805 napisał(a):Witam jechaliście w ciemno czy, czy mieliście coś zarezerwowanego? Jak mniej więcej wygląda masówka turystów o tej porze. Ja dopiero będę tam 28 czerwca i jadę w ciemno choć z duszą na ramieniu. Czy trudno coś znaleźć o tej porze czyli koniec czerwca?
Witam, też będę w Breli 28 czerwca, wyjazd 27 około południa z Bełchatowa. Też jedziemy w ciemno. Którędy jedziecie?
do Loza_drinker
Jak z dostępnością apartamentów na ta chwilę?
.png)

Scud2 napisał(a):consett0805 napisał(a):Witam jechaliście w ciemno czy, czy mieliście coś zarezerwowanego? Jak mniej więcej wygląda masówka turystów o tej porze. Ja dopiero będę tam 28 czerwca i jadę w ciemno choć z duszą na ramieniu. Czy trudno coś znaleźć o tej porze czyli koniec czerwca?
Witam, też będę w Breli 28 czerwca, wyjazd 27 około południa z Bełchatowa. Też jedziemy w ciemno. Którędy jedziecie?
do Loza_drinker
Jak z dostępnością apartamentów na ta chwilę?
.png)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne