Właściwie ten Pag (miasto) to nadużycie. Będę TU
lub inne TU
.png)
joasiasok napisał(a):Co do pizzy to bym sie nie martwiła, pewnie równie dobra znajdziesz![]()
joasiasok napisał(a):A tak w ogóle to nieobiektywna jestem, bo Brela jest dla mnie wyjatkowa.
.png)

Torac napisał(a):Poprawna odpowiedź to Piccante- ale uwaga teraz trudniej - jakie to piwo?
.png)

anakin napisał(a):Loza_drinker napisał(a):
Trasa ze wschodniej Polski przez Słowację (Presov, Koszyce) i Węgry (Miszkolc, Budapeszt). Od Miszkolca leci się ładną autostradą aż do zjazdu w Chorwacji na Makarską w miejscowości Sestanovac.
A napotkałeś jakieś problemy po drodze w związku z panującą ostatnio pogodą?
.png)

Torac napisał(a):To masz super . Ja już patrzę na mapy i kombinuje jak się z Pagu wyrwać choćby na jeden dzień i wciągnąć pizze z Marco -Ale to 2,5 h jazdy
.png)

Torac napisał(a):Loza_drinker napisał(a):Torac napisał(a):Poprawna odpowiedź to Piccante- ale uwaga teraz trudniej - jakie to piwo?
OŻUJSKO zapewne
kARLOVAĆKO
.png)
.png)
Anna111111 napisał(a):Już za tydzień wybieramy się z rodzinnie z maluchem 2 i pół letnim do Chorwacji. Wybór padł na Brelę. Jak zwykle jedziemy w ciemno i na miejscu szukamy zakwaterowania. Pytanie moje jest takie: czy w tej miejscowości lub gdzieś niedaleko są jakieś place zabaw dla dzieci? A może ktoś mógłby polecić kwaterę z huśtawkami, zjeżdżalniami i tego typu użądzeniami. Mój synek ma bardzo dużo energii i obawiam się, że całodzienny pobyt na plaży nieco go znuży. Takie place zabaw to dla mnie wybawienie!Proszę o podpowiedź!
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne