smoki3 napisał(a):Nastnepny upojny poranek z odgarnianiem śnieguW miarę szybko poszło 1,5 godzinki i czysto
![]()
Jaki masz plac
.png)
smoki3 napisał(a):Nastnepny upojny poranek z odgarnianiem śnieguW miarę szybko poszło 1,5 godzinki i czysto
![]()
Leszek Skupin napisał(a):smoki3 napisał(a):Nastnepny upojny poranek z odgarnianiem śnieguW miarę szybko poszło 1,5 godzinki i czysto
![]()
Jaki masz plac![]()
, że 1,5 godz. to w miarę szybko
![]()
.png)
Leszek Skupin napisał(a):smoki3 napisał(a):Nastnepny upojny poranek z odgarnianiem śnieguW miarę szybko poszło 1,5 godzinki i czysto
![]()
Jaki masz plac![]()
![]()
.png)
smoki3 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):smoki3 napisał(a):Nastnepny upojny poranek z odgarnianiem śnieguW miarę szybko poszło 1,5 godzinki i czysto
![]()
Jaki masz plac![]()
![]()
Około 400 m2 własnego plus dojazd do firmy publiczny około 250 m2 .....
Leszek Skupin napisał(a): robisz to odśnieżarką ...
.png)
.png)
longtom napisał(a):Mam nadzieję, że nie znacie ...
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Mam łopatę na kółkach.Zbiera jak dwie zwykłe łopaty bo ma podwójną szerokość.Czyli oszczędzamy 50% czasu na odśnieżanie.
smoki3 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Mam łopatę na kółkach.Zbiera jak dwie zwykłe łopaty bo ma podwójną szerokość.Czyli oszczędzamy 50% czasu na odśnieżanie.
Ale jak jest mokry śnieg nie możesz jej unieść.![]()
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Mam łopatę na kółkach. Zbiera jak dwie zwykłe łopaty bo ma podwójną szerokość. Czyli oszczędzamy 50% czasu na odśnieżanie.