.png)
.png)
Koenig napisał(a):Parę dni temu skończyłem książkę Beksińscy. Portret Podwójny..
.png)
.png)
Roxi napisał(a):Skończyłam dość mocno reklamowaną książkę- Dziewczyna z pociągu Pauli Hawkins.
Mnie wciągnęła. Gdyby czas mi na to pozwolił, to wzięłabym tę książkę na raz.
.png)
piekara114 napisał(a):Właśnie szukam lekkiej podpowiedzi na wakacje (może być właśnie w tym stylu lub typu Bezcenny Miłoszewskiego - pierwsza jego książka...

.png)
wojan napisał(a):piekara114 napisał(a):Właśnie szukam lekkiej podpowiedzi na wakacje (może być właśnie w tym stylu lub typu Bezcenny Miłoszewskiego - pierwsza jego książka...
Jo Nesbo , cykl z Harrym Hole w roli głównej . Na wakacje jak znalazł ...![]()
.png)
marko350 napisał(a):wojan napisał(a):piekara114 napisał(a):Właśnie szukam lekkiej podpowiedzi na wakacje (może być właśnie w tym stylu lub typu Bezcenny Miłoszewskiego - pierwsza jego książka...
Popieram inspektor jest dobry
.png)
maslinka napisał(a):marko350 napisał(a):wojan napisał(a):piekara114 napisał(a):Właśnie szukam lekkiej podpowiedzi na wakacje (może być właśnie w tym stylu lub typu Bezcenny Miłoszewskiego - pierwsza jego książka...
KomisarzChociaż teraz... no dobra, nie będę spoilować
Wczoraj w nocy skończyłam czytać najnowszą część przygód Harry'ego ("Pragnienie"). Bardziej brutalna niż poprzednie, bardziej wciągająca, niesamowita! Nie daje o sobie zapomnieć...
Polecam
.png)

.png)
marko350 napisał(a):maslinka napisał(a):marko350 napisał(a):wojan napisał(a):piekara114 napisał(a):Właśnie szukam lekkiej podpowiedzi na wakacje (może być właśnie w tym stylu lub typu Bezcenny Miłoszewskiego - pierwsza jego książka...
KomisarzChociaż teraz... no dobra, nie będę spoilować
Wczoraj w nocy skończyłam czytać najnowszą część przygód Harry'ego ("Pragnienie"). Bardziej brutalna niż poprzednie, bardziej wciągająca, niesamowita! Nie daje o sobie zapomnieć...
Polecam
Miał być Komisarz
.png)
A&P napisał(a):Chyłka!![]()
Czyli seria Remka Mroza: Immunitet, Kasacja, Rewizja i inne.
Fajnie się czyta, autor ma pomysły, bohaterowie plastyczni i szybko się z nimi zżywamy.
Akcja wartka z dosyć częstymi zwrotami akcji, co osobiście lubię. Narracja nieco przegadana, ale to oczywście kwestia gustu, opowiada ciekawie a kłopoty bohaterów są nietuzinkowe.
Polecam na wakację i nie tylko!
.png)
.png)
A&P napisał(a):całą serię o komisarzu Froście
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.