Jutro ruszamy do Cro i w końcu będę mogła zabrać się za drugi tom cyklu Archiwum burzowego światła, czyli Słowa Światłości.
Nawet nie wiesz jak mnie ta książka przez cały rok kusiła, ale byłam dzielna
.png)
.png)
Nefer napisał(a):Skończyłem czytać "Bezcennego" Z. Miłoszewskiego i mogę potwierdzić to, co pisałem wyżej. Książka mi się podobała, bardzo przyjemna w odbiorze.
Ale jednak jeśli o tego autora chodzi, to wolę trylogię z Szackim.
.png)
dids76 napisał(a):... Chyba zabiorę się za "Pana Samochodzika" którego młody sobie zabrał![]()
.png)

.png)

.png)

.png)
sneer napisał(a):
Jednocześnie jestem mocno rozczarowany kolejną książka w tym temacie.
"Beksiński. Dzień po dniu kończącego się życia" (Jarosław Skoczeń).
tutaj natomiast granica wchodzenia w prywatność została dla mnie przekroczona.
.png)
dids76 napisał(a):Chyba zabiorę się za "Pana Samochodzika" którego młody sobie zabrał![]()
.png)
Nefer napisał(a):dids76 napisał(a):Chyba zabiorę się za "Pana Samochodzika" którego młody sobie zabrał![]()
Ty się śmiejesz (żartujesz), a ja w ostatnim roku przeczytałem chyba osiem tomów Samochodzika - też z tej okazji, że mój syn to czyta.
.png)
Nefer napisał(a):dids76 napisał(a):Chyba zabiorę się za "Pana Samochodzika" którego młody sobie zabrał![]()
Ty się śmiejesz (żartujesz), a ja w ostatnim roku przeczytałem chyba osiem tomów Samochodzika - też z tej okazji, że mój syn to czyta.
.png)
.png)
longtom napisał(a):Nefer napisał(a):dids76 napisał(a):Chyba zabiorę się za "Pana Samochodzika" którego młody sobie zabrał![]()
Ja mam wszystkie![]()
longtom napisał(a):A do tego Pan Samochodzik to mój imiennik.![]()
Andzik napisał(a):Obecnie, Colin Forbes "Na szczytach Zervos"
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.