.png)
Roksa_ napisał(a): Książkę poświęcam pamięci dzielnych młodych nurków, którzy zginęli przez brak wiedzy i brawurę oraz przez to, że nam "starym" nie chciało się zwrócić im uwagi, że postępują niewłaściwie.
.png)
Jo_Anna napisał(a):kasia34 napisał(a):Przyznajcie się kto czytał "Wojnę polsko-ruską pod flagą biało czerwoną"?
ciekawa jestem jakie macie zdanie na temat tej książki.
Kilkanaście stron. A że nie byłam w nastroju masochistycznym, dalej się nie zmuszałam. Nie zmogłam...
.png)
kasia34 napisał(a):Przyznajcie się kto czytał "Wojnę polsko-ruską pod flagą biało czerwoną"?
Darek9634 napisał(a):Literatura faktu, szczególnie z okresu 1939 - 45.
Stephen E. Ambrose "D-DAY"
Stephen E. Ambrose "KOMPANIA BRACI"
...
.png)
kasia34 napisał(a):
Przyznajcie się kto czytał "Wojnę polsko-ruską pod flagą biało czerwoną"?
.png)
Kasiulka85 napisał(a):Jo_Anna napisał(a):kasia34 napisał(a):Przyznajcie się kto czytał "Wojnę polsko-ruską pod flagą biało czerwoną"?
Kilkanaście stron. A że nie byłam w nastroju masochistycznym, dalej się nie zmuszałam. Nie zmogłam...
Ja też nie dałam rady ale o gustach się nie dyskutuje
.png)
Tymona napisał(a):Kasiulka85 napisał(a):Jo_Anna napisał(a):kasia34 napisał(a):Przyznajcie się kto czytał "Wojnę polsko-ruską pod flagą biało czerwoną"?
Ja też nie dałam rady ale o gustach się nie dyskutuje
he, he... u mnie też wygrała niechęć do masochizmuale przyznam, że sama Masłowska to ciekawy człowiek
.png)
.png)
anjas napisał(a):magdach7 napisał(a):Opowieści młodych mężatek. Lekkie współczesne pikantne.
Warto
OOO..... Faktycznie musi być fajne.Już sprawdzałam na pewnym portalu.
A jak pikantne, to w sam raz dla mnie.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.