Marku... zorganizowanie warsztatów -fajna rzecz
Pozdrawiam i czekam na szczegółowy harmonogram...
.png)
.png)
.png)
.png)
Bodzioch Marek napisał(a):ach, mało tego iż zdążymy z materiałem, to jeszcze dla zainteresowanych zdąrzymy zrobić kilka rolek filmów, na miejscu je wywołać i zeskanować ...
.png)
hehe, warsztaty (kolejne dwie edycje ) w tym własnie czasie odbyły się w PL. Były to jednak szósta i siódma edycja trzydniowych szkoleń z fotografii ślubnejFatamorgana napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):ach, mało tego iż zdążymy z materiałem, to jeszcze dla zainteresowanych zdąrzymy zrobić kilka rolek filmów, na miejscu je wywołać i zeskanować ...
No i jak tam warsztatowcy?
Zdąrzyliście ze wszystkim?![]()
.png)
.png)
hehe, trafiony był tylko mała reklama była potrzebna i gdyby nie warsztaty ślubne pewnie takową byśmy poczynili, jednak nawet tutaj z niej zrezygnowaliśmy bo okazało się że mamy komplet na jedne ślubne później komplet chętnych na drugie i kasa wiele lepsza za 3 dni roboty i na miejscu w Wadowicach i bez dojazdów. Ja jeśli mi zależy to dopinam wszystko do końca:).Fatamorgana napisał(a):W Krakowie jest taka firma od druku najwyższej jakości.
Ich człowiek robił nam niedawno bardzo pouczający wykład.
![]()
Cóż, życie zweryfikowało plany- jak to często bywa- czyli wyszło, że jednak taki pomysł warsztatów aż w CRO nie był do końca trafiony.
Tak to właśnie od początku widziałem (po co aż w CRO, skoro w Polsce i bliżej i efektywniej i...taniej i szybciej).
Wprawdzie są w Polsce ludzie, którzy organizują plenery i warsztaty aż w Radżastanie, ale to tylko dla naprawdę zapalonych i zmobilizowanych (oraz zasobnych). To właściwie cała wyprawa warsztatowa ale z innej bajki.
Co oczywiście nie znaczy, że z góry należy zarzucić inne pomysły- te bliższe realizmu.![]()
Powrót do FotoCroClub - dyskusja