ewula91 napisał(a):figusek napisał(a):Mamy plan iść zobaczyć Brelę w Podgorze, miejsce, do którego w tamtym roku doszliśmy, ale nie zeszliśmy ze względu na parę golasów oddających się przyjemnościom
Brelę w Podgorze?Jestem ciekawa co to za miejsce
No jest jedno takie
kojacek napisał(a):Odnośnie cen przy wodospadach Kravitza to my mieliśmy jeszcze inne doświadczenie.
Tak jak myślałam - samowolka
kojacek napisał(a):Natomiast gdy wracaliśmy, wspomniany wcześniej sprzedawca spytał nas skąd pochodzimy, a gdy dowiedział się skąd usłyszeliśmy coś w stylu "oddam flaszkę za polskie dwie dychy!"![]()
Hahaha też mieliśmy taką sytuację, młody chłopak jak nas zobaczył od razu pytał, skąd jesteśmy
kojacek napisał(a):Widzieliśmy tam też typową muzułmańską rodzinę
My też widzieliśmy różne zachowania, ale nie pisałam, bo nie chciałam wyjść na rasistkę czy coś ha ha ha
Swibon napisał(a):figusek napisał(a):
Wieczorem decydujemy się zdobyć starą Podgoręjest gorąco, długo idziemy pod górkę, ostatecznie skręcamy w ślepą uliczkę
tam też były apartamenty do wynajęcia
![]()
Widoki są wspaniałe
Podziwiam Was za wytrwałość. Dla nas było za wysoko więc postanowiliśmy podjechać autem![]()
Jak widać są również amatorzy takich apartamentów - daleko do plaży ale za to jakie widoki za oknem
Ja żałuję, że zostawiliśmy ten wypad na ostatni dzień, na pewno byśmy autem podjechali
ewula91 napisał(a):Swibon napisał(a):
Podziwiam Was za wytrwałość. Dla nas było za wysoko więc postanowiliśmy podjechać autem![]()
Jak widać są również amatorzy takich apartamentów - daleko do plaży ale za to jakie widoki za oknem
Kawałek od centrum a jakie inne otoczenieMy też spacerowaliśmy po Górnej Podgorze ale przy brzydkiej pogodzie, niestety :/
Jest tam kilka dość nowoczesnych i bardziej luksusowych apartamentów, nawet z basenamia przy nich same niemieckie rejestracje
ewula91 Wy tam dotarliście, szacun
otoczenie rzeczywiście jest inne, zielono i dziko 
.png)

.png)
.png)
.png)