Graba/tuk-tuka zamawialiście w lokalnej apce płacąc kartą? Instalowaliście już na miejscu apkę? Płatność kartą naszą PL było bez problemu?
.png)
majkik75 napisał(a):Super![]()
Graba/tuk-tuka zamawialiście w lokalnej apce płacąc kartą? Instalowaliście już na miejscu apkę? Płatność kartą naszą PL było bez problemu?
piekara114 napisał(a): Piękne te warany (???)
.png)
.png)
A przynajmniej na liście kilku takich miejsc w "moim" zestawieniu ... No i oczywiście jeszcze Ta Prohm
.png)
majkik75 napisał(a):Ta świątynia to fotograficzna ekstazaA przynajmniej na liście kilku takich miejsc w "moim" zestawieniu ...
majkik75 napisał(a):Szkoda, że była taka pogoda, bo to jest piękne miejsce do fotografowania![]()
Ale i tak widać potencjał
)majkik75 napisał(a):No i oczywiście jeszcze Ta Prohm![]()
majkik75 napisał(a):A jedzenie za te 20$ to zakładam, że dobre?
.png)
Aglaia napisał(a): ... wcześniej kupiliśmy on-line trzydniowy bilet do tego kompleksu ...
.png)
piotrf napisał(a):Kompleks Beng Mealea to potężna dawka paliwa dla wyobraźni![]()
. Z takich zostało mi Machu Pichu - może, kiedyś...wiola2012 napisał(a):Moja ulubiona Tajlandia. Patrzę na zdjęcia i mam wrażenie jakbym była tam wczoraj, a to już 1,5 roku.
Chętnie popatrzę Twoimi oczami na Tajlandię jeszcze chętniej na Kambodżę, bo jeszcze nie byłam.
margaret-ka napisał(a):Jest postęp. Jeszcze w 2018 bilet kupowało się tylko w kasie i na miejscu robili nam zdjęcia.
. Potem takie bileciki pokazuje się w telefonie więc bardzo to wygodne. Z innych postępowych zmian to zniesiono jakąś dodatkową opłatę za wizę wyrabianą on-line i teraz kosztuje ona tyle samo co wiza wyrabiana na lotnisku..png)
..png)
majkik75 napisał(a):SuperTe miejsca do tej pory widziałem tylko na YT/TV/blogi ...
Zawsze mnie zastanawiało, jak kwestia kanalizy jest rozwiązana w tych wioskach i czy tak jak myślę?![]()
.png)
majkik75 napisał(a):SuperTe miejsca do tej pory widziałem tylko na YT/TV/blogi ...
Zawsze mnie zastanawiało, jak kwestia kanalizy jest rozwiązana w tych wioskach i czy tak jak myślę?![]()
..png)