Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
planujemy jechać w 9 osób w ciemno od 24 czerwca na tydzień, zaostrog lub okolice. Nie zależy nam na super warunkach, myślicie ze sie uda coś znaleźć w ciemno na tyle osób? szukałam noclegów ale jadę pierwszy raz więc chcemy najpierw zobaczyć okolice itd.
dacie rade, niczym sie przejmujcie, zawsze coś sie znajdzie, głowy do góry, nie ma tego złego co by..., mogło być gożej, chorwacja to takie zadupie że spotkać turystę to sztuka - tam prawie nikt nie jeździ, normalnie dzicz, proszą sie sami nawet w lipcu i sierpniu,
powodzenia.
bogdan63 napisał(a): chorwacja to takie zadupie że spotkać turystę to sztuka - tam prawie nikt nie jeździ, normalnie dzicz, proszą sie sami nawet w lipcu i sierpniu, powodzenia.
Bogdan007 napisał(a):Nie martwcie się - w czerwcu na pewno coś znajdziecie.
Dzięki wielkie. Już się doczekać nie mogę
zaglądasz tu jeszcze? Proszę napisz coś na temat dostępności kwater w tamtych rejonach,w końcówce czerwca i na taką ilośc osób.
Są wstępne plany na przyszły rok i zainteresowana jestem tematem