Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

w ciemno północna Chorwacja

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
CarboMania
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) CarboMania » 04.07.2012 18:49

witajcie,

Chcemy jechać w sierpniu, myślę o północy (dalmacja, kvar...). Byłam raz na Chorwacji, w Zaostrogu, więc nie mam doświadczenia w wyborze miejscowości. Poczytałam na forum o Senj i pomyślałam że można w tamtą stronę jechać i poszukać jakiejś małej miejscowości w okolicach Senj w stronę Crikvenicy.
Czy możecie mi coś poradzić w tej sprawie? Jadą sami dorośli, bez pieniędzy i ochoty na nocne szaleństwa :) zależy nam na ładnej plaży przede wszystkim.
Na marginesie, sądzicie że uda nam się zaleźć nocleg do max 12eur/osoba?
Z góry dziękuję za pomoc.
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 04.07.2012 19:57

Jeżeli już musisz szukać w tej okolicy i chodzi o naprawdę małą miejscowość spróbuj w Lukovo, 20 km na południe od Senj. Ewentualnie Klenovica, jest trochę już większa i trochę inna jest okolica.
Ładne plaże są na Krku i na Pagu, zwłaszcza na tej drugiej wyspie jest spory wybór.
Co do cen się nie wypowiem, bywałem tylko poza sezonem. Wtedy za taką kwotę bez problemu można znaleźć apartament.

Pzdr
CarboMania
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) CarboMania » 04.07.2012 21:59

kulka53 napisał(a):Jeżeli już musisz szukać w tej okolicy i chodzi o naprawdę małą miejscowość spróbuj w Lukovo, 20 km na południe od Senj. Ewentualnie Klenovica, jest trochę już większa i trochę inna jest okolica.
Ładne plaże są na Krku i na Pagu, zwłaszcza na tej drugiej wyspie jest spory wybór.
Co do cen się nie wypowiem, bywałem tylko poza sezonem. Wtedy za taką kwotę bez problemu można znaleźć apartament.

Pzdr

Dzięki za odpowiedz. nie musze koniecznie w tej okolicy. Wiem że piekniej jest bardziej na południu, ale zależy mi na czymś bliżej, to ma być tani wyjazd... :) Opisy tych okolic znalazłam na forum, ale chętnie rozważę inne okolice, byle z południowej Polski zamknąć się w około 1000km.
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 05.07.2012 04:48

CarboMania
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) CarboMania » 05.07.2012 07:42

przeczytałam już wczoraj. Chyba zdecydujemy się na KRK. Tam czegoś odpowiedniego poszukamy.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone