Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vila Ivona, Ivona Ćirak - Makarska. Prośba o opinie.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sowiq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sowiq » 15.04.2010 21:59

Witam,
znalazłem bardzo ciekawą ofertę apartamentów w Makarskiej i zrobiłem już nawet wstępną rezerwację na koniec sierpnia. Szukałem na forum informacji na temat tego hotelu, ale niestety znalazłem tylko apartamentowiec o takiej samej nazwie, ale w miejscowości Rozgoznica.

Stąd moje pytanie - czy ktoś z obecnych tu na forum ma jakieś doświadczenia z 'Vila Ivona - Makarska'? Ich strona internetowa to zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam,
sowiq
sowiq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sowiq » 01.05.2010 14:12

Zaliczka wpłacona już jakiś czas temu, ale nadal bardzo liczę na opinie osób, które wynajmowały apartamenty w Ivonie :)
M.T.
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.T. » 01.05.2010 15:31

A jaki koszt tych apartamentów jeśli można wiedzieć?
sowiq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sowiq » 02.05.2010 21:19

Na przełomie sierpnia i września za apartament z widokiem na morze 36 euro (w tym opłata klimatyczna i zamykany parking).
bidek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bidek » 10.05.2010 07:55

Też tam jedziemy w lipcu.Mam nadzieję,że będzie fajnie !

Pozdrawiam. :)
sowiq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sowiq » 12.05.2010 11:40

@bidek,
jak już wrócisz do Ojczyzny to daj znać jak było ;)
sowiq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sowiq » 02.08.2010 16:04

Wybaczcie, że podbiję temat.

Skoro minęła już połowa wakacji, to czy mogę liczyć na jakieś opinie na temat tego apartamentu?

@bidek,
może się wypowiesz? :)
bidek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bidek » 05.08.2010 07:07

Witam.
Ogólnie wszystko ok. z apartamentami.
Byliśmy pierwszy raz w Chorwacji i na początku mnie zszokowała ciasnota domów i parkowanie aut.
Na zdjęciach dom wygląda jakby stał sam,a w rzeczywistości jest strasznie ściśnięty z innymi.
No ale to miasto,wiec wszędzie jest strasznie ciasno !
Drugim szokiem było (mieliśmy ten największy dwurodzinny apartament na parterze) ,że w salonie nie było żadnego okna !!!!-na zdjęciach tego nie widać.
Ale ogólnie właścicielka i właściciel bardzo mili i było wszystko ok.
Ciężko trafic na ulicę Braćką.Wjazd jest od ulicy Zagrebaćkiej(w małą uliczkę).Krążyliśmy 3 razy zanim wjechaliśmy ! A na parking zamykany wjazd od głównej ulicy zaraz przy stacji paliw.
leszekmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekmw » 09.08.2010 09:24

bidek , mógłbym prosić o parę zdjęć okolicy domu ? może jakieś info na temat knajpek w Rogoznicy , bo tam są najbliższe o ile się już zorientowałem.. . czy aneksy kuchenne są wyposażone w naczynia?
mówisz ze te domy sa jedne na drugich ? no to faktycznie fotograf się postarał . jakbyś mógł coś skrobnąć to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , ewentualnie jakiś numer telefonu żeby na chwilkę zadzwonić..
bidek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bidek » 09.08.2010 19:02

leszekmw napisał(a):bidek , mógłbym prosić o parę zdjęć okolicy domu ? może jakieś info na temat knajpek w Rogoznicy , bo tam są najbliższe o ile się już zorientowałem.. .

....ale my o villi ivona w Makarskiej,nie Rogoznicy.
leszekmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekmw » 10.08.2010 08:40

hmmm... już ktoś pisał co ślepemu po oczach.. :oops:

:lol: ciała dałem widzę..
bidek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bidek » 10.08.2010 09:24

Ale nie ma tego złego co by na dobre.....itd !!!
Dzięki tej pomyłce wiem na 85 % gdzie pojadę w przyszłym roku !!
Zaciekawiła mnie Rogoznica i położenie apartamentów (bliskość plaży)
:D
sowiq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sowiq » 13.09.2010 19:00

Jako że wróciliśmy bardzo zadowoleni z apartamentu, napiszę o nim kilka słów.
Na początek trochę ciężko go znaleźć (wspomniał o tym bidek). Jeśli ktoś zamierza trochę pojeździć autem w czasie pobytu, to polecam dodatkowo płatny parking przy samej głównej ulicy. Podjazd pod sam 'hotel' po stromych i wąskich uliczkach jest nie lada wyczynem :) A ja dodatkowo zahaczyłem silnikiem o podjazd (VW Bora), co dostarczyło dodatkowych emocji podczas wyjazdu do domu.

Plusy apartamentu:
+ bardzo czysto i przytulnie
+ w pełni wyposażona kuchnia (talerze, garnki, sztućce itp)
+ klimatyzacja, balkon
+ niedaleko do plaży
+ piekarnia 24h i market pod nosem
+ bardzo miła właścicielka i jej mąż, dobrze mówią po angielsku

Minusy:
- spory kawałek do centrum Makarskiej, spacerem jakieś 15-20 minut
- praktycznie połowę widoku na morze zasłaniał nowo wybudowany dom sąsiadów (mieszkaliśmy w pokoju Funky Violet)

Jakby ktoś miał jakieś pytania, to chętnie odpowiem :)
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 16.09.2010 16:22

sowig jaka cena za ten apartament?
sowiq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sowiq » 16.09.2010 19:44

@Elizasz,
sowiq, przez Q.

Cenę za apartament podałem w 4. poście tego tematu.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone