jacektomek...w Rogoźnicy jest dużo dwójek ale nie sugeruj sie tym co
w internecie...
.png)
Torac napisał(a):jacektomek321 napisał(a): Może dobrym wyjściem byłoby pojechać na noc tak, żeby na miejscu byc rano i poszukać kwatery. Jak cos znajdziesz to olejesz zaliczkę. Jak nie znajdziesz to zawsze możesz jednak wziąć tą zarezerwowana kwaterę.
Bardzo mądre i uczciwe
.png)
alessandro1977 napisał(a):jacektomek...w Rogoźnicy jest dużo dwójek ale nie sugeruj sie tym co
w internecie...
.png)
jacektomek321 napisał(a):Torac napisał(a):jacektomek321 napisał(a): Może dobrym wyjściem byłoby pojechać na noc tak, żeby na miejscu byc rano i poszukać kwatery. Jak cos znajdziesz to olejesz zaliczkę. Jak nie znajdziesz to zawsze możesz jednak wziąć tą zarezerwowana kwaterę.
Bardzo mądre i uczciwe
Chyba lepiej niz z góry olać zaliczkę i od razu jechać w ciemno?
Poza tym napisałem wyraźnie, że nie neguję zachowania Chorwatów. A umowa wyraźnie przewiduje, że w razie niewywiązania się z niej zaliczka przepada. Po to jest.
.png)
jacektomek321 napisał(a):Torac napisał(a):jacektomek321 napisał(a): Może dobrym wyjściem byłoby pojechać na noc tak, żeby na miejscu byc rano i poszukać kwatery. Jak cos znajdziesz to olejesz zaliczkę. Jak nie znajdziesz to zawsze możesz jednak wziąć tą zarezerwowana kwaterę.
Bardzo mądre i uczciwe
Chyba lepiej niz z góry olać zaliczkę i od razu jechać w ciemno?
Poza tym napisałem wyraźnie, że nie neguję zachowania Chorwatów. A umowa wyraźnie przewiduje, że w razie niewywiązania się z niej zaliczka przepada. Po to jest.
.png)
alessandro1977 napisał(a):Wiesz...jak komuś zależy to nie mam nic przeciwko aczkolwiek krąg jest ograniczony...Rogoźnica to póki co wyjątek, że byłem 2 razy ale generalnie to co roku lubię jeździć w inne miejsce...nie wiem kiedy ale jeszcze kiedyś wrócę do Rogoźnicy...
.png)
alessandro1977 napisał(a):Sprawę zadatku reguluje Kodeks cywilny a obowiązki z niego wynikające mają skutek prawny w obie strony...( art. 394 K. c. )...
.png)
Torac napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Byłem dwa razy w Rogoźnicy u gościa, który nie ogłasza sie nigdzie...
Dlatego też płaciłem 32 euro za dobę w lipcu...![]()
Willa 10 m od morza...
To ( dobrze radzę ) nie podawaj namiarów kolegom (przedmówcom)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Sprawę zadatku reguluje Kodeks cywilny a obowiązki z niego wynikające mają skutek prawny w obie strony...( art. 394 K. c. )...
Czy polski Kodeks Cywilny (art.394) obowiązuje Chorwata
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje