Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ulika - cień na plaży?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Artiii3
Plażowicz
Ulika - cień na plaży?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artiii3 » 05.07.2008 16:51

Witam czy na plaży można znaleźć zacienione miejsca (drzewa). Jest to dla nas wazne poniewaz jedziemy z malym dzieckiem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.07.2008 17:55

O jaką Ulikę pytacie - "gołą i wesołą" czy "tekstylną i wesołą" :?: :?:
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 05.07.2008 19:42

Artiii3 napisał(a):Witam czy na plaży można znaleźć zacienione miejsca (drzewa). Jest to dla nas wazne poniewaz jedziemy z malym dzieckiem.

A byłeś nad naszym morzem? pewnie rosną na plaży drzewa :D
może znajdziecie jakiś duży kamień, za którym jest trochę cienia ,albo jakąś jaskinię - ale radzę wziąść parasol - o drzewach raczej zapomnijcie :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.07.2008 20:01

Jacku - a byłeś na Istrii :?: bo Ulika jest na "serduszku" :wink: i tam na plażach bywają drzewa :lol:
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 05.07.2008 21:11

Janusz Bajcer napisał(a):Jacku - a byłeś na Istrii :?: bo Ulika jest na "serduszku" :wink: i tak na plażach bywają drzewa :lol:

Janusz - cholera jeszcze nie byłem - ale wszystko przede mną - może jeszcze kilka wyjazdów pożyję :D

:wink: pewnie te drzewa mają stałych bywalców - ja bym nie liczył na CUD :D

sorrki że się wpierniczyłem bez rozeznania ,ale oglądając wybrzeże w Dalmacjii(myślałem, że tak wszędzie) jakoś nie widziałem roślin na plaży z wyjątkiem małych, skarłowaciałych krzaczków ,które może dają cień dla robala hehe za to kamole " WIELGIE" są w nadmiarze :D
Pozdrav !!!

ps. ale myślę dalej, że parasol jest w tym wypadku bardzo wskazany :D
Artiii3
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artiii3 » 06.07.2008 00:41

Tak, oytmy o Ulke "goła i wesołą: :)))
Pytamy, poniewaz na Banculuce jest fajna zatoczka z drzewami, (prawie malym lasem ) ;))))
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.07.2008 17:15

Ponieważ ja jestem "tekstylny i wesoły" :lol: więc jeśli chodzi o Ulike "gołą i wesołą" koło Poreca , to nie wiem dokładnie jak tam jest.
Jeśli nie znacie stronki kempingu to jest TU i TU

Na zdjęciach z foto-albumów widzę, że akurat ten kemping w porównaniu z innymi jest ubogi w drzewka na plaży.
Chyba, że zdjęcia na stronie stare i drzewka urosły.

Parasol dla maluszka trzeba zabrać - a leżaki już na Was czekają :wink:

Obrazek

Na drugiej Ulice k/Rovinj drzew jest więcej
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 10.07.2008 07:53

Artiii3 napisał(a):Witam czy na plaży można znaleźć zacienione miejsca (drzewa). Jest to dla nas wazne poniewaz jedziemy z malym dzieckiem.

jesli chodzi o ta gola i wesola to camp jest solidny, spory i komfortowy

na terenie jest np. basen ze slodka woda a dla malego dziecka to moze byc wazne - ile ma dziecko?

na plazy drzew nie pamietam lecz blisko plazy np. na wschod za basenem jest w miare lagodnie i sa drzewka w niewielkiej odleglosci. sa tam czasami laweczki na ktorych to czesto lezala moja zonka czytajac ksiazki :))

nie ma to jak jechac na wakacje do chorwacji i w cieniu ksiazki czytac, co ...............

camp jest naprawde godny polecenia i mamy nadzieje, ze Wam sie spodoba choc w polowie tak jak nam

nie jest tam super tanio, nie ma wiele polakow, wiekszosc osob to ludzie starsi czesto z wnukami

wiekszosc to austriacy, niemcy, wlosi, slowency, troche czechow a polakow jak na lekarstwo ....

bardzo zyste sanitariaty, cisza nocna, stanowisko do mycia aut, wjazd i wejscie na karte magnetyczna

generalnie jest zakaz fotografowania wiec naprawde mozna czuc sie swobodnie

nagosc pilnowana na plazy i basenie

Powrót do Kempingi

Ulika - cień na plaży?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone