.png)
.png)
Peszko napisał(a):Witam, jadę pierwszy raz do Chorwacji i mam narazie jedna watpliwość, ............... troche mnie martwi czy w CRO ktoś mi go nie "zwinie". czy spokojnie mozna zostawić samochód na parkingach?
.png)
.png)
mirek109 napisał(a):Spokojnie jedź ni nie myśl o swoich problemach bo to Cro a nie Polska![]()
![]()
.png)
Peszko napisał(a):To mnie uspokoiłeś tym co napisałeś.....aż nie chce się wierzyć że tak tam jest:).
.png)
Peszko napisał(a):Witam, jadę pierwszy raz do Chorwacji i mam narazie jedna watpliwość, Samochód ma AC ale wazne tylko w PL, i troche mnie martwi czy w CRO ktoś mi go nie "zwinie". A pytałem w kilku towarzystwach to nie mają w ofercie AC na czas wyjazdu za granice. Autko to jakiś tam dorobek życia i gdybym go stracił to były by to bardzo drogie wakacje. Z drugiej strony wydaje mi sie ze jest tam dużo róznych aut lepszych od mojego wiec moze nie mam się o co martwić. Czy ktoś ma jakas wiedze na ten temat czy znikaja tam samochody? czy spokojnie mozna zostawić samochód na parkingach?
.png)
j23 napisał(a):Peszko napisał(a):Witam, jadę pierwszy raz do Chorwacji i mam narazie jedna watpliwość, Samochód ma AC ale wazne tylko w PL, i troche mnie martwi czy w CRO ktoś mi go nie "zwinie". A pytałem w kilku towarzystwach to nie mają w ofercie AC na czas wyjazdu za granice. Autko to jakiś tam dorobek życia i gdybym go stracił to były by to bardzo drogie wakacje. Z drugiej strony wydaje mi sie ze jest tam dużo róznych aut lepszych od mojego wiec moze nie mam się o co martwić. Czy ktoś ma jakas wiedze na ten temat czy znikaja tam samochody? czy spokojnie mozna zostawić samochód na parkingach?
Znaczy masz byle jakie AC bo dobrym masz w całej Europie
.png)
Peszko napisał(a):j23 napisał(a):Peszko napisał(a):Witam, jadę pierwszy raz do Chorwacji i mam narazie jedna watpliwość, Samochód ma AC ale wazne tylko w PL, i troche mnie martwi czy w CRO ktoś mi go nie "zwinie". A pytałem w kilku towarzystwach to nie mają w ofercie AC na czas wyjazdu za granice. Autko to jakiś tam dorobek życia i gdybym go stracił to były by to bardzo drogie wakacje. Z drugiej strony wydaje mi sie ze jest tam dużo róznych aut lepszych od mojego wiec moze nie mam się o co martwić. Czy ktoś ma jakas wiedze na ten temat czy znikaja tam samochody? czy spokojnie mozna zostawić samochód na parkingach?
Znaczy masz byle jakie AC bo dobrym masz w całej Europie
PZU - MINICASCO - bez napraw jak sam uszkodze
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi