Będzie krótkie podsumowanie? Ile kilometrów przejechaliśmy i jakiś ranking naj w Turcji?
Super, że zdecydowałeś się zabrać nas na Osiołkową wycieczkę, wspaniałe się podróżowało. Dzięki i czekam na więcej odsłon Turcji.

.png)

.png)
megidh napisał(a):Bardzo fajne mają tam pomniki. Kosiarz, rowerzysta i te figury na ławce na jeziorem. Myślę, że jeszcze trochę by się ich tam znalazło.
piotrf napisał(a):A ten sklep ze zdjęcia, to chyba nie oferuje sukien, lecz materiały, które upięto na manekinach jak suknie.
Beata odwiedziła ten sklep zapewne z racji tego, że sama sobie szyje kiecki i szukała jakiegoś fajnego materiału.
.png)
megidh napisał(a):Widać, że Osiołek jest zadowolony z kąpieli.
Aż się uśmiecha.
Dzięki Piotrze za wspaniałą relację, która pokazała mi, jak wspaniałym turystycznie krajem jest Turcja.
.png)
piekara114 napisał(a):Fajny ten zamek, taki bajkowy, a trawniczek pięknie utrzymany.
Będzie krótkie podsumowanie? Ile kilometrów przejechaliśmy i jakiś ranking naj w Turcji?
Super, że zdecydowałeś się zabrać nas na Osiołkową wycieczkę, wspaniałe się podróżowało. Dzięki i czekam na więcej odsłon Turcji.
.png)

.png)
marze_na napisał(a):Piotrze, dziękuję za tą podróż.
Życzę powodzenia w realizacji kolejnych pomysłów na Turcję.
Pozdrawiam serdecznie
.png)
piekara114 napisał(a):Super to zestawienie biletów. Bardzo ładneLiczba kilometrów robi wrażenie...
I jakby nie było jakiś ranking Ci wyszedł, bo gdyby te miejsca nie zapadły Ci w pamięć to byś ich nie wymienił, a inne by się tu pojawiły. A kolejność mniej ważna.
.png)
piotrf napisał(a): dopiero liznęliśmy to ciastko zwane Turcją , mam nadzieję że uda się w tym roku poznać go lepiej i pokazać potem w relacji![]()

.png)
dangol napisał(a):piotrf napisał(a): dopiero liznęliśmy to ciastko zwane Turcją , mam nadzieję że uda się w tym roku poznać go lepiej i pokazać potem w relacji![]()
Tego właśnie serdecznie Tobie życzę, gdyż przy okazji i ja będę miała wielką przyjemność z wirtualnej podróży po Turcji.
Dziękuję za świetną relację
.png)
Dawigs napisał(a):Udana i jednocześnie świetnie zrelacjonowana wyprawa. Przyjemnie się czytało i oglądało
. Turcja kusi od jakiegoś czasu
.
.png)

.png)
maslinka napisał(a):Piotrze, szkoda, że to już koniec relacji
Dzięki bardzo za czas poświęcony na jej powstanie, za barwne opisy i zdjęcia. Zachęciłeś mnie do odwiedzin Turcji