napisał(a) iamam » 11.09.2009 09:32
Dokładniejszy opis apartamentu:
APARTAMENT SANDA TRIBUNJ - położony 50m od plaży, 30m od sklepu, blisko do piekarni oraz kilku źródełek z winem i rakiją. Budynek od uliczki jest odsunięty na parę metrów (ogródek/podjazd)
KONTAKT:
Stronka:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mail:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl (córka właścicielki i ona się zajmuje wszystkimi 'internetowo - angielskimi' sprawami) ja pisałem łamanym angielskim i było ok.
Apartament Sanda nr 2 jest na pięterku w budyneczku który cały jest przeznaczony na apartamenty (nr2 [pietro] i nr1 [parter]). Apartament nr3 zajmuje parter domu w którym na piętrze mieszkają właściciele.
Byłem w apartamencie nr 2 i o nim słów kilka:
Do apartamentu wchodzi się odrębnymi schodkami przez zadaszony, osłonięty ścianką tarasik. Jak widać na fotce na tarasie stoi stolik przy którym spokojnie mieszczą się 4 osoby i mała sofa (podwójny fotel).
Z tarasu wchodzi się bezpośrednio do pokoju przechodniego/dziennego w którym znajduje się aneks kuchenny. W tym pomieszczeniu zamontowany jest klimatyzator. Aby schłodzić pozostałe pomieszczenia należy zostawić otwarte drzwi. Aneks kuchenny jest w miarę wyposażony (chociaż nie mi się o tym wypowiadać - kufle do piffka były

). Jest kuchenka gazowo-elektryczna, zlewozmywak i lodówka. Brakuje czajnika elektrycznego. W pomieszczeiu znajduje się również TV z podłączoną satką - można słuchać dzięki temu polskich stacji radiowych (na pewno Zet'ka i RMFmax). W pokoju jest sofa (chyba się rozkłada ale nie jestem pewien), stół, krzesła (jak na poniższych fotach).
Łazienka + ubikacja. Małe pomieszczenie z umywalką, kabiną prysznicową i kibelkiem. Właściciele dają jakieś ręczniczki ale dobrze mieć swoje. Poniżej dwie fotki.
W apartamencie są dwie bardzo podobne sypialnie. W obydwóch łóżka skrzypią tak samo

. Poniżej fotki z tej nieco mniejszej (po lewej stronie).
Nie ma problemu z parkowaniem samochodu. W zeszłym roku parkowałem na ulicy przy samym apartamencie, w tym na poleconym przez właścicielkę miejscu po drugiej stronie ulicy (taki mały parking/trawnik między domami)