Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj, apartament, plaża?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 10.02.2010 12:45

santosz napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):
ancia napisał(a):..... może ktoś ma namiary na tańsze ale też blisko plaży . :D .....

Do przyszłego roku jeszcze trochę czasu jest. Przed nami szaro-bure dni, więc polecam na poprawienie nastroju lekturę tego wątku: forum/viewtopic.php?t=17804 - do wyboru, do koloru i na każdą kieszeń.
Miłej lektury ;-)

(...)bardziej meczace jest czytanie w kazdym watku w ktorym ktos poszukuje kwatery twoich docinków niz czytanie samych postów bez odpowiedzi. Daj ludziom żyć. Bez urazy ale sam sie juz zdenerwowałem....

Ja w poście Piotrka nie widzę żadnych docinków 8O :roll: , wręcz przeciwnie Ancia chciała namiary i je dostała.
Może teraz Ona i inni przebierać do woli.
Poza tym, nie ma się co denerwować :lol:
Po to ten temat został założony, żeby nie grzebać po całym internecie, tylko pokolei szukać sobie odpowiedniego miejsca na te wymarzone wakacje.
Zamiast docenić pracę, że tak posortowane są elegancko te namiary, to człowieka jeszcze zbluzgają.. nieźle, nieźle.. :?
Pozdrawiam i przepraszam za OT.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 12.02.2010 22:37

mutiaq napisał(a):
santosz napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):
ancia napisał(a):..... może ktoś ma namiary na tańsze ale też blisko plaży . :D .....

Do przyszłego roku jeszcze trochę czasu jest. Przed nami szaro-bure dni, więc polecam na poprawienie nastroju lekturę tego wątku: forum/viewtopic.php?t=17804 - do wyboru, do koloru i na każdą kieszeń.
Miłej lektury ;-)

(...)bardziej meczace jest czytanie w kazdym watku w ktorym ktos poszukuje kwatery twoich docinków niz czytanie samych postów bez odpowiedzi. Daj ludziom żyć. Bez urazy ale sam sie juz zdenerwowałem....

Ja w poście Piotrka nie widzę żadnych docinków 8O :roll: , wręcz przeciwnie Ancia chciała namiary i je dostała.
Może teraz Ona i inni przebierać do woli.
Poza tym, nie ma się co denerwować :lol:
Po to ten temat został założony, żeby nie grzebać po całym internecie, tylko pokolei szukać sobie odpowiedniego miejsca na te wymarzone wakacje.
Zamiast docenić pracę, że tak posortowane są elegancko te namiary, to człowieka jeszcze zbluzgają.. nieźle, nieźle.. :?
Pozdrawiam i przepraszam za OT.

Gdybyś poczytała troche posty Pana Piotra zauwazyłabyś jak wielu ludzi denerwuje sie bo szukanie w spisie Pana Piotra nie jest wcale łatwe, sam szukalem i po kilku linkach mialem dość, prostsze jesli wchodze na temat dotyczacy danej miejscowości i mam np. namiary kwater sprawdzonych przez innych forumowiczów, gdzie mozna pojechac w ciemno a nie sie zastanawiac czy jak zaplace zaliczke i pojade to w ogole cos bedzie na miejscu czy nie. Takie linki do kwater to w google, moim zdaniem - forum powinno pomagac a nie wprowadzac zamet, ułatwiac a nie utrudniac a jesli ktoś zaczyna albo wchodzi na to forum sporadycznie i o cos zapyta bez szukania to juz sie go okrzykuje zeby poczytał FAQ, ze google, ze brak kultury, ze leniwy bo mu sie szukać nie chce - w tych czsach nie każdy ma czas zeby siedzieć i to forum przegladac strona po stronie - wiecej przyjacielskich stosunków a nie wrogich - jesli kogos uraziłem - przepraszam - zwłaszcza Piotra - nie było to moim zamiarem - prosba - wiecej tolerasncji dla nowych forumowiczów. pzdr
goskajm
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) goskajm » 16.02.2010 23:02

Hetero! Bardzo, bardzo prosiłabym o namiary na maila do apartamentu, do którego jeździcie... ja też wybieram się ze znajomymi i z dziećmi do Tribunj i bardzo zależałoby nam na sprawdzonych apartamentach:)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam...
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 17.02.2010 12:54

Szczegóły wysłałam na meila.
Pozdrowienia,
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 17.02.2010 14:34

santosz napisał(a):(...)forum powinno pomagac a nie wprowadzac zamet, ułatwiac a nie utrudniac a jesli ktoś zaczyna albo wchodzi na to forum sporadycznie i o cos zapyta bez szukania to juz sie go okrzykuje zeby poczytał FAQ, ze google, ze brak kultury, ze leniwy bo mu sie szukać nie chce - (...)

Ależ oczywiście, tylko zwróc uwagę, że tu własnie multum ludzi wchodzi i zamiast właśnie najpierw poszukać, to zakłada czasem po kilka takich samych tematów. (zamęt gotowy)
A później się wszyscy dziwią, że bałagan, że odsyłanie do FAQ.
Tak naprawde tam jest większość odpowiedzi, które zadadzą osoby, jadące do Chorwacji po raz pierwszy (trasy, ceny, plaże, pogoda).
Nie mówię, że Ty o to akutrat pytasz, czy będziesz pytać.
Ale czytanie po raz setny tego samego naprawdę nudzi i i tak się dziwie, że tu się nie bluzgają częściej ;) ;)
Nie lepiej najpierw chociaż z grubsza rozejżeć się po cro.pl, a później dopiero pytać?
Nie lepiej zrobić to w którymś z istniejących wątków, tylko zakładać następny taki sam?
edit:
santosz napisał(a):(...)
Gdybyś poczytała troche posty Pana Piotra zauwazyłabyś jak wielu ludzi denerwuje sie bo szukanie w spisie Pana Piotra nie jest wcale łatwe, sam szukalem i po kilku linkach mialem dość(...)

Nie chcę być złośliwa, ale zrób lepiej, czytelniej i łatwiej.
Najłatwiej to marudzić..
Pozdrawiam serdecznie! :)
/Z mojej strony koniec tematu/
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 17.02.2010 21:41

Gdybyś poczytała troche posty Pana Piotra zauwazyłabyś jak wielu ludzi denerwuje sie bo szukanie w spisie Pana Piotra nie jest wcale łatwe, sam szukalem i po kilku linkach mialem dość(...)

Nie chcę być złośliwa, ale zrób lepiej, czytelniej i łatwiej.
Najłatwiej to marudzić..
Pozdrawiam serdecznie! :)
/Z mojej strony koniec tematu/[/quote]

Jestes złośliwa. Ja musze powiedziec jednak jeszcze pare słow jesli sama chcesz to zrób sobie lepiej, czytelniej i łatwiej. Jesli lubisz szukac w całej górze informacji to sobie szukaj. ja wole okreslic jasno temat który szukam i po tematach dojsc szybko do tego co mnie interesuje, a nie szukac w całej masie informacji po to zeby potem stwierdzic ze nie ma tu rzeczy które mnie interesuja.

Mówie tylko ze jesli otwieram temat np. Kwatery Ciovo - to oczekuje tam informacji na temat kwater w Ciovo a nie listy kwater z całej Chorwacji po to zeby szukać ciovo!!! Nikt nie mowi że ten spis jest zły ale ja tezx szukajac wole cos poleconego przez innego cromaniaka niż w ciemno korzystac z biura czy posrednika, wplacic zaliczke a potem .... moze bedzie ta kwatera a moze nie.

jesli chcesz udzielac komus rad to najpierw znajdz sie w temacie rozmowy bo czuje ze zagubilas juz watek i nie wiesz do czego sie czepic.
/ z mojej strony TO jest koniec tematu/
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 17.02.2010 22:56

/ z mojej strony TO jest koniec tematu/

:papa:
Reganik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Reganik » 27.02.2011 21:33

Heterka, jesli to nie problem to też bym prosił namiary, wybieramy sie ze znajomymi 12 osób dorosłych i 4 dzieci(od roku do czterech lat).
moj meil: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 28.02.2011 08:29

tu masz apartmany w Tribunj
:D

pozdrav :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2011 08:53

Heterka napisał(a):Decyzja zapadała. W tym roku ( ostatno byliśmy w 2007 r ) znów do Trybunj do zaprzyjaźnionych gospodarzy. Jedziemy całą ekipą - 4 samochody - 18 osób w tym 7 dzieci.
Czuję się tam już jak w domu i bardzo nam odpowiada to miasteczko.

Miłego, kolejnego pobytu w Tribunj :wink: :D
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 28.02.2011 09:28

Janusz Bajcer napisał(a):
Heterka napisał(a):Decyzja zapadała. W tym roku ( ostatno byliśmy w 2007 r ) znów do Trybunj do zaprzyjaźnionych gospodarzy. Jedziemy całą ekipą - 4 samochody - 18 osób w tym 7 dzieci.
Czuję się tam już jak w domu i bardzo nam odpowiada to miasteczko.

Miłego, kolejnego pobytu w Tribunj :wink: :D

Janusz, życzenia po czasie - przecież ona ten post pisała w 2010 roku w lutym :!:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2011 09:57

:oops: faktycznie, oczka coś szwankują na starość :roll: :wink:

Nie mniej chodziło o wakacje w Tribunj - nie Trybunj.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 28.02.2011 10:10

Ale jeśli w Tribunj - na pewno było miło :lol:
Reganik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Reganik » 28.02.2011 12:32

dzieki jolamik, ale zarezerwowne sa te apartmany w terminie nam pasującym tj. 21.07-4.08.2011
pozdrawiam
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 28.02.2011 14:28

KONTAKTOWAŁES SIE Z DARIO?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Tribunj, apartament, plaża? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone