.png)
.png)
.png)
.png)
jerzy26 napisał(a):nocleg - pokój na dwie osoby z łazienką 20 Euro, mogę dac namiary.
.png)
.png)
.png)
Balcer_pl napisał(a):Kolego Jerzy..podales mi mniamniuśna trase bo wczoraj liczylem rozne i Twoja jest krotsza..ale ja chcielm Prage zobaczyc po drodze do hotelu a jeziora jak bedziemy wracali..a powiedz mi czy z Brna jest Autobana bezposrednio do Wiednia czy trzeba leciec ta przez Bratislave? i z Maribor do Zagrzebia i do Splitu caly czas jest autostrada tak? a o jaka karte Ci chodzilo zeby nia zatankowac..bankomatowa? i czy autobana z Zagdrzebia do Slitu idzie gdzies z niej zjechac zeby bylo blisko do tych jezior plitvickich? aha i jeszcze pytanko do Brna to sie jedzie zwyklymi "landowkami" tak? a w Brni dopiero na Autobane sie wjezdza i trzeba placic?..dzieci Ci bardzo kolego:D:D
.png)
.png)
jerzy26 napisał(a):Jestem ze Śremu, ja jadę zawsze przez Gostyń, Rawicz, Wrocław(przejazd przez Wrocław jest tragiczny- spróbuj ominąc) Ząbkowice i przejście w Boboszowie (przed granicą zatankuj do pełna), Brno( winieta), Wiedeń( za Wiedniem cały czas autostrada - Winieta ) na Grazz i Maribor Słowenia. Przed Mariborem Pesnica - to jest ok. 770 km z Poznania, godz. ok 18.00 - 20.00 zależy od korków Wrocławiu, Brnie i patrzenia na znaki we Wiedniu ( oznakowanie b.dobre ) nocleg - pokój na dwie osoby z łazienką 20 Euro, mogę dac namiary. Rano kilkadziesiąt km w Słowenii ( tankowanie do pełna-najlepiej na kartę) i na Zagreb autostadą aż do samego Splitu, ze Splitu kierunek w lewo na Dubrownik a po drodze jest Tucepi w sumie ok. 500 km a powrót przez Plitvice i Prahe jak interesuje to napisz.
pozdrowienia Jerzy![]()
![]()
.png)
MK napisał(a):jerzy26 napisał(a):Jestem ze Śremu, ja jadę zawsze przez Gostyń, Rawicz, Wrocław(przejazd przez Wrocław jest tragiczny- spróbuj ominąc) Ząbkowice i przejście w Boboszowie (przed granicą zatankuj do pełna), Brno( winieta), Wiedeń( za Wiedniem cały czas autostrada - Winieta ) na Grazz i Maribor Słowenia. Przed Mariborem Pesnica - to jest ok. 770 km z Poznania, godz. ok 18.00 - 20.00 zależy od korków Wrocławiu, Brnie i patrzenia na znaki we Wiedniu ( oznakowanie b.dobre ) nocleg - pokój na dwie osoby z łazienką 20 Euro, mogę dac namiary. Rano kilkadziesiąt km w Słowenii ( tankowanie do pełna-najlepiej na kartę) i na Zagreb autostadą aż do samego Splitu, ze Splitu kierunek w lewo na Dubrownik a po drodze jest Tucepi w sumie ok. 500 km a powrót przez Plitvice i Prahe jak interesuje to napisz.
pozdrowienia Jerzy![]()
![]()
mozesz podac namiary na ten nocleg za 20 euro koło wiednia
pozd mk
.png)
.png)
jerzy26 napisał(a):Drogi MK, najtańsze ale zarazem o dobrym poziomie są oekotel, pokój ok 20 20eu, adres obok ---- http://www.oekotel.com/
![]()
![]()
z pozdrowieniami jerzy26
![]()
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi