Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam,
Mam zamiar wyjechać na wakacje do miejscowości Podaca i mam pytanie odnośnie transportu międzymiastowego w Chorwacji. Czy orientuje się ktoś z Was, czy kursuje jakiś bus (albo cokolwiek ) z Makarskiej do Podaki? Transport do Makarskiej z Polski znalazłem, natomiast nie mogę nigdzie znaleźć informacji dotyczącej połączenia między tymi miastami.
myszor26 ja byłem w tamtym roku w Primosten ze Skarpy i nie było tak źle, może autokary nie jakieś nowoczesne ale zajechaliśmy bez żadnych problemów
Raven_ zobacz na http://www.autobusni-kolodvor.com/vozni_red.aspx do Podaca nic nie jeździ niby ale do Gradac tak więc musi przez Podaci chociaż przejechać tylko nie wiem czy na tej stronie są aktualne rozkłady.
W zeszłym roku byliśmy w Padaca, w samym środku tej miejscowośći znajduje się przystanek autobusowy. Autobusy kursowały , ale na rozkład nie spoglądaliśmy, ponieważ jeżdziliśmy własnym samochodem.