Witam potrzebuje nie zadrogie apartamenty w polnocnej dalmacji dla 6 osob doroslych i 2 niemowlakow
Potrzebuje to na szybko i chcialbym zeby to bylo pewne
Z gory dziekuje
.png)
sopel86 napisał(a):Witam potrzebuje nie zadrogie apartamenty w polnocnej dalmacji dla 6 osob doroslych i 2 niemowlakow
Potrzebuje to na szybko i chcialbym zeby to bylo pewne
Z gory dziekuje
.png)
.png)
2salamandra22 napisał(a):Wejdź w bank kwater i namiary na kwatery na forum, wyszukaj takie, które Tobie sie podobają. następnie sprawdź czy te wybrane nie znajdują się na czarnej liście kwater, potem z czystym sumieniem pytaj o nie na forum. Nie wiemy gdzie dokladnie chcesz jechać, jakie są twoje wymagania dot. standardu kwatery i ceny. Dla spokojnego snu dzieci od razu odrzucaj kwatery bez klimy bo Wy się umęczycie i dzieci. W międzyczasie wysyłaj emaile do właścicieli. Jest to trochę męczące ale w dwa wieczory dasz radę. Ja na 50 wysłanych dostalam wprawdzie bardzo dużo odpowiedzi ale tylko 4 po ostatecznej eliminacji (z różnych względów) nadawały się pod głosowanie 15 osobowej grupy wyjazdowej (też dwie dziewczynki w wieku ok. roku).
.png)
.png)
2salamandra22 napisał(a):. Nie wiemy gdzie dokladnie chcesz jechać, jakie są twoje wymagania dot. standardu kwatery i ceny. .
.png)
2salamandra22 napisał(a):Pojedż z niemowlakiem bez klimatyzacji i przekonaj się sam czy po jednej nocy nie będziesz się cieszył , że to TYLKO 5 eur.
A poza tym to nie afgański step i nauczyliśmy się już z niej korzystać bez obaw kolego.
.png)
KrisM napisał(a):2salamandra22 napisał(a):Pojedż z niemowlakiem bez klimatyzacji i przekonaj się sam czy po jednej nocy nie będziesz się cieszył , że to TYLKO 5 eur.
A poza tym to nie afgański step i nauczyliśmy się już z niej korzystać bez obaw kolego.
popieram opinię. ja w zeszłym roku wybrałem się z 1.5 roczną córką do apartamentu bez klimy. i moja opinia - nigdy więcej!!!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje