Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szybki Temat

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sopel86
Podróżnik
Szybki Temat

Nieprzeczytany postnapisał(a) sopel86 » 15.02.2011 18:32

Witam potrzebuje nie zadrogie apartamenty w polnocnej dalmacji dla 6 osob doroslych i 2 niemowlakow
Potrzebuje to na szybko i chcialbym zeby to bylo pewne
Z gory dziekuje
andrzej.k
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej.k » 15.02.2011 18:53

jak na szybko i pewnie to skorzystaj z uslug posrednikow jak
casamundo, adriatic, adria databanka, adrialin
i wiele innych
sopel86
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sopel86 » 15.02.2011 18:57

no wlasnie patrze i juz jestem zielony za duzo tego jest i niewiem ktore wybrac dlatego chcialbym cos sprawdzonego przez forumowiczow
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 16.02.2011 08:30

sopel86 napisał(a):Witam potrzebuje nie zadrogie apartamenty w polnocnej dalmacji dla 6 osob doroslych i 2 niemowlakow
Potrzebuje to na szybko i chcialbym zeby to bylo pewne
Z gory dziekuje

Wieś: Kozino/Primorje
Apartamenty: VillaIbis, Buljan

Rada: Takimi strzałami "na już" i "szybko" raczej nie zaskarbisz sobie sympatii na tym forum. 100tki jeżeli nie 1000ace takich zapytan było, jednocześnie bez wkładu autorow do tego forum.

Liczymy przynajmniej na relację po powrocie.
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 16.02.2011 08:56

Wejdź w bank kwater i namiary na kwatery na forum, wyszukaj takie, które Tobie sie podobają. następnie sprawdź czy te wybrane nie znajdują się na czarnej liście kwater, potem z czystym sumieniem pytaj o nie na forum. Nie wiemy gdzie dokladnie chcesz jechać, jakie są twoje wymagania dot. standardu kwatery i ceny. Dla spokojnego snu dzieci od razu odrzucaj kwatery bez klimy bo Wy się umęczycie i dzieci. W międzyczasie wysyłaj emaile do właścicieli. Jest to trochę męczące ale w dwa wieczory dasz radę. Ja na 50 wysłanych dostalam wprawdzie bardzo dużo odpowiedzi ale tylko 4 po ostatecznej eliminacji (z różnych względów) nadawały się pod głosowanie 15 osobowej grupy wyjazdowej (też dwie dziewczynki w wieku ok. roku).
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 16.02.2011 11:13

2salamandra22 napisał(a):Wejdź w bank kwater i namiary na kwatery na forum, wyszukaj takie, które Tobie sie podobają. następnie sprawdź czy te wybrane nie znajdują się na czarnej liście kwater, potem z czystym sumieniem pytaj o nie na forum. Nie wiemy gdzie dokladnie chcesz jechać, jakie są twoje wymagania dot. standardu kwatery i ceny. Dla spokojnego snu dzieci od razu odrzucaj kwatery bez klimy bo Wy się umęczycie i dzieci. W międzyczasie wysyłaj emaile do właścicieli. Jest to trochę męczące ale w dwa wieczory dasz radę. Ja na 50 wysłanych dostalam wprawdzie bardzo dużo odpowiedzi ale tylko 4 po ostatecznej eliminacji (z różnych względów) nadawały się pod głosowanie 15 osobowej grupy wyjazdowej (też dwie dziewczynki w wieku ok. roku).

Co do klimy bym się kłócił, jeśli wie się jak postępować. To współczesny wynalazek i wystarczy popytać, jak sobie radzili z upałem jak ich nie było.
A i ten "bezcenny" wynalazek dla niewprawnych może być szkodliwy. Czy to z nie umiejętności w obsłudze, czy też nie z miernie rzadko praktykowana przez właścicieli dbałość o 100% sprawność tegoż urządzenia a nie kasować tylko po 5 euro więcej. .Bo ile razy zażądałeś od właściciela pisemnej informacji na temat choćby odgrzybienia takiego urządzenia po każdym sezonie?
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 16.02.2011 11:19

Pojedż z niemowlakiem bez klimatyzacji i przekonaj się sam czy po jednej nocy nie będziesz się cieszył , że to TYLKO 5 eur.
A poza tym to nie afgański step i nauczyliśmy się już z niej korzystać bez obaw kolego.
sopel86
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sopel86 » 16.02.2011 12:18

2salamandra22 napisał(a):. Nie wiemy gdzie dokladnie chcesz jechać, jakie są twoje wymagania dot. standardu kwatery i ceny. .

Interesuje mnie region sv filip i jakov w tych okolicach w dol az do mariny Chcialbym spedzic tydzien w jakovie i tydzien gdzies nizej
A wymagan jakis wygurowanych nie mam
KrisM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrisM » 17.02.2011 09:26

2salamandra22 napisał(a):Pojedż z niemowlakiem bez klimatyzacji i przekonaj się sam czy po jednej nocy nie będziesz się cieszył , że to TYLKO 5 eur.
A poza tym to nie afgański step i nauczyliśmy się już z niej korzystać bez obaw kolego.

popieram opinię. ja w zeszłym roku wybrałem się z 1.5 roczną córką do apartamentu bez klimy. i moja opinia - nigdy więcej!!!
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 17.02.2011 12:52

KrisM napisał(a):
2salamandra22 napisał(a):Pojedż z niemowlakiem bez klimatyzacji i przekonaj się sam czy po jednej nocy nie będziesz się cieszył , że to TYLKO 5 eur.

popieram opinię. ja w zeszłym roku wybrałem się z 1.5 roczną córką do apartamentu bez klimy. i moja opinia - nigdy więcej!!!

Macie prawo ja akurat na to nie patrze. nauczyłem się zyć w Chorwacji bez tego. Mój pierwszy raz córka miała 2 lata ostatni raz 2010 synek 14 miesięcy. Jest temat klimatyzacji na forum wystarczy poczytać a dużo się dowiecie jak zatrzymać chłodzik w apartamencie bez klimy.
Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone