Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam tanich noclegów koło Dubrownika dla 5 osób

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ciciak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ciciak » 10.08.2005 09:21

Polecem Zupę Dubrovacką (Srebreno,Mlini)ok.6-8km za Dubrovnikiem.Zalety-do Dubrovnika można dojechać autobusem,kursują często i odpada kłopot parkowania w mieście,bardzo fajna plaża,bezpieczna dla dzieci,piasek w morzu,blisko duże supermarkety(Merkator,Getro)-czyli niższe ceny.Ja w tym roku mieszkałem na granicy Srebreno i Mlini w 5 osób za 35 euro.Jako,że na forum nie można uprawiać reklamy, namiary mogę Ci wysłać mailem ,tylko podaj adres.
Pozdrawiam

Proszę Wojan o więcej informacji, namiary i jakieś fotki na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Pozdrawiam.
Wadzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wadzik » 10.08.2005 20:54

równiez prosze Wojana o namairy na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pzdr
mors
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mors » 25.08.2005 13:44

Czesc

Iwona_73 mozesz mi przeslac tez ten namiar na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

wielkie dzieki
mab
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mab » 25.08.2005 14:58

wojan...i jesli mozna to na taki adresik...
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kd » 25.08.2005 19:21

Cześć Wojan . Ja również proszę o namiary na kwaterę... adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Beduin
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beduin » 25.08.2005 20:57

iwona_73 napisał(a):
voyager napisał(a):Szukam moliwie tanich miejsc noclegowych dla 5 osób w olkolicach Dubrownika. Pomócie!!!

Podaj mi email, a podam Ci super namiary w Orebicu, na polwyspie Peljesac.
Ja placilam 9,50 Ruro za osobe/noc za super kwatere jakies 70m od morza.

Pozdrawiam, Iwona.

Ja też bardzo proszę o namiary. Iwona_73 i Wojan - napiszcie proszę: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dzięki!!!!!! :D A może ktoś zna jakieś tanie kwatery także w środkowej lub północnej Dalmacji?
hisia3
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hisia3 » 25.08.2005 21:28

wojan napisał(a): namiary mogę Ci wysłać mailem ,tylko podaj adres.

Z gory dziekuje
Pokemon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pokemon » 28.08.2005 13:55

wojan napisał(a):Polecem Zupę Dubrovacką (Srebreno,Mlini)ok.6-8km za Dubrovnikiem.Zalety-do Dubrovnika można dojechać autobusem,kursują często i odpada kłopot parkowania w mieście,bardzo fajna plaża,bezpieczna dla dzieci,piasek w morzu,blisko duże supermarkety(Merkator,Getro)-czyli niższe ceny.Ja w tym roku mieszkałem na granicy Srebreno i Mlini w 5 osób za 35 euro.Jako,że na forum nie można uprawiać reklamy, namiary mogę Ci wysłać mailem ,tylko podaj adres.
Pozdrawiam

Bede wdzieczny za ten namiar
pleban
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pleban » 02.09.2005 12:57

i ja.... i ja....
fil.aMAŁPAwp.pl
jadę 7 września i będę szukać na miejscu
kornick
Turysta
dolaczam sie do listy

Nieprzeczytany postnapisał(a) kornick » 05.09.2005 11:14

wojan napisał(a):Polecem Zupę Dubrovacką (Srebreno,Mlini)ok.6-8km za Dubrovnikiem.Zalety-do Dubrovnika można dojechać autobusem,kursują często i odpada kłopot parkowania w mieście,bardzo fajna plaża,bezpieczna dla dzieci,piasek w morzu,blisko duże supermarkety(Merkator,Getro)-czyli niższe ceny.Ja w tym roku mieszkałem na granicy Srebreno i Mlini w 5 osób za 35 euro.Jako,że na forum nie można uprawiać reklamy, namiary mogę Ci wysłać mailem ,tylko podaj adres.
Pozdrawiam

wojan prosze rowniez o namiary na ten lokal w tej Zupie :)
kornick_malpa_gdynia_kropka_com_kropka_pl
pamel
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pamel » 06.09.2005 08:26

Pozdrawiam

witam

ja rowniez prosze o namiary, moj email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdro
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 09.02.2007 22:04

Ja też bardzo byłabym wdzięczna za namiary na te lokum:D
Pozdrawiam
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 10.02.2007 00:00

Cytuję jeden z moich wcześniejszych postów(pogrubione namiary na kwaterę)
Cześć!Faktycznie- byłem w zeszłym roku w Mlini,pobyt wspominam bardzo miło.Mieszkałem u sympatycznego Chorwatoczecha(jego dziadek pochodził z Czech)To jest do niego telefon spisany z wizytówki 020-486212- Vlaho Brcić .Apartamenty może nie są szczytem luksusu,ale jak ktoś nie ma za dużych wymagań typu klimatyzacja,sat TV to mieszka się tam całkiem znośnie.Blisko do sklepu,parking pod domem,na plażę wolnym kroczkiem(z górki)ok.10min.Jak będziesz miała inne pytania pisz-odpowiem na pewno.
A tutaj masz kilka innych namiarów na apartamenty w Zupie Dubrovackiej.
http://www.croatia-vacation.com/english ... a_f_01.htm

Pozdrav.
Ula123321
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ula123321 » 03.05.2009 16:48

Pozdrawiam

Poszukuję taniego lokum w sierpniu 13-20.09 dla 5 osób w Dubrowniku lub bliskiej okolicy. Jadę tam samolotem po raz pierwszy. Proszę o namiary i rady.
dziękuję z góry.
U.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.05.2009 18:21

Ula zajrzyj tutaj
Pozdrawiam.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Szukam tanich noclegów koło Dubrownika dla 5 osób - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone