plaza bez naturystów !!!! Jedziemy z 3 dzieci - 5 , 11 , 13 lat .Jakis maly kemping ? Z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich
Mirek z wielkopolski .
.png)
.png)
.png)
.png)
Przemo napisał(a):Zainteresuj się okolicami na południe od Zadaru, a konkretnie do Siukasianu do Biogradu, jest tam dość sporo małych przydomowych kampingów w przystępnych cenach.

.png)
AniaJ. napisał(a):Ojej, to smutne, ze masz takie spostrzezenia, robi....
Moje sa calkiem inne:) Ale to pewnie kwestia tego, na jakich sasiadow na campie sie trafi. Z moich doswiadczen wynika, ze najbardziej uciazliwymi sasiadami sa Wlosi. Nigdy jednak nie zdarzylo mi sie na campach w cro, zebym nie mogla spac w nocy z uwagi na halas... Nie mozna porownywac glosnosci tamtejszych campow z naszymi krajowymi... Chorwackie sa zdecydowanie spokojniejsze!
Mysle, ze jesli wybierzecie camp w malej, spokojnej miejscowosci, typu Orasac, spotkacie tam ludzi ceniacych spokoj. Bo tacy, co krzycza po nocach szukaja raczej gwarnych miejsc...
Takie jest moje zdanie, poczytajcie na forum o campach, w rejonie ktory Was szczegolnie interesuje i ... w droge! Mysle, ze te male, kameralne sa warte polecenia. Ja jade szukac spokoju w Jagodnej na Hvarze![]()
Powodzenia!
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Okolice podane przez Przemo znajdziesz tu:
http://www.turystykawodna.pl/index.php?go=sukosan
A kolega Przemo niech nie podaje nazwy miejscowości,
której nie w Chorwacji (nie Siukasian- a SUKOSAN)
.png)
Gośka napisał(a):Ja osobiściepolecem kamp malenica niedaleko Szybienika jest spokojnie topless nik nie lata:) i wogle ja byłam poprostu zachwycoooona

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Gośka napisał(a):Ja osobiściepolecem kamp malenica niedaleko Szybienika jest spokojnie topless nik nie lata:) i wogle ja byłam poprostu zachwycoooona
Droga Gosiu-kamp Malenica jest w miasteczku Sukosan
i raczej niedaleko od Zadaru, a nie Sibenika.![]()
Sukosan-Sibenik 64 km, Sukosan-Zadar 14 km.
Kamp Malenica jako tzw. minikamp (bez własnej strony internetowej)
jest wymieniony tu: http://www.chorvatsko.cz/kemp/minidalm.html