Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam apart dla 4osob w Trogirze lub Okrug Gornij

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mgosiula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mgosiula » 30.06.2011 12:40

Witam serdecznie, szukam wolnego apartamentu dla 4 dorosłych osób (dwie sypialnie) w Trogirze lub Okrug Gornij w terminie 23.07-4.08. czy ktos mi pomoze gdzie cos wolnego jeszcze moze byc?? pozdrawiam Gosia
lulmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lulmar » 30.06.2011 16:55

Geograficznie blisko ale cenowo to inna półka

Zobacz:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

To to samo tylko strona stara i nowa.

Pokoje super tylko trzeba babę przypilnować bo ma węza w kieszeni.
tygrysek0038
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrysek0038 » 30.06.2011 16:59

mgosiula napisał(a):Witam serdecznie, szukam wolnego apartamentu dla 4 dorosłych osób (dwie sypialnie) w Trogirze lub Okrug Gornij w terminie 23.07-4.08. czy ktos mi pomoze gdzie cos wolnego jeszcze moze byc?? pozdrawiam Gosia

może zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ale jest pod górę (pisałam już o tym na forum).
d@rkoś
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) d@rkoś » 30.06.2011 19:36

Witaj lulmar
Jadę tam w sierpniu możesz coś więcej napisać, Jakieś sugestie opinie? napisz proszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dzięki
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 01.07.2011 21:39

Okrug Gornji-apartament przy morzu z plażą :lol:
d@rkoś
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) d@rkoś » 02.07.2011 12:48

Ja mam już tam rezerwacje ,ale nadal szukam opinij
Możę ktoś już tam był i karmił tego węża :wink:
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 02.07.2011 14:41

Witam,
Mogę polecić fajny dom- cały do dyspozycji 10 osób na Ciovo Okrug Gornji-ok 80m adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
plbartek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) plbartek » 03.07.2011 19:04

Witam
Ja byłem w ubiegłym roku w Villi Plaza , mieliśmy apartament na parterze.
Apartamenty bardzo dobrze i super urządzone przy wejściu do budynku parking dolny zadaszony górny w pełnym słońcu. Plaża pod samymi oknami i obok mała przystań ale cumują tam głównie łodżie rybackie.
Z właścicielami nie mieliśmy żadnych problemów bardzo mili.
Jeżeli macie więcej pytań to chętnie odpowiem.
d@rkoś
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) d@rkoś » 03.07.2011 23:24

plbartek
dzięki mogę spać spokojnie
już nie mogę się doczekać :P
plbartek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) plbartek » 04.07.2011 18:58

d@rkoś napisał(a):plbartek
dzięki mogę spać spokojnie
już nie mogę się doczekać :P

Ale Ci fajnie że jedziesz , ja byłem 3 lata pod rząd w Chorwacji niestety w tym roku nie jadę.
Każdego ranka możesz u rybaków z tych łodżi co pisałem kupić świeżutkie ryby.Oni wypływają wieczorem i wracają rano.
d@rkoś
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) d@rkoś » 06.07.2011 05:08

Dięki za info
Zastanów się jeszcze z tym wyjazdem są jeszcze wolne apartamenty w willa-plaza . Zbieram większą ekipę znajomych, więc jakby co to zapraszam
lulmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lulmar » 06.07.2011 16:42

d@rkoś napisał(a):Ja mam już tam rezerwacje ,ale nadal szukam opinij
Możę ktoś już tam był i karmił tego węża :wink:

Przepraszam, zapomniałem o wątku.

Oczywiście byłem i na wejściu się wściekłem bo obiecany internet miał być darmowy a okazał się dodatkowo płatny. W sumie grosze ale biorąc pod uwagę że działał jeden dzień to niesmak pozostał.

Właścicielka to biznes woman z wyższych sfer i nie zaprzątała sobie uwagi turystami z Polski. Warto więc dostać na piśmie co jak i za ile. A może jak się ją weźmie pod włos to zgodzi się na ew. odszkodowanie. Tak czy siak apartament na wysokim poziomie a lokalizacja na samej plaży.

Kontakt mailowy - doskonały. Tak jak pisałem spięcie dotyczyło głównie internetu, chociaż żona wściekła się za poplamioną "nową" pościel. Mimo wszystko jeżeli musiałbym ponownie jechać do Okrug to to miejsce wydaje się być oki. Obejrzyj zdjęcia - czy Ci pasuje. W rzeczywistości w zasadzie wygląda tak samo jak na zdjęciach. Dodatkowo jest "pół garaż" na samochód dzięki czemu nie wsiadamy do "nagrzanego" auta.
lulmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lulmar » 06.07.2011 16:49

Jeden rybak z tej zatoczki jest na etacie u właścicielki tej villi.

Mam filmiki poglądowe z "apartamentów" jak się zmuszę to wstawię
juras76
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) juras76 » 08.07.2011 13:32

Polecam villa-marta.net.
2 apartamenty widziałem są takie jak na zdjęciu. Warunki rewelacyjne.

juras

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone