Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sumpetar - Dalmacja. Świeże informacje. Prosze pytać.

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 31.08.2008 18:02

Wróciłem z Sumpetara. Mam kilkuletnie doświadczenie w pobytach na Dalmacji. Służę pomocą.
Puno Pozdrava Cromaniaków.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.08.2008 18:12

orfik11 napisał(a):Wróciłem z Sumpetara. Mam kilkuletnie doświadczenie w pobytach na Dalmacji. Służę pomocą.
Puno Pozdrava Cromaniaków.

Opisz swój pobyt, a na bank będą w nim cenne informacje - czekamy.

pozdrav
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 31.08.2008 18:26

Jestem za :lol: jak opiszesz, to nawet obiecują przesunąć temat w odpowiednie miejsce :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 31.08.2008 19:59

A ja obiecuję przeczytać od dechy do dechy... czekamy. :P
orfik11
Croentuzjasta
Ok

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 01.09.2008 10:42

Drodzy Cromaniaki.
Sami wiecie, że dużo, bardzo dużo by można pisać i mówić o Chorwacji, o Dalmacji. Mam wiele wrażeń i wspomnień. Byłe czwarty raz w tym cudnym kraju a trzeci raz u naszych przyjaciół Zorana i Dariji. Za każdym razem coraz trudniej mi się stamtąd wyjeżdża, za każdym razem coraz bardziej ja kocham i coraz bardziej mnie ciągnie do Dalmacji. Jeżeli konkretnie chcecie o coś pytać - proszę.
Puno pozdrav Cromaniaków.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2008 10:55

Miałem zamiar jechać na Brać właśnie do Supetar ale pojechałem do Rogoźnicy, w przyszłym roku jadę na Hvar..powiedz mi czy Supetar też jest taki tłoczny...to w końcu najpopularniejsza wyspa ale ja szukam troche ciszy...słyszałem, że tam pięknie ale tłoczno...
Adam.B
Cromaniak
Re: Ok

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 01.09.2008 11:54

orfik11 napisał(a):Drodzy Cromaniaki.
Sami wiecie, że dużo, bardzo dużo by można pisać i mówić o Chorwacji, o Dalmacji. Mam wiele wrażeń i wspomnień. Byłe czwarty raz w tym cudnym kraju a trzeci raz u naszych przyjaciół Zorana i Dariji. Za każdym razem coraz trudniej mi się stamtąd wyjeżdża, za każdym razem coraz bardziej ja kocham i coraz bardziej mnie ciągnie do Dalmacji. Jeżeli konkretnie chcecie o coś pytać - proszę.

czy można prosić o jakiś namiar :) na ten apartament w Supetarze:) , a może mają stronę internetową :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

z góry dziękuje Pozdrav Adam
orfik11
Croentuzjasta
Drodzy

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 01.09.2008 17:19

Drodzy moi. Pisałem Sumpetar a nie Supetar. Ja widzę Supetar z plaży i mojego balkonu. Ale Sumpetar nie jest na Braću a na ladzie.
Puno pozdrava Cromaniaków.
orfik11
Croentuzjasta
Supetar

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 01.09.2008 17:20

A zapomniałem.
Supetar jest "stolicą" Braća i jest tam gwarno i tłoczno. A już na pewno nie jest to ostoja ciszy.
grax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grax » 01.09.2008 18:21

Jesli chodzi o Dalmacje to ja Jutro startuje na Ciovo :) Mysle ze bedzie fajnie..bo zapowoadaja sie znow upaly :)
pozdro dla wszystkich CroManiakow :)

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone