.png)
.png)
beatabm napisał(a):Masz wiecej zdjeć z portu z tego wieczoru? Jeśli tak to poproszę , a nuż uda się odszukać kogoś z naszej Załogi gdyż ten właśnie wieczór spędziliśmy w Jelsie
.png)
corrina napisał(a):beatabm napisał(a):Masz wiecej zdjeć z portu z tego wieczoru? Jeśli tak to poproszę , a nuż uda się odszukać kogoś z naszej Załogi gdyż ten właśnie wieczór spędziliśmy w Jelsie
Mam kilka ale niestety praktycznie bez ludzi
Z ludźmi robiłam kilka dni później, ale nie uprzedzajmy faktów, jaka była to okazja, kto wie, może też byliście ? Było to 25.08.
.png)
.png)
.png)
Pewnie Nikola bywał na niej po lub przed sezonemwiolek_lp napisał(a):No właśnie ja się zastanawiam co Nikoli strzeliło do głowy, że pokierował Was na maleńką, przycampową plażyczke, przecież na Hvarze pięknych zatok nie brakuje
.png)
corrina napisał(a):benito5 napisał(a):Sierpniowy HVAR 2018 a na deser BiH
Z niecierpliwością czekam na "deser z BiH"
Oj, ja bym jednak zalecała uzbroić się w cierpliwość. W dużo cierpliwości![]()
![]()
.png)
benito5 napisał(a):A może jakaś zajawka ? (ewentualnie nazwy miejscowości o których będzie relacja ?)

.png)
Ribarnica już otwarta. Troszkę mnie jednak rozczarowuje, bo myślałam, że będzie nieco większa i wybór ryb większy. Ale niech będzie to, co jest. Chętnych na zakupy też już coraz więcej, więc po krótkiej pogawędce ze sprzedawcą decyduję się na 3 dorady i 1 tsipala (cefala). Podobno też świetnie nadaje się na grilla. Niby nic takiego nie kupiłam, a poszło prawie 90 zł….png)
Cóż to za paskudztwocorrina napisał(a):
Powrót do Nasze relacje z podróży