Dawigs napisał(a):Czas na Muzeum Archeologiczne.
(...)
Zaglądamy na plażę i idziemy wjechać windą na klif.
O muzeum wiedziałem, ale cóż nie można mieć wszystkiego...
Ale o tej drugiej windzie już nie

.png)

piotrf napisał(a):Wspaniałości są w tym muzeum , artefakty pochodzą nie tylko z Perge , ale i wielu innych okolicznych starożytnych miast![]()
piotrf napisał(a):Udanego wyjazdu życzę![]()
Pozdrawiam
Piotr
.empire13 napisał(a):Muzeum robi wrażenie. Wpisuję na listę.
maslinka napisał(a):Cześć Grzegorzu! Bardzo ciekawa relacjaNa razie Turcji nie planuję, chyba że Stambuł
Ale gdy będę ją miała na celowniku, dzięki Tobie mam gotowy przewodnik.
Pozdrawiam
te kiero napisał(a):Dawigs napisał(a):Czas na Muzeum Archeologiczne.
(...)
Zaglądamy na plażę i idziemy wjechać windą na klif.
O muzeum wiedziałem, ale cóż nie można mieć wszystkiego...
Ale o tej drugiej windzie już nie
.png)

.png)

.
. Faszeruję się medykamentami ale i tak cały dzień spędzam na kwaterze. Przydaje się youtube w TV. Jedziemy tylko na obiad do Shekspira. .png)
, mam nadzieję , że uda się nam odwiedzić je przy następnej wizycie .
) w Albanii , medykamenty nie pomagały , ale pomogła nalewka ziołowa , którą zapodała mi szefowa kampingu widząc mój stan . Pomogła niemal natychmiast .png)

piotrf napisał(a):Piękne i ciekawe miejsca, mam nadzieję , że uda się nam odwiedzić je przy następnej wizycie .
piotrf napisał(a):Współczuję , katar , przeziębienie w upale może być wycieńczające , przeżyłem takie ( dwudniowe) w Albanii , medykamenty nie pomagały , ale pomogła nalewka ziołowa , którą zapodała mi szefowa kampingu widząc mój stan . Pomogła niemal natychmiast
![]()
Pozdrawiam
Piotr
empire13 napisał(a):Jeśli kasków nie dają, to przy moich 190 cm wzrostu, wyszedłbym z niejednym guzem![]()
empire13 napisał(a):Pojechałbym tam dla samej możliwości popatrzenia zza wodospadu.
.png)

. Wieczorem wyciągam rodzinę na wycieczkę na stare miasto. .png)

.png)
.png)

, Gosia daje za wygraną. Wraca by się schować w cieniu drzew w pobliżu wejścia do amfiteatru.