zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Co o tym sądzicie? Czy ktoś chodził na plażę przez podziemne przejście? Jest to bardzo uciążliwe? Proszę o radę
.png)
.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Oglądam zdjęcie i nie widzę "problema"
To co widać na zdjęciu to przejscie podziemne pod drogą, np. jak w miastach.
(...)
Mnie patrząc na to zjęcie "ostudza" brak brak cienia na plaży i jej "wielkość"
oraz "jadranka" nad głowami w ciągu dnia, a w "głowie" nocą.
.png)
.png)
anne napisał(a):Możecie coś polecić? Najlepiej okolice Omisu...
Trafiłam dziś na stronę hotelu Brzet niedaleko Omisu, ale oferta dotyczy roku 2005... Był ktoś może?
.png)
.png)
Dziekan napisał(a):Niewiem czy ktoś kojarzy ale podobne przejście jest w Polsce, napewno nie jedyne :?: ...na obrzeżach Władysławowa w stronę Jastrzębiej jak się jedzie przez Chłapowo to pod główną drogą jest takie przejście zupełnie nie oświetlone, tyle że dalej od brzegu. :twisted:
.png)
anne napisał(a):Baaaardzo Wam dziękuję za odpowiedzi!!! Dobrze, że jest takie miejsce, jak to forum - można sobie oszczędzić niepotrzebnych rozczarowań... Do Chorwacji wybieram sie po raz pierwszy i jestem trochę nieufna wobec informacji na stronach kwater... a w tym przypadku chyba trzeba poszukać innego lokum :? mieszkam w bloku obok ruchliwej ulicy i nie zamierzam podobnie spędzić wakacji :wink:
Możecie coś polecić? Najlepiej okolice Omisu...
Trafiłam dziś na stronę hotelu Brzet niedaleko Omisu, ale oferta dotyczy roku 2005... Był ktoś może?
.png)
anne napisał(a):Planujemy lecieć samolotem do Splitu (lub ewentualnie do Dubrovnika ale tutaj tracimy prawie cały dzień) i dlatego szukam czegoś w tych okolicach blisko morza... może być zwykły pokój lub apartament (różnie to nazywają na stronach www) ale trafiłam też na porównywalne cenowo oferty hoteli, stąd moje pytanko![]()
Ładniej w okolicach Splitu (lub Omisu) czy Durbovnika? W Mlini koło Dubrovnika też trafiłam na ofertę, ale naczytałam się na forum o ruinach hoteli itp...![]()
Fux, jakie są plaże w tych miastach, o których pisałeś? Masz jakieś namiary na kwatery? Prosze o info
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje