Franz napisał(a):Lidia K napisał(a):Dlatego poruszyłam problem tu, w relacji rumuńskiej, chociaż również w innych jego relacjach zdjęcia wyglądają czasami dokładnie tak samo.
A mogłabyś mi jeszcze dalej pomóc i wskazać z grubsza, które zdjęcia w których wątkach też tak kiepsko u Was wyglądają? Może i tam bym coś spróbował poprawić.
Wojtku, po pierwsze przepraszamy za rozpoczęcie tej dyskusji tu na forum, najwyraźniej zdecydowana większość zaglądających do Twoich relacji nie zauważyła żadnej zmiany w wyglądzie zamieszczanych zdjęć, albo też nawet jeżeli, w ogóle nie jest to istotna sprawa. Dla nas była.
Mogliśmy zwrócić się do Ciebie mailowo
Po drugie, odpowiadam za Małgosię która właśnie pakuje rzeczy niezbędne do wyjazdu
Jak już pisałem, we wszystkich Twoich wątkach jakiś czas temu zdjęcia zaczęły wyglądać inaczej. Czasem jest lepiej, mniej rzuca się to w oczy, czasem gorzej, czasem w danej serii zdjęć jedno jest wyraźnie gorsze od pozostałych, czasem wszystkie są jak dla nas "dziwne" . Co utkwiło nam w pamięci najbardziej... przede wszystkim Zavratnica
Dlatego może lepiej byłoby skończyć temat zdjęć w tym wątku, i, jeżeli chcesz, przejść do kontaktu pozaforumowego. Z tym, że do wyjazdu pozostało nam kilkanaście godzin, więc Małgosia odpisze po długim weekendzie. Mail do niej jest w profilu.
Pozdrawiamy
M i P

.png)
.png)
.png)