Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wpadajcie do mnie, siedzę i sam piję, dziewczyny raczą się czarnogórskim winem, szwagier odpoczywa po kolacji . Rakija do wyboru do koloru na targowisku, bez akcyzy oczywiście.
SebastianM napisał(a):Wpadajcie do mnie, siedzę i sam piję, dziewczyny raczą się czarnogórskim winem, szwagier odpoczywa po kolacji . Rakija do wyboru do koloru na targowisku, bez akcyzy oczywiście.
Tak, akurat szwagier odpoczywa. Schlał się, jakby tu kulturalnie powiedzieć jak .........Świnia w chlewiku czarnogórskim bimbrem nie wiadomego pochodzenia . Jutro będzie zdychał na plaży na 100%. Ty go lepiej do klubu AA zapisz i to jak najszybciej.
Jeżeli w szkle to ja bym miał odwagę . Mocny alkohol więc raczej nic mu nie jest Ps. Moi rodzice zawsze z zagranicznych podróży przywozili jakieś mocniejsze trunki. Jako że są osobami raczej nie pijącymi to większość lądowała w barku lub na meblościance. Jakieś dwa lata temu ze szwagrem robiłem mały remont u rodziców i matka zaproponowała żebyśmy sobie wybrali coś "na po robocie" Znalazłem rakiję z firmy Badel, rodzice przywieźli ją z pierwszego wyjazdu do Jugosławii w 1979r. Bardzo dobra