Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.05.2009 15:33

krzycholu napisał(a):Witam serdecznie
No to dalismy się wszyscy sprowokować temu dziecku onetu , które cieszy się z ilości wpisów do swojego postu, ciekawe co się stanie jak się rodzice dowiedzą, pewnie zagonia do lekcji...

Nie bądź tego pewny (że to dziecko). Ja myślę, że to jednak całkiem dorosły człowiek. Takich, w szeroko rozumianym biznesie jest ....hoho i jeszcze trochę.

Trzeba by ( po jego nicku) prześledzić dotychczasowe wypowiedzi na forum. Być może rzucą lepsze światło na "psychikę" gościa.

ps. już to wyrywkowo zrobiłem. Nie jest to żadne dziecko. Wcześniejsze wypowiedzi są normalne. Być może pisał złośliwie .....
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 28.05.2009 15:43

woka napisał(a):
krzycholu napisał(a):Witam serdecznie
No to dalismy się wszyscy sprowokować temu dziecku onetu , które cieszy się z ilości wpisów do swojego postu, ciekawe co się stanie jak się rodzice dowiedzą, pewnie zagonia do lekcji...

Nie bądź tego pewny (że to dziecko). Ja myślę, że to jednak całkiem dorosły człowiek. Takich, w szeroko rozumianym biznesie jest ....hoho i jeszcze trochę.

Trzeba by ( po jego nicku) prześledzić dotychczasowe wypowiedzi na forum. Być może rzucą lepsze światło na "psychikę" gościa.

ps. już to wyrywkowo zrobiłem. Nie jest to żadne dziecko. Wcześniejsze wypowiedzi są normalne. Być może pisał złośliwie .....

Podzielam powyższe zdanie ale nasuwa mi się pytanie.
Czy analfabeta może być majętny?
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 28.05.2009 16:05

ja z kolei jestem realtywistą i ... nie, żebym chciał bronić B., bo nie zgadzam się z jego światopoglądem, ani (tym bardziej) sposobem tłumaczenia świata ... ale - wydaje mi się, że się biedak dał sprowokować i w swoich wypowiedziach po prostu zapętlił :cry:

w temacie nastapiła wyraźna eskalacja agresji (ze strony obrażnonych) , a atakowany zaczął się znów bronić atakiem - nie sądzę, żeby nasz biedny B. na przykład rozpoczął w tak nieprzemyślany sposób jakiś temat - pisząc "mam Q7, moja łajf Rafkę, chodźta się bidoki pościgać" - w innych postach pisze rozsądniej, zatem to pewnie tylko głupia wpadka i dajmy se już na luz, Krystof

a tak na marginesie - panie B. - 4 tysiące na rękę, to pewnie większość z nas tutaj by satysfakcjonowało ... na jakim świecie żyjesz? zapomniałeś, ile się zarabia w Polsce? jeśli masz biznes, to sprawdź, ile płacisz swoim pracownikom, a jak ci się chce, to zrób tu ankietę - wpiszemy ci swoje zarobki, co byś na przyszłość wiedział i nie wypisywał głupot, K.
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 28.05.2009 16:24

el_guapo napisał(a):Ban permanentny czy czasowy? Na nick'a czy na IP?

Czasowy, ale szczegóły zachowam w tajemnicy tak jak kod do alarmu i PINy do kart. :wink:

el_guapo napisał(a):Wbrew pozorom to istotne, bo kilka osób do których też się zaliczam odebrało "etatowca" jako epitet - o nieudaczniku z 4 kpln'ami nie wspominając. :roll:

Tak na prawdę to patrząc na to z boku można powiedzieć, że obie strony dały upust emocjom i ban jest tu niewspółmiernie dużą karą, ale musiałem tak zrobić bo w ciągu ostatnich dni złapał już dwie żółte kartki w innych wątkach.

Dajcie już wszyscy na luz, bo szkoda klawiatury :wink:

pozdrav K
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.05.2009 18:05

Adminie ... wiem, że czasami "ban" to jedyne wyjście. Jednak pozostaje ale..ale.
Może teraz po namyśle "gość" chiałby coś napisać, wytłumaczyć a juz nie może. Nie sądze aby miał ucieche ze swojej złośliwości. Po prostu tak wyszło a reszta juz potoczyła się lawinowo, bez kontroli.
Każda ze stron ma w tym trochę swojej winy. Oczywiście główna wina jest po stronie "badurianina"- mógł o tym swoim Q 7 i kwocie napisać to samo ale ująć w inny, cywilizowany sposób.

ps.
fakt autentyczny, sprzed ....godzinę temu.
Byłem w Lidlu opatrzyć tą lodówkę samochodową ( mieszkam opodal).
Zobaczyłem - duża jak pół samochodu. Odpada.
W sklepie przy kasie jakby lekie zamieszanie. Ja nie wiem o co chodzi. Czterech młodzieńców w przedziale wieku 22-27 lat ( tak na oko), ubranych w dresy, tacy jacyś nerwowi.
Duża kolejka (tylko jedna kasa), uruchamia się dodatkowa kasa sprzedaży więc przechodzę. Przedemną, .myk i juz jeden z tych gości. Kupił papierosy "Mocne". Zapłacił i coś murknął pod nasem do kasjerki.
Nie zrozumiałem słów ale wnioskowałem że to nic dobrego. Zapytałem się o co tutaj chodzi, co on mówił.
Kasjerka odpowiada mi - mówił że " to zdjęcie to mogą sobie w d..... wsadzić". Nadal nic nie mogę pojąć choc szok.
Otóż ci młodzieńcy (autentycznie ubrani w dresy) kradli na sklepie i zostali przyłapani, zapewne sfilmowani.
Co było i jak było nie wiem ale wyszli ze sklepu (widocznie to był już finał). Ja wyszedłem również .... patrzę i oczom nie wierzę. :!: :evil:
Nie żartuję ...... wsiedli do BMW, takiej terenówy. Model- nie stary. Wypisz-wymaluj Q 7.
Tutaj zastrzegam- nie znam sie na tych modelach a szczególnie na "terenówach" SUV-ach czy jak im tam. Ten segment mnie nie interesuje ale wiem że niektórych to mocno kręci. Q 7 to też ten segment dlatego napisałem że wypisz-wymaluj.

Podkreślam - to zdarzenie autentyczne z dnia dzisiejszego.
Wniosek - nie szata, nie samochód świadczy ..........
Przepraszam właścicieli tych pojazdów. Nic złego i nikogo nie mam na myśli.
pzdr.
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 28.05.2009 18:16

"w temacie nastapiła wyraźna eskalacja agresji (ze strony obrażnonych) a atakowany zaczął się znów bronić atakiem "

to też nie tak do końca - próbowałam załagodzić, obrócić wszytko w zart w sposób calkowice neutralny, co za to usłyszłaam że jestem niedacznikiem i moge jachac do Chorawacji rowerem (na moje stwierdzenie: "Miłych urlopów wszystkim (mój za 15 dni) i skonczmy z tematem kto ile zarabia, ile wydaje i jakim autem jeździ..") wiec sam badurianin agresje podsycał i obrazał innych. Nawet w kierunku tych co byli całkowicie neutralni.
wiec nie róbmy z niego ofiary.
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 29.05.2009 08:04

woka napisał(a):Adminie ... wiem, że czasami "ban" to jedyne wyjście. Jednak pozostaje ale..ale.
Może teraz po namyśle "gość" chiałby coś napisać, wytłumaczyć a juz nie może.

Już może. Ban został odwieszony.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 29.05.2009 08:50

darek1 napisał(a):Buractwo Woka, Buractwo inaczej nie da się tego powiedzieć. Trochę skromności w obyciu z ludżmi. Słoma ludziom wystaje z butów, a woda sodowa uderza do głowy. Niech się wykaże w dziedzinie naukowej, a nie w chwaleniu się co on ma i co on może. W rzeczystości gówno ma i gówno może.

czy mi sie wydaje czy tu stanowczo admina brakuje ...

co prawda to nie do mnie ale nie czuje sie za dobrze jak czytam takie wypowiedzi ...
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 29.05.2009 08:51

Darek1 trafiona uwaga. :D
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 29.05.2009 08:51

badurianin napisał(a):Co do naukowców to znam ich wielu: chodzą w porościaganych sfeterkach i jeżdżą tranwajem albo starym fordem :lol:

Na wczasy jada nad jeziorko pod namiot albo do zapyziałego kampingu nie dalej niż 100km od domu :lol:

uuuuuu ...

dalej nie czytam bo chyba nie ma sensu

ja tu bardziej czuje jakas prowokacje gdyz ludzi o taka beznadziejna glupote i podejscie do zycia nawet nie posadzam :cry:
asikx
Cromaniak
Re: Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fa

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 29.05.2009 09:05

badurianin napisał(a):A ja jade swoim Q7 na 1 m-c po Cro i zakładam, że wydam 5 k euro :lol:
i nie robiłem żadnych symulacji jak trzeba bedzie może i być 7 k euro :lol:

Tak, tak... "Tylko, kurwa gdyby nie te raty"...

Pozdrawiam
Rafał
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 29.05.2009 09:07

piotrulex napisał(a):ja tu bardziej czuje jakas prowokacje gdyz ludzi o taka beznadziejna glupote i podejscie do zycia nawet nie posadzam :cry:

Sam nie wiem co o tym sądzić .......... jednak co do głupoty ludzkiej to jest ona bezgraniczna, bywa że debilna i kretyńska.
Przykre tylko, że to zdarza się na tym forum.
Ja forum cro odbieram jako grupę osób cywilizowanych w największym stopniu. Przynajmniej stali bywalcy tak mi się kojarzą.
Bywa, że ktoś "wpadnie", nabałagani, nabrudzi i "wypadnie". Jak to w życiu bywa.
Myślę, że faktycznie nie ma sensu rozwodzić się nad tym , takie ekscesy mogą się zdarzać i tego się nieuniknie.
pzdr.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 29.05.2009 09:12

asikx napisał(a):

Pozdrawiam
Rafał

luuuuuuuuudzie

co tu sie dzieje??????????
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 29.05.2009 09:18

piotrulex napisał(a):
asikx napisał(a):

Pozdrawiam
Rafał

luuuuuuuuudzie

co tu sie dzieje??????????

Nic. Kabaret Neo-Nówka widział..?

8)

Pozdrawiam
Rafał
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 29.05.2009 09:25

badurianin napisał(a): ... A ja jade swoim Q7 ... ł

I słusznie 8)
A "mój" ma 25 cm i taki z niego twardziel, pomimo, powiedzmy, nie młodego już wieku, że niejeden właściciel Q1, Q3 czy Q7 może pozazdrościć.
I mi wystarcza w zupełności moje malusie kochane Seicento 0.9

PS
Audi, BMW... a fu , a fu , a fu..
wybaczcie, ale jeżdżąc po Małopolsce i Podkarpackim (nie wiem jak reszta Polski) to im większa wiocha tym więcej tych "szlachetnych" marek autek.. no cóż.. ideał sięgnął bruku (buraka).. :(

Toyota 4Runner! Ford Explorer! Fard Excursion!
no.. ewentualnie GMC Yukon ... ale ten z kolei to "American black beet" :mrgreen:

My, w ramach swoich pensji budżetowych, mamy (poza Seucentem) Toyotę Averso 2004, coroczne 3 tyg. wakacje nad Morzem Śródziemnym i full-credit na koncie i jest luz!
I sam nie wiem, qurde, jak to robimy.. ?

A na wakacje nie przeznaczę więcej niż 1,5 kilo euro, bo w zeszłym roku wziąłem 1200 i jeszcze 100 euro ostatniego dnia wydawaliśmy "na siłę".. no, żeby nie przywieźć z powrotem.
Aha.. no, trochę żarcia zakupujemy i robimy w domu i bieremy to w drogę, bo mam za delikatny żołądek by wciąż wcinać te ich pyszności z rasztla.. mniam, mniam..

Nie wiem co można zrobić z 5 tyś. euro?.. w 3 tygodnie.. Chyba rozdać biednym Cyganom Bośniackim.. ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone