Adminie ... wiem, że czasami "ban" to jedyne wyjście. Jednak pozostaje ale..ale.
Może teraz po namyśle "gość" chiałby coś napisać, wytłumaczyć a juz nie może. Nie sądze aby miał ucieche ze swojej złośliwości. Po prostu tak wyszło a reszta juz potoczyła się lawinowo, bez kontroli.
Każda ze stron ma w tym trochę swojej winy. Oczywiście główna wina jest po stronie "badurianina"- mógł o tym swoim Q 7 i kwocie napisać to samo ale ująć w inny, cywilizowany sposób.
ps.
fakt autentyczny, sprzed ....godzinę temu.
Byłem w Lidlu opatrzyć tą lodówkę samochodową ( mieszkam opodal).
Zobaczyłem - duża jak pół samochodu. Odpada.
W sklepie przy kasie jakby lekie zamieszanie. Ja nie wiem o co chodzi. Czterech młodzieńców w przedziale wieku 22-27 lat ( tak na oko), ubranych w dresy, tacy jacyś nerwowi.
Duża kolejka (tylko jedna kasa), uruchamia się dodatkowa kasa sprzedaży więc przechodzę. Przedemną, .myk i juz jeden z tych gości. Kupił papierosy "Mocne". Zapłacił i coś murknął pod nasem do kasjerki.
Nie zrozumiałem słów ale wnioskowałem że to nic dobrego. Zapytałem się o co tutaj chodzi, co on mówił.
Kasjerka odpowiada mi - mówił że "
to zdjęcie to mogą sobie w d..... wsadzić". Nadal nic nie mogę pojąć choc szok.
Otóż ci młodzieńcy (autentycznie ubrani w dresy) kradli na sklepie i zostali przyłapani, zapewne sfilmowani.
Co było i jak było nie wiem ale wyszli ze sklepu (widocznie to był już finał). Ja wyszedłem również .... patrzę i oczom nie wierzę.
Nie żartuję ...... wsiedli do BMW, takiej terenówy. Model- nie stary. Wypisz-wymaluj Q 7.
Tutaj zastrzegam- nie znam sie na tych modelach a szczególnie na "terenówach" SUV-ach czy jak im tam. Ten segment mnie nie interesuje ale wiem że niektórych to mocno kręci. Q 7 to też ten segment dlatego napisałem że wypisz-wymaluj.
Podkreślam - to zdarzenie autentyczne z dnia dzisiejszego.
Wniosek - nie szata, nie samochód świadczy ..........
Przepraszam właścicieli tych pojazdów. Nic złego i nikogo nie mam na myśli.
pzdr.