Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.05.2009 13:30

damiangres napisał(a):... Cała spirala, łacznie z pierwotną przyczyną, przeklejaniem postu, była zwyczajnie niepotrzebna i nie wiem czym dyktowana?.....

Jako ów "przeklejający" prowokator odpowiem Ci krótko dlaczego 4 (słownie: cztery) strony pyskówek, wylewania pomyj na głowę i obrażania innych osób zostało WYDZIELONE.

Nikogo nie obchodzi czy ktoś jedzie Q7 czy BMW 2012 bo jakbyś dokładnie przeczytał wczorajszą "literaturę" Pana B (nie tylko w tym wydzielonym wątku) to nie było by potrzeby tłumaczenia, że to nie "prowokacyjne wydzielenie" ani spiskowa teoria cro_dziejów....

To 4-ro stronicowe wiadro pomyj zostało wydzielone z wątku, gdzie sobie ludzie rozmawiają o kalkulacji podróży i pobytu - wydzielone jako jeden wielki off top. 2 kolejne strony zostały dopisane dziś jakby co.....
Jak przeczytasz regulamin to tam jest coś na temat OT.

Z mojej strony tyle tłumaczenia EOT
damiangres
Croentuzjasta

Postnapisał(a) damiangres » 29.05.2009 13:38

Piotrek_B napisał(a):
damiangres napisał(a):... Cała spirala, łacznie z pierwotną przyczyną, przeklejaniem postu, była zwyczajnie niepotrzebna i nie wiem czym dyktowana?.....

Jako ów "przeklejający" prowokator odpowiem Ci krótko dlaczego 4 (słownie: cztery) strony pyskówek, wylewania pomyj na głowę i obrażania innych osób zostało WYDZIELONE.

Nikogo nie obchodzi czy ktoś jedzie Q7 czy BMW 2012 bo jakbyś dokładnie przeczytał wczorajszą "literaturę" Pana B (nie tylko w tym wydzielonym wątku) to nie było by potrzeby tłumaczenia, że to nie "prowokacyjne wydzielenie" ani spiskowa teoria cro_dziejów....

To 4-ro stronicowe wiadro pomyj zostało wydzielone z wątku, gdzie sobie ludzie rozmawiają o kalkulacji podróży i pobytu - wydzielone jako jeden wielki off top. 2 kolejne strony zostały dopisane dziś jakby co.....
Jak przeczytasz regulamin to tam jest coś na temat OT.

Z mojej strony tyle tłumaczenia EOT

Nie przeczytałem wszystkich wypowiedzi Pana B - może i mój błąd - ale przyznaj - warto było to wydzielać i zajmować się trollem?
Patrząc na dalszy ciąg "dyskusji", jaka się wywiązała, myślę, że nie.
Zostawić, usunąć, jak mawiają u nas "nie karmić trolla".
I zgadzam się, co do EOT.
pozdrawiam
--
damian
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 29.05.2009 13:41

yskyerka we wszystkich postach się z tobą zgadzam .. ;] żal typa : |
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.05.2009 13:43

damiangres napisał(a):...przyznaj - warto było to wydzielać i zajmować się trollem?....

Wprawdzie EOT napisałem ale.......jeszcze do tego sie ustosunkuję.

TAK - warto było to zrobić.
A wiesz dlaczego ?
Ano dlatego, że tamten wątek w którym ten wydzielony bełkot się znalazł - jest całkiem pomocnym wątkiem (szczególnie dla "nowicjuszy")
Chciałbyś w wątku, który np. lubisz czytać na forum mieć kilka stron śmieci ?????

Czyli reasumując: były to czynności higieniczno-sanitarne ;-)
Morski Pas
Koordynator konkursów

Postnapisał(a) Morski Pas » 29.05.2009 13:51

damiangres napisał(a):... prowokacyjne - wg mnie - przeniesienie wypowiedzi i utworzenie z niej nowego wątku ...

Nie rozumiem. :oops:

Jeżeli ten post Badurianin napisał 27 maja 2009 o godzinie 10:38 a przeniesienie wypowiedzi i utworzenie nowego wątku nastąpiło 28 maja o 19:36 czyli półtorej doby później to co tu jest przyczyną a co skutkiem :?:

pozdrav K
damiangres
Croentuzjasta

Postnapisał(a) damiangres » 29.05.2009 14:05

Piotrek_B napisał(a):
damiangres napisał(a):...przyznaj - warto było to wydzielać i zajmować się trollem?....

Wprawdzie EOT napisałem ale.......jeszcze do tego sie ustosunkuję.

TAK - warto było to zrobić.
A wiesz dlaczego ?
Ano dlatego, że tamten wątek w którym ten wydzielony bełkot się znalazł - jest całkiem pomocnym wątkiem (szczególnie dla "nowicjuszy")
Chciałbyś w wątku, który np. lubisz czytać na forum mieć kilka stron śmieci ?????

Czyli reasumując: były to czynności higieniczno-sanitarne ;-)

Ah, chyba, że tak :)
Ale to lepiej usunąć trolla było :)
pozdrawiam i miłego łykendu
--
damian
Aldonka
Cromaniak

Postnapisał(a) Aldonka » 29.05.2009 14:29

To ja jeszcze na koniec, bo już nie chcę tego ciągnąć, na forum jest zbyt wiele ciekawych wątków by tracić czas na zwady itp.

Ja uważam, że wydzielenie było słuszne. Nawet bardzo. Tamten wątek wielu ludziom rozjaśnia w głowach, co, ile, dlaczego tak drogo i jak można taniej. Dla mnie osobiście jest on cenny. Został "popsuty" przez niepotrzebną dyskusję. I chwała adminowi za czerwoną kartkę (kara sroga ale słuszna, mam nadzieję że coś da) i za przeniesienie wątku.

Nie ma co drzeć kotów, wiadomo ile nas tutaj tyle opinii, tyle zdań. Grunt to szanować drugiego człowieka. A to forum w większości pokazuje, że można. Jeszcze nie raz się posprzeczamy :) Byle z kulturą :)
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 29.05.2009 14:48

tgniw napisał(a):Kolego woka - a czy sa FAKTY NIEAUTENTYCZNE? ;) :D

Kolego "Tgniw" ..... jak kolega wie, jam ci jest ambitny chłop i czasami włączam telewizor.
Dziś też włączyłem, tak się złożyło że trwała konferencja Prezesa RM i Ministra Finansów p. Rostowskiego.
Cóż ja ci widze i słyszę ..... otóż minister Rostowski również powiedział "..... fakty autentyczne...." . :D
Jak kolega widzi ... równam do najlepszych. :D :wink:
---------------

( ... niestety ale uległo dalszej poprawie ...) :D :D :D fajne.
Miłosz_S
Cromaniak

Postnapisał(a) Miłosz_S » 29.05.2009 15:22

A znacie to
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 29.05.2009 16:02

tgniw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tgniw » 29.05.2009 20:29

Kolego woka: Ale minister finansow ma sie znac na finansach a nie na poprawnej polszczyznie :P

A na serio - tak jak pisalem wczesniej - "fakty autentyczne" to jedna z niedorzecznosci jezyka polskiego :) Dlatego jest on tak trudno zrozumialy dla obcokrajowcow :)
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 29.05.2009 21:08

tgniw napisał(a):Kolego woka: Ale minister finansow ma sie znac na finansach a nie na poprawnej polszczyznie :P

Ależ tam ...... MF to mój daleki przełożony a ja jako daleki podwładny muszę znać swoje miejsce w szeregu i postepować zgodnie z:
Ukaz cara Rosji, Piotra I z 2 grudnia 1708r.

"Podwładny winien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem sprawy nie peszył przełożonego".

:D :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2009 04:29

Trzeba przyznać,że wielu urzędnikom to się udaje i przychodzi im to bez jakiegoś zbędnego wysiłku,tak jakby od niechcenia :wink:
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 30.05.2009 05:42

woka napisał(a): Ukaz cara Rosji, Piotra I z 2 grudnia 1708r.
"Podwładny winien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem sprawy nie peszył przełożonego"

Jeden ortograficzny błąd się był zakradł:
Zamiast "Podwładny" winno być "POdwładny"
:D
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 30.05.2009 07:42

janniko napisał(a):Zamiast "Podwładny" winno być "POdwładny"
:D

Dlaczego tak piszesz :?: Zgodę ojca R. otrzymał :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone