Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 27.05.2009 09:38

A ja jade swoim Q7 na 1 m-c po Cro i zakładam, że wydam 5 k euro :lol:
i nie robiłem żadnych symulacji jak trzeba bedzie może i być 7 k euro :lol:

Pozdrawiam

Przeniosłem tą pasjonujacą dyskusje z tego wątku:
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=22917&highlight=
Piotrek_B
Ostatnio edytowano 27.05.2009 09:46 przez badurianin, łącznie edytowano 1 raz
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 27.05.2009 09:43

badurianin napisał(a):A ja jade swoim Q7 na 1 m-c po Cro i zakłądam że wydam 5 k euro :lol:

Pozdrawiam

No a teraz najwyższy czas się obudzić, założyć tornister na plecy i do szkoły. Ty pierunie na matematykę już się spóźniłeś!
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 27.05.2009 09:46

pablo2222 napisał(a):
badurianin napisał(a):A ja jade swoim Q7 na 1 m-c po Cro i zakłądam że wydam 5 k euro :lol:

Pozdrawiam

No a teraz najwyższy czas się obudzić, założyć tornister na plecy i do szkoły. Ty pierunie na matematykę już się spóźniłeś!

Kolego studia skończyłem już 10 lat temu :lol:

Nie zakładaj , że do CRO jeżdżą tylko Czesi i biedni Polacy :lol: są jeszcze bogaci Polacy :idea:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 27.05.2009 13:13

badurianin napisał(a):
pablo2222 napisał(a):

Pozdrawiam

Nie zakładaj , że do CRO jeżdżą tylko Czesi i biedni Polacy :lol: są jeszcze bogaci Polacy :idea:

Studia skończyłeś, chyba za kiełbasę. Do elity inteligencji to Ci Bardzo daleko raczej bliżej buractwa. Pozdrawiam
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 27.05.2009 16:31

Po co się darek jątrzysz. Jest wątek, było pytanie, Kolega napisal, więc grzecznie przeproś. Buractwem to Ty się wykazałeś. Dotychczas nikt nikomu, wg. mej zawodnej pamięci, nie wytykał, czy bierze tyle, czy tyle.
Sporo ludzi z tego forum deklarowało wyjazd na trzy tygodnie i nikt kopii nie kruszył, że liczą się z wydatkiem rzędu 2-3 k euroTak więc więcej luzu...
śliweczka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) śliweczka » 27.05.2009 20:03

witam!
buractwo czy nie,ale troszkę chyba chciał kolega tym Q7 przyszpanować :lol:
no bo co to niby wniosło do tematu?
a poza tym,kolego badurianin,co to za sięgające co najwyżej poziomu podpiwniczenia stwierdzenie "Czesi i biedni Polacy"?
oj chyba sobie leczymy jekieś spore kompleksy takimi wypowiedziami...
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.05.2009 20:20

Proszę "Baduriania" nie atakować.
Nic takiego złego nie uczynił. Nie szpanuje (Q 7 - nie tylko On ma, samochód jak samochód różnica tylko że kosztuje lekko więcej niż przeciętny. Podobał się więc kupił. Wolno każdemu). Koszt jaki zamierza ponieść ....... skąd wiecie na ile osób. ?
( z racji tego, że w "rodzinie" jest biuro turystyczne .... nie takie ceny widziałem. Ta to mały pikuś).

Badurianin - miłego wypoczynku. :D
pzdr.
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 08:42

woka napisał(a):Proszę "Baduriania" nie atakować.
Nic takiego złego nie uczynił. Nie szpanuje (Q 7 - nie tylko On ma, samochód jak samochód różnica tylko że kosztuje lekko więcej niż przeciętny. Podobał się więc kupił. Wolno każdemu). Koszt jaki zamierza ponieść ....... skąd wiecie na ile osób. ?
( z racji tego, że w "rodzinie" jest biuro turystyczne .... nie takie ceny widziałem. Ta to mały pikuś).

Badurianin - miłego wypoczynku. :D
pzdr.

Dzięki,
Jedziemy w 3 osoby , mam zamiar też na tydzień wynając dużą łudź motorową i "poszpanować" :lol:
Co do Q7 to przecież pełno tego na drogach...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.05.2009 08:46

Buractwo Woka, Buractwo inaczej nie da się tego powiedzieć. Trochę skromności w obyciu z ludżmi. Słoma ludziom wystaje z butów, a woda sodowa uderza do głowy. Niech się wykaże w dziedzinie naukowej, a nie w chwaleniu się co on ma i co on może. W rzeczystości gówno ma i gówno może.
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 08:49

A kasy nie żałujcie na wakacje bo to przecież po to pracujecie na tych etatach :lol:

1 keuro to starczało 3 lata temu . Czasy się zmieniają ceny też dziś te 2 k euro to minimum żeby nie dziadować jak Czesi ze swoimi słoikami i kanapkami :lol:
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 08:49

darek1 napisał(a):Buractwo Woka, Buractwo inaczej nie da się tego powiedzieć. Trochę skromności w obyciu z ludżmi. Słoma ludziom wystaje z butów, a woda sodowa uderza do głowy. Niech się wykaże w dziedzinie naukowej, a nie w chwaleniu się co on ma i co on może. W rzeczystości gówno ma i gówno może.

Rozumiem Twoją desperacje etatowcu :lol:
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 08:54

Co do naukowców to znam ich wielu: chodzą w porościaganych sfeterkach i jeżdżą tranwajem albo starym fordem :lol:

Na wczasy jada nad jeziorko pod namiot albo do zapyziałego kampingu nie dalej niż 100km od domu :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.05.2009 08:59

badurianin napisał(a):Co do naukowców to znam ich wielu: chodzą w porościaganych sfeterkach i jeżdżą tranwajem albo starym fordem :lol:

Na wczasy jada nad jeziorko pod namiot albo do zapyziałego kampingu nie dalej niż 100km od domu :lol:

Idż chłopczyku do szkoły podstawowej i napisz u Pani dyktando. Robisz błędy jak analfabeta. Średnio inteligentna małpa potrafi lepiej napisać tekst. Do szkoły chłopczyku, do szkoły uczyć się bo nauka to potęgi klucz. Jak zdobędziesz wykształcenie to możesz podyskutować na formu. Narazie pakuj plecak. Tylko buty wyczyść bo słomę wniesiesz do szkoły.
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 09:13

darek1 napisał(a):
badurianin napisał(a):Co do naukowców to znam ich wielu: chodzą w porościaganych sfeterkach i jeżdżą tranwajem albo starym fordem :lol:

Idż chłopczyku do szkoły podstawowej i napisz u Pani dyktando. Robisz błędy jak analfabeta. Średnio inteligentna małpa potrafi lepiej napisać tekst. Do szkoły chłopczyku, do szkoły uczyć się bo nauka to potęgi klucz. Jak zdobędziesz wykształcenie to możesz podyskutować na formu. Narazie pakuj plecak. Tylko buty wyczyść bo słomę wniesiesz do szkoły.

Nigdy się z biedy nie wyrwiesz. Jad nienawiści wykończy Cię desperacie :lol:

Biedny naukowcu :lol:
natuchna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) natuchna » 28.05.2009 09:16

badurianin napisał(a):
pablo2222 napisał(a):

Pozdrawiam

Ty nie zauważyłeś ze to bogactwo wypaliło ci mózg:)

pzdr
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone