Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
badurianin
Odkrywca

Postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 11:09

Bocian napisał(a):Ludzie dajecie się wpuszczać w maliny komuś kto myśli , że posiadanie luksusowego auta określa go jako kogoś lepszego niż inni. Wg mnie ta osoba widziała Q7 głównie w TV i tyle tematu. Jeśli rzeczywiście posiada takie auto to sposób jego wypowiedzi, zupełnie inny niż userów podających jakimi autami jada do Cro, świadczy tylko o nim samym. Znam ludzi którzy na tą Qsiódemkę nie chcieli by spojrzeć ze swoim Audi z silniczkiem z Lambo :):)

Bocianku mam wiecej aut . Żona ma Toyote ( nie napisze jaka bo zaraz mnie zbluzgacie :lol: ) a ja mam jeszcze jedno bardziej sportowe :lol:
badurianin
Odkrywca

Postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 11:10

CinnamonGirl napisał(a):
badurianin napisał(a):Ale wy musicie swoje żale wylać na kogoś kogo stać na dobre wakacje :idea: To nie moja wina, że pracujecie na etatach za marne 3-4 k PLN miesięcznie :arrow:
Pozdrawiam

Tak to pewnie rozpocznie dopiero wojnę ;)

Inna sprawa ze nikomu nie zazdoszcze, że zarabia wiecej ode mnie. Ciesze sie tymi marnymi groszami o ktorych wspomniał wyzej wymieniony i tym ze pracuje 8 h dziennie ( i o 15 jestem w dom mając czas dla bliskich), mam fajnego szefa i swietną atmosferę w pracy.
I jestem swięcie przekonana ze wydajać 1500zł na wakacje bedą równie udane jak te za 5k euro ;) bo jade w świetnym towarzystwie :)

Miłych urlopów wszystkim (mój za 15 dni) :) i skonczmy z tematem kto ile zarabia, ile wydaje i jakim autem jeździ.

Ok jak dla mnie możesz nawety jechac rowerem do CRO :roll: :lol:
Aldonka
Cromaniak

Postnapisał(a) Aldonka » 28.05.2009 11:11

badurianin napisał(a):
yskyerka napisał(a):W nosie mam ile szanowny kolega wyda na wakacjach i czym tam pojedzie. Ale kto mu dał prawo szydzenia z ludzi? Ja jestem etatowcem za 4 tys miesięcznie, mam kilkuletniego Forda i CO????? W czym jestem gorsza od tego buraka????
Tak jak z darkiem się w 90% nie zgadzam tak tu trzymam jego stronę.

sorry ale jesteś jakimś nieudacznikiem jeśli za takie grosze wstajesz do pracy :lol:

Wybacz ale nie zniżę sie do poziomu płytki chodnikowej który ty niewątpliwie przedstawiasz żeby z Tobą dyskutować. Żal mi ciebie człowieku, szczerze mi Ciebie żal.

Swoją drogą szkoda że admin ma w nosie takie obrażanie ludzi.
badurianin
Odkrywca

Postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 11:12

yskyerka napisał(a):
badurianin napisał(a):
yskyerka napisał(a):W nosie mam ile szanowny kolega wyda na wakacjach i czym tam pojedzie. Ale kto mu dał prawo szydzenia z ludzi? Ja jestem etatowcem za 4 tys miesięcznie, mam kilkuletniego Forda i CO????? W czym jestem gorsza od tego buraka????

sorry ale jesteś jakimś nieudacznikiem jeśli za takie grosze wstajesz do pracy :lol:

Wybacz ale nie zniżę sie do poziomu płytki chodnikowej który ty niewątpliwie przedstawiasz żeby z Tobą dyskutować. Żal mi ciebie człowieku, szczerze mi Ciebie żal.

Swoją drogą szkoda że admin ma w nosie takie obrażanie ludzi.

No właśnie dlaczego mnie obraziłaś ? :roll:

MOże to Twoja wina że tak mało zarabiasz , a nie moja ?
Ostatnio edytowano 28.05.2009 11:13 przez badurianin, łącznie edytowano 2 razy
Aldonka
Cromaniak

Postnapisał(a) Aldonka » 28.05.2009 11:13

badurianin napisał(a):
Bocian napisał(a):Ludzie dajecie się wpuszczać w maliny komuś kto myśli , że posiadanie luksusowego auta określa go jako kogoś lepszego niż inni. Wg mnie ta osoba widziała Q7 głównie w TV i tyle tematu. Jeśli rzeczywiście posiada takie auto to sposób jego wypowiedzi, zupełnie inny niż userów podających jakimi autami jada do Cro, świadczy tylko o nim samym. Znam ludzi którzy na tą Qsiódemkę nie chcieli by spojrzeć ze swoim Audi z silniczkiem z Lambo :):)

Bocianku mam wiecej aut . Żona ma Toyote ( nie napisze jaka bo zaraz mnie zbluzgacie :lol: ) a ja mam jeszcze jedno bardziej sportowe :lol:

I obudził się zlany potem, o kurcze to był tylko sen??

Koniec bajki.
badurianin
Odkrywca

Postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 11:14

yskyerka napisał(a):
badurianin napisał(a):

Koniec bajki.

Możemy się umówić na ściganke :lol: Ty swoim fordem ja swoim z bajki :lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.05.2009 11:22

yskyerka napisał(a):
badurianin napisał(a):

Koniec bajki.

A tak w ogóle to "mój mąż z zawodu jest dyrektorem" :):)
Dzieciaku skocz na NK tam może błyśniesz :) z tą swoja Q7... :) Zapraszam do Trstnica z tym sprzętem... :)
Nikomu nie zazdroszczę w chorobliwy sposób, odniesionych sukcesów i pieniędzy. Potrafi to ma, aby uczciwie... Ale to co z nimi robi albo to co pieniądze robią z nim, to już inna sprawa :)
badurianin
Odkrywca

Postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 11:22

Wracajac do meritum tematu . Jak widać koszt wakacji w CRO zalezy od czasu jaki się tam spędzi i ilości posiadanych środków.
Jedni wydadzą 1 k EURO na 10 dni inni 2 K euro
A jeszcze inni 5 k na 4 tygodnie. :lol:

Sa tez tacy co jadą za 0,5 k euro na 1 tydzień :lol:
Cosmo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Cosmo » 28.05.2009 11:22

Nie karmić trola !
badurianin
Odkrywca

Postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 11:24

Bocian napisał(a):
yskyerka napisał(a):
badurianin napisał(a):

Koniec bajki.

A tak w ogóle to "mój mąż z zawodu jest dyrektorem" :):)
Dzieciaku skocz na NK tam może błyśniesz :) z tą swoja Q7... :) Zapraszam do Trstnica z tym sprzętem... :)
Nikomu nie zazdroszczę w chorobliwy sposób, odniesionych sukcesów i pieniędzy. Potrafi to ma, aby uczciwie... Ale to co z nimi robi albo to co pieniądze robią z nim, to już inna sprawa :)

Powiedziałes co wiedziałeś , jestes zaje... możesz się odczepić i dalej marzyć. :lol:
badurianin
Odkrywca

Postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 11:26

Jak widać agresja do kogoś kto wyda na CRO 5 K EUR narasta w polskim społeczeństwie :lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.05.2009 11:27

Ja marzę i realizuje , ty tylko marzysz...
ufokking
Cromaniak

Postnapisał(a) ufokking » 28.05.2009 11:28

badurianin napisał(a):A kasy nie żałujcie na wakacje bo to przecież po to pracujecie na tych etatach :lol:

1 keuro to starczało 3 lata temu . Czasy się zmieniają ceny też dziś te 2 k euro to minimum żeby nie dziadować jak Czesi ze swoimi słoikami i kanapkami :lol:

ja akurat jak Czesi i inne osoby również z Polski biorę kanapki i swoje jedzenie żeby mało kupować w Chorwacji bo jadę do miejsca gdzie jest cisza spokój, sklepów nie ma i nie będę musiał na takich zapyziałych buraków jak TY patrzeć słuchać zresztą szkoda warzyw i zwierząt obrażać brak słów :evil:

i tak na marginesie w tamtym roku na Hvar pod namiotem całkowity koszt (kanapki i jedzenie swoje) wakacji na dwie osoby wyniósł mnie 1800zl w tym roku zaszaleje i mam zamiar sie zmieścić w 2000 - 2500zl max
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 28.05.2009 11:29

Baduranin ..... przestań atakować. :!: :!: :!:

Najpierw wyraziłem swoją opinię i była to opinia obiektywna ( jakby w Twojej obronie).
Teraz zaczynam zauważać, że zaczynasz równać do "nowobogackich".
To nie to forum, nie to towarzystwo szanowny "Badurianinie".
Tutaj są miłośnicy odpoczynku, wypoczynku, ..tutaj jest grono osób dla których obnoszenie sie z tzw. nowobogactwem jest tożsame z buractwem.
Chcesz aby inni Cie postrzegali dobrze, aby inni mieli przekonanie, że stać Cię ( jakby innych nie było stać - też mi wniosek) na drogie wczasy ponieważ dobrze zarabiasz a to dzięki swojemu wykształceniu i fachowości- zmień ton i sposób obnoszenia się.
Nikt wówczas złego słowa Ci nie powie.

Nie wyśmiewaj "etatowców". Niejeden "biznesmen" nawet najmniejszych szans na etat nie ma. Przepraszam ale napiszę ... za głupi.

Jedziesz na dobre wczasy, masz niemałą gotówkę do wydania więc nie zaniżaj poziomu. Ja osobiście bardzo cenię osoby które są na wczasach a nie na "wczasach". Jednak jeżeli te osoby mają pieniążki ale nie mają rozumu ..... wyśmiewam ich nad wyraz.
Pieniądz to nie wszystko. Możesz być bardzo bogatym i bardzo śmiesznym człowieczkiem. Musisz mi uwierzyć - znam takich.

pzdr.
Heterka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Heterka » 28.05.2009 11:44

badurianin napisał(a):

Dla CIEBIE ludzie., którzy pracują uczciwie za za marne pieniądze są nieudacznikami ? A czy ty uczciwie zarabiasz te pieniądze? Wolę mieć mało i być szczęśliwa niż mieć dużo i być takim snobem jak TY. A może ty tylko tak się przechwalasz i snujesz marzenia w internecie?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone