Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.05.2009 11:53

badurianin napisał(a):
yskyerka napisał(a):W nosie mam ile szanowny kolega wyda na wakacjach i czym tam pojedzie. Ale kto mu dał prawo szydzenia z ludzi? Ja jestem etatowcem za 4 tys miesięcznie, mam kilkuletniego Forda i CO????? W czym jestem gorsza od tego buraka????
Tak jak z darkiem się w 90% nie zgadzam tak tu trzymam jego stronę.

sorry ale jesteś jakimś nieudacznikiem jeśli za takie grosze wstajesz do pracy :lol:

Tutaj już przegiąłeś. :!: :!:
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 28.05.2009 11:59

badurianin napisał(a):
No właśnie dlaczego mnie obraziłaś ?

Biedaczek :twisted:

A co masz może monopol na obrażanie innych? Ty mozesz a inni nie?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 28.05.2009 12:11

Piotrek_B napisał(a):
Torac napisał(a):.... Przeczucie mi podpowiada że to niestety nie koniec...

Tym razem przeczucie może Cię zmylić ;-)

Aaaaaaameeeeen :D
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 28.05.2009 12:13

badurianin napisał(a):sorry ale jesteś jakimś nieudacznikiem jeśli za takie grosze wstajesz do pracy :lol:

Obrazek
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 28.05.2009 12:17

Przepraszam wszystkich którzy musieli uczestniczyć w tej dyskusji z Badur... jak mu tam. To ja pierwszy zaczepiłem go o te planowane na wczasy pieniądze i rodzaj posiadanego samochodu. Miało być trochę żartem a wyszło..
:oops:
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 28.05.2009 12:20

admin1 napisał(a):
badurianin napisał(a):sorry ale jesteś jakimś nieudacznikiem jeśli za takie grosze wstajesz do pracy :lol:

Obrazek

:nice: :lol: sprawiedliwość jest na tym świecie
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 28.05.2009 13:20

ufokking napisał(a):

:nice: :lol: sprawiedliwość jest na tym świecie

Tylko czemu tak późno?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 28.05.2009 13:31

Admin i moderatorzy też są w pracy i nie zawsze mogą być na forum...

Pozdrav :papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.05.2009 14:02

badurianin napisał(a):Co do naukowców to znam ich wielu: chodzą w porościaganych sfeterkach i jeżdżą tranwajem albo starym fordem :lol:

Na wczasy jada nad jeziorko pod namiot albo do zapyziałego kampingu nie dalej niż 100km od domu :lol:

Proszę przeczytać powyższy tekst. Jak z niego wynika, pisała to osoba małoletnia na poziomie szkoły podstawowej bo już w gimnazjum nie popełnia się takich kardynalnych błędów lub osoba dorosła, która zakończyła swoją edukację na poziomie podstawowym.
Celowo odniosłem się prowokacyjnie do tego użytkownika, żeby wykazać jego niski poziom inteligencji, a co zatem idzie i wykształcenia. Pozdrawiam :D :D :D

Wszystkie jego posty to blef.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.05.2009 14:05

yskyerka napisał(a):W nosie mam ile szanowny kolega wyda na wakacjach i czym tam pojedzie. Ale kto mu dał prawo szydzenia z ludzi? Ja jestem etatowcem za 4 tys miesięcznie, mam kilkuletniego Forda i CO????? W czym jestem gorsza od tego buraka????
Tak jak z darkiem się w 90% nie zgadzam tak tu trzymam jego stronę.

Cieszy mnie, że koleżanka ISKIERKO zauważyła mnie i być może darzy sympatią. :D :wink:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 28.05.2009 14:06

Celowo odniosłem się prowokacyjnie do tego użytkownika, żeby wykazać jego niski poziom inteligencji, a co zatem idzie i wykształcenia. Pozdrawiam

sprytny jesteś jak chrabąszcz ... jak gajowy :wink:

a tak a propos - u nas - na Pomorzu - straszny wysyp chrabąszcza majowego ... u was też? a ciekawe, jak z tym typem w Kro ...? :papa:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 28.05.2009 14:08

Ja jestem etatowcem za 4 tys miesięcznie, mam kilkuletniego Forda i CO????? W czym jestem gorsza od tego buraka????

no to faktycznie - klepiesz kobieto biedę :wink:
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 28.05.2009 14:14

tranwaj no no..
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 28.05.2009 14:21

Witam serdecznie
No to dalismy się wszyscy sprowokować temu dziecku onetu , które cieszy się z ilości wpisów do swojego postu, ciekawe co się stanie jak się rodzice dowiedzą, pewnie zagonia do lekcji...
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 28.05.2009 15:21

admin1 napisał(a):

Obrazek

Ban permanentny czy czasowy? Na nick'a czy na IP?

Wbrew pozorom to istotne, bo kilka osób do których też się zaliczam odebrało "etatowca" jako epitet - o nieudaczniku z 4 kpln'ami nie wspominając. :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone