Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vitto
Turysta

Postnapisał(a) Vitto » 29.05.2009 09:36

hej badurianin ( jeżeli tu jeszcze jesteś pod innym nickiem ) to daj moze znać na czym się takiej kasy dorobiłeś ;)
atolek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) atolek » 29.05.2009 09:40

ludziska...ale dajecie się wpuszczać w maliny..toż tu szkoda klawiatury żeby odpisywać.

..innych problemów nie macie ?
piotrulex
Koneser
Re: Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fa

Postnapisał(a) piotrulex » 29.05.2009 09:57

asikx napisał(a):
piotrulex napisał(a):
asikx napisał(a):

Tak, tak... "Tylko, kurwa gdyby nie te raty"...

Pozdrawiam
Rafał

luuuuuuuuudzie

co tu sie dzieje??????????

Nic. Kabaret Neo-Nówka widział..?

8)

Pozdrawiam
Rafał

widzial

bedac w srode w delegacji zatrzymalem sie w przydroznym barze. widzialem tam kilku nierobow pijacych browara. byli brudni, smierdzacy i zarosnieci. uzywali podobnego slownictwa co Ty. Jesli siebie nie szanujesz to szanuj innych. Chyba ze cos przeoczylem, ulegl zmianie regulami itd. W takim wypadku przepraszam ...

pa
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 29.05.2009 10:22

janniko napisał(a):
badurianin napisał(a): ... A ja jade swoim Q7 ... ł

I słusznie 8)
A "mój" ma 25 cm i taki z niego twardziel, pomimo, powiedzmy, nie młodego już wieku,

Kabarek Nówka na raty. :D
damiangres
Croentuzjasta

Postnapisał(a) damiangres » 29.05.2009 10:42

A mnie w całej "dyskusji" zastanowiło jedno. Gdyby ten wpis pojawił się w wątku "jakim autkiem do Cro?", nie wzbudziłby tam najmniejszej kontrowersji. Kierując się jednak logiką niektórych z nas (tych co zareagowali na prowokacyjne - wg mnie - przeniesienie wypowiedzi i utworzenie z niej nowego wątku) tu jest buractwem.
Zgodnie z tym, stawiam tezę, że cały wątek "jakim autkiem do Cro?" jest buractwem, bo pełno tam uwag o nowych autach, klimatyzacjach i tym jak to niektórzy nie wyobrażają sobie podróży do cro bez dwustrefowej, czwórdzielnej, z odświerzaczem jakimśtam klimy i z prędkością nie mniejszą od podświetlnej, ze spalaniem 2l/100km.
Błąd wg mnie tkwi w stworzeniu ze zwykłego wpisu tematu do prawie egzystencjonalnych rozważań.
pozdrawiam
--
damian
tgniw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tgniw » 29.05.2009 11:04

Pisze o z nadzieja na rozladowanie napietej atmosfery:

woka napisał(a):fakt autentyczny, sprzed ....godzinę temu.

Kolego woka - a czy sa FAKTY NIEAUTENTYCZNE? ;) :D
asikx
Cromaniak

Postnapisał(a) asikx » 29.05.2009 11:10

piotrulex napisał(a):
bedac w srode w delegacji zatrzymalem sie w przydroznym barze. widzialem tam kilku nierobow pijacych browara. byli brudni, smierdzacy i zarosnieci. uzywali podobnego slownictwa co Ty. Jesli siebie nie szanujesz to szanuj innych.
pa

A nie widziałeś ludzi czystych, wykształconych, inteligentnych, którym zdarza się użyć tego rodzaju słów?
Tobie się nigdy nie zdarza?
Proszę, nie bądź świętszy od Benedykta XVI, bo trąca to hipokryzją.

A jeżeli czujesz się obrażony przytoczonym przeze mnie cytatem, to wyjątkowo (z uwagi na pewne okoliczności) powiem: przepraszam.

Rafał
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 29.05.2009 11:15

asikx napisał(a): ...zdarza się użyć tego rodzaju słów?
Tobie się nigdy nie zdarza?
Proszę, nie bądź świętszy od Benedykta XVI, bo trąca to hipokryzją.

A jeżeli czujesz się obrażony przytoczonym przeze mnie cytatem, to wyjątkowo (z uwagi na pewne okoliczności) powiem: przepraszam.

Rafał

zdarza sie

czasami

wsrod ludzi doroslych, ktorych znam, wiem, ze im to nie przeszkadza

nigdy jednak nie pisze " :twisted: " na forach

hipokryzja? prosze Cie. tylko mi tu bez takich :wink: . to chyba ostatnie do czego bym sie przyznal :D

bez wzgledu na okolicznosci przeprosiny przyjete
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 29.05.2009 11:32

tgniw napisał(a):Pisze o z nadzieja na rozladowanie napietej atmosfery:

woka napisał(a):fakt autentyczny, sprzed ....godzinę temu.

Kolego woka - a czy sa FAKTY NIEAUTENTYCZNE? ;) :D

Masz rację. Mogłem napisać np. zdarzenie autentyczne.
( czasami człek pisze bez namysłu...plecie jak "stara baba").
...obiecuję, że to było przedostatni raz. :D :wink:

ps. a co powiesz na fakt przyszły ???? autentyk czy nie ? :D
tgniw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) tgniw » 29.05.2009 11:38

Co powiem na "fakt przyszly"?
Toz to jeszcze lepsze od "faktu autentycznego"! :D

A swoja droga - mi tez sie zdarzaja takie platfusy jezykowe. Generalnie jezyk polski jest tak dwuznaczny, ze uwielbiam sie nim bawic :D Czasami jak sie uswiadomi rozmowcy dwuznacznosc niektorych wypowiedzi, to nic, tylko boki zrywac :D

Pozdrawiam serdecznie! :)
Aldonka
Cromaniak

Postnapisał(a) Aldonka » 29.05.2009 12:33

damiangres napisał(a):A mnie w całej "dyskusji" zastanowiło jedno. Gdyby ten wpis pojawił się w wątku "jakim autkiem do Cro?", nie wzbudziłby tam najmniejszej kontrowersji. Kierując się jednak logiką niektórych z nas (tych co zareagowali na prowokacyjne - wg mnie - przeniesienie wypowiedzi i utworzenie z niej nowego wątku) tu jest buractwem.
Zgodnie z tym, stawiam tezę, że cały wątek "jakim autkiem do Cro?" jest buractwem, bo pełno tam uwag o nowych autach, klimatyzacjach i tym jak to niektórzy nie wyobrażają sobie podróży do cro bez dwustrefowej, czwórdzielnej, z odświerzaczem jakimśtam klimy i z prędkością nie mniejszą od podświetlnej, ze spalaniem 2l/100km.
Błąd wg mnie tkwi w stworzeniu ze zwykłego wpisu tematu do prawie egzystencjonalnych rozważań.
pozdrawiam
--
damian

Owszem Q7 czy jakieś inne Q było swoistym zapalnikiem, ale nie to dolewało oliwy do ognia. Koleś obrażał ludzi, drwił z ich pracy, z zarobków, z tego ile wydają itp. Nie jestem nieudacznikiem i nie dam sobą pomiatać kolesiowi któremu się wydaje że ma wszystko.
damiangres
Croentuzjasta

Postnapisał(a) damiangres » 29.05.2009 12:42

yskyerka napisał(a):
damiangres napisał(a):A mnie w całej "dyskusji" zastanowiło jedno. Gdyby ten wpis pojawił się w wątku "jakim autkiem do Cro?", nie wzbudziłby tam najmniejszej kontrowersji. Kierując się jednak logiką niektórych z nas (tych co zareagowali na prowokacyjne - wg mnie - przeniesienie wypowiedzi i utworzenie z niej nowego wątku) tu jest buractwem.
pozdrawiam
--
damian

Owszem Q7 czy jakieś inne Q było swoistym zapalnikiem, ale nie to dolewało oliwy do ognia. Koleś obrażał ludzi, drwił z ich pracy, z zarobków, z tego ile wydają itp. Nie jestem nieudacznikiem i nie dam sobą pomiatać kolesiowi któremu się wydaje że ma wszystko.

Yskyerko,
ja też zarabiam mniej od niego. Mam słabszy samochód, za to mam lepszy motór (ale to się nie liczy bo ma dwa koła) ;) :) :)
Ale to jego pierwszego zrugaliście za ten post, raz jeszcze powtarzam, przeklejony z innego wątku i uczyniony alfą i omegą oraz prowokacją roku, wcale nie przez Pana B czyjakmutam, który go napisał.
Polecam Ci lekturę wątku "Jakim autkiem do Cro?". Tam dopiero widać popis próżności, jednak powszechnie akceptowany i uważany za dobry smak. Cóż, przyznaję, że tego nie rozumiem.
pozdrawiam
--
damian
krzycholu
Odkrywca

Postnapisał(a) krzycholu » 29.05.2009 12:45

Torac napisał(a):
woka napisał(a):
krzycholu napisał(a):Witam serdecznie
No to dalismy się wszyscy sprowokować temu dziecku onetu , które cieszy się z ilości wpisów do swojego postu, ciekawe co się stanie jak się rodzice dowiedzą, pewnie zagonia do lekcji...

Nie bądź tego pewny (że to dziecko). Ja myślę, że to jednak całkiem dorosły człowiek. Takich, w szeroko rozumianym biznesie jest ....hoho i jeszcze trochę.

Trzeba by ( po jego nicku) prześledzić dotychczasowe wypowiedzi na forum. Być może rzucą lepsze światło na "psychikę" gościa.

ps. już to wyrywkowo zrobiłem. Nie jest to żadne dziecko. Wcześniejsze wypowiedzi są normalne. Być może pisał złośliwie .....

Podzielam powyższe zdanie ale nasuwa mi się pytanie.
Czy analfabeta może być majętny?

Faktycznie , ten cały ba... coś tam to nie dziecko ale przyznacie wszyscy że zachowanie daleko od niego nie odbiega.Jak w przedszkolu - ja to mam wszystko ( kaczkę na złotym łańcuchu ) a wy nic...
Aldonka
Cromaniak

Postnapisał(a) Aldonka » 29.05.2009 12:50

Damian - ja to rozumiem, tylko że tam nikt nikogo od nieudaczników nie wyzywa, co sobie kto myśli to jego ale nie wyraża tego w taki sposób. Faktem jest że 10 przeczyta takiego posta i machnie ręką w kolejnych 10 się zagotuje (czyli we mnie) i powiedzą to i owo. Pewnie czasem niepotrzebne, spirala się nakręca.

Było minęło, mam nadzieję nie wróci.
damiangres
Croentuzjasta

Postnapisał(a) damiangres » 29.05.2009 13:16

yskyerka napisał(a):Damian - ja to rozumiem, tylko że tam nikt nikogo od nieudaczników nie wyzywa, co sobie kto myśli to jego ale nie wyraża tego w taki sposób. Faktem jest że 10 przeczyta takiego posta i machnie ręką w kolejnych 10 się zagotuje (czyli we mnie) i powiedzą to i owo. Pewnie czasem niepotrzebne, spirala się nakręca.

Było minęło, mam nadzieję nie wróci.

No widzisz - i tu się zgadzamy. Cała spirala, łacznie z pierwotną przyczyną, przeklejaniem postu, była zwyczajnie niepotrzebna i nie wiem czym dyktowana?
Ma chłopak Q7 - chwała mu, jeśli uczciwie na nią zarobił. Chce spędzić wakacje za 50tys. zł? Proszę - ja będę się dobrze bawił za 5tys. na motocyklu za 10 i wcale mu nie zazdroszczę.
A, że komuś chciało się z tego robić osobny wątek i poddawać krytyce - jego wybór, jego małpy, jego cyrk - ma co chce.
Ale tak, jak mówisz - było, minęło :)
pozdrawiam
--
damian
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone