.png)
asikx napisał(a):piotrulex napisał(a):asikx napisał(a):
Tak, tak... "Tylko, kurwa gdyby nie te raty"...
Pozdrawiam
Rafał
luuuuuuuuudzie
co tu sie dzieje??????????
Nic. Kabaret Neo-Nówka widział..?
![]()
Pozdrawiam
Rafał
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):
bedac w srode w delegacji zatrzymalem sie w przydroznym barze. widzialem tam kilku nierobow pijacych browara. byli brudni, smierdzacy i zarosnieci. uzywali podobnego slownictwa co Ty. Jesli siebie nie szanujesz to szanuj innych.
pa
.png)
asikx napisał(a): ...zdarza się użyć tego rodzaju słów?
Tobie się nigdy nie zdarza?
Proszę, nie bądź świętszy od Benedykta XVI, bo trąca to hipokryzją.
A jeżeli czujesz się obrażony przytoczonym przeze mnie cytatem, to wyjątkowo (z uwagi na pewne okoliczności) powiem: przepraszam.
Rafał
.png)
tgniw napisał(a):Pisze o z nadzieja na rozladowanie napietej atmosfery:woka napisał(a):fakt autentyczny, sprzed ....godzinę temu.
Kolego woka - a czy sa FAKTY NIEAUTENTYCZNE?![]()
.png)
.png)
damiangres napisał(a):A mnie w całej "dyskusji" zastanowiło jedno. Gdyby ten wpis pojawił się w wątku "jakim autkiem do Cro?", nie wzbudziłby tam najmniejszej kontrowersji. Kierując się jednak logiką niektórych z nas (tych co zareagowali na prowokacyjne - wg mnie - przeniesienie wypowiedzi i utworzenie z niej nowego wątku) tu jest buractwem.
Zgodnie z tym, stawiam tezę, że cały wątek "jakim autkiem do Cro?" jest buractwem, bo pełno tam uwag o nowych autach, klimatyzacjach i tym jak to niektórzy nie wyobrażają sobie podróży do cro bez dwustrefowej, czwórdzielnej, z odświerzaczem jakimśtam klimy i z prędkością nie mniejszą od podświetlnej, ze spalaniem 2l/100km.
Błąd wg mnie tkwi w stworzeniu ze zwykłego wpisu tematu do prawie egzystencjonalnych rozważań.
pozdrawiam
--
damian
.png)
yskyerka napisał(a):damiangres napisał(a):A mnie w całej "dyskusji" zastanowiło jedno. Gdyby ten wpis pojawił się w wątku "jakim autkiem do Cro?", nie wzbudziłby tam najmniejszej kontrowersji. Kierując się jednak logiką niektórych z nas (tych co zareagowali na prowokacyjne - wg mnie - przeniesienie wypowiedzi i utworzenie z niej nowego wątku) tu jest buractwem.
Zgodnie z tym, stawiam tezę, że cały wątek "jakim autkiem do Cro?" jest buractwem, bo pełno tam uwag o nowych autach, klimatyzacjach i tym jak to niektórzy nie wyobrażają sobie podróży do cro bez dwustrefowej, czwórdzielnej, z odświerzaczem jakimśtam klimy i z prędkością nie mniejszą od podświetlnej, ze spalaniem 2l/100km.
Błąd wg mnie tkwi w stworzeniu ze zwykłego wpisu tematu do prawie egzystencjonalnych rozważań.
pozdrawiam
--
damian
Owszem Q7 czy jakieś inne Q było swoistym zapalnikiem, ale nie to dolewało oliwy do ognia. Koleś obrażał ludzi, drwił z ich pracy, z zarobków, z tego ile wydają itp. Nie jestem nieudacznikiem i nie dam sobą pomiatać kolesiowi któremu się wydaje że ma wszystko.
.png)
Torac napisał(a):woka napisał(a):krzycholu napisał(a):Witam serdecznie
No to dalismy się wszyscy sprowokować temu dziecku onetu , które cieszy się z ilości wpisów do swojego postu, ciekawe co się stanie jak się rodzice dowiedzą, pewnie zagonia do lekcji...
Nie bądź tego pewny (że to dziecko). Ja myślę, że to jednak całkiem dorosły człowiek. Takich, w szeroko rozumianym biznesie jest ....hoho i jeszcze trochę.
Trzeba by ( po jego nicku) prześledzić dotychczasowe wypowiedzi na forum. Być może rzucą lepsze światło na "psychikę" gościa.
ps. już to wyrywkowo zrobiłem. Nie jest to żadne dziecko. Wcześniejsze wypowiedzi są normalne. Być może pisał złośliwie .....
Podzielam powyższe zdanie ale nasuwa mi się pytanie.
Czy analfabeta może być majętny?
.png)
.png)
yskyerka napisał(a):Damian - ja to rozumiem, tylko że tam nikt nikogo od nieudaczników nie wyzywa, co sobie kto myśli to jego ale nie wyraża tego w taki sposób. Faktem jest że 10 przeczyta takiego posta i machnie ręką w kolejnych 10 się zagotuje (czyli we mnie) i powiedzą to i owo. Pewnie czasem niepotrzebne, spirala się nakręca.
Było minęło, mam nadzieję nie wróci.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.