Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 09:28

Nie wiem o co wam chodzi . Ale pewnie to zwykła POLSKA ZAWIŚĆ.

Jade na miesiąc do CRO czarne Audi Q7 biore i przewiduje wydać 5 k EUR.

I to Was pewnie denerwuje.
Co do samochodu to ludzie podają w kalendarzu wyjazdowym swoje auta i jakoś nikt nie robi im wyrzutów że się wychwalają . :lol:

Ale wy musicie swoje żale wylać na kogoś kogo stać na dobre wakacje :idea: To nie moja wina, że pracujecie na etatach za marne 3-4 k PLN miesięcznie :arrow:
Pozdrawiam
wojtap
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtap » 28.05.2009 09:39

Ma, chce, niech sobie jedzie! Ludzie jak wam nie odpowiada to tylo uważajcie, żeby go nie spotkać w Chorwacji.

To są wakacje, po co te nerwy i złośliwości? Spokojnie! Odpoczywajcie tak jak lubicie!
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 28.05.2009 09:42

I zaczęła się spirala...
A wszystko przez literkę Q i cyferkę 7
Przypomina mi to konflikt burżuazji i proletariatu - a jestem pewien że tak nie jest. Przeczucie mi podpowiada że to niestety nie koniec...
wojtap
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtap » 28.05.2009 09:43

Czy przez to, że ma więcej to jest szczęśliwszy, lepiej odpocznie?
Wątpie, nie dla każdego kasa jest najważniejsza! A i jeszcze jedno nie każdy Czech to biedak i skąpiec i naprawdę warto czasami z nich brać przykład. Zobaczcie jakie mają drogi i infrastrukturę oraz kulturę techniczną w tych tematach naprawdę są pare lat przed nami.
I u nich też są posiadacze dużych czarnych Q7!
Mariusz_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz_M » 28.05.2009 09:47

Wiecie co? Wstyd mi za Was forumowicze - co Wy tu wypisujecie? Co ma do tego kto ma jaki samochód i ile pieniędzy itd? Proszę Was - nie wystawiajcie sobie marnego świadectwa.
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 09:50

wojtap napisał(a):Czy przez to, że ma więcej to jest szczęśliwszy, lepiej odpocznie?
Wątpie, nie dla każdego kasa jest najważniejsza! A i jeszcze jedno nie każdy Czech to biedak i skąpiec i naprawdę warto czasami z nich brać przykład. Zobaczcie jakie mają drogi i infrastrukturę oraz kulturę techniczną w tych tematach naprawdę są pare lat przed nami.
I u nich też są posiadacze dużych czarnych Q7!

To prawda jest troche dzianych pepików :lol:
Jacek_Do
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek_Do » 28.05.2009 09:53

Popieram Mariusza.

Co wam do tego kto ma jakie auto. Ma bo widocznie na nie zapracował.
Pewnie nie liczył na wygrną w Totka.
Stać go, może wydac ile chce.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 28.05.2009 10:01

W 1 deklaracji Badurianina nie widziałem nic zdrożnego ale dał się wypuścić i poźniej sprowokowany zaczął szydzić z osób które zarabiają 3-4 tyś pln. To już nie było sympatyczne. Aczkolwiek atak na "Q7" zupełnie nieuzasadniony.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.05.2009 10:06

Torac napisał(a):.... Przeczucie mi podpowiada że to niestety nie koniec...

Tym razem przeczucie może Cię zmylić ;-)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 28.05.2009 10:13

Piotrek_B napisał(a):
Torac napisał(a):.... Przeczucie mi podpowiada że to niestety nie koniec...

Tym razem przeczucie może Cię zmylić ;-)

To się bardzo cieszę :)
Na marginesie Razem występujemy w kategorii mroczne avatary :D
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 28.05.2009 11:02

W nosie mam ile szanowny kolega wyda na wakacjach i czym tam pojedzie. Ale kto mu dał prawo szydzenia z ludzi? Ja jestem etatowcem za 4 tys miesięcznie, mam kilkuletniego Forda i CO????? W czym jestem gorsza od tego buraka????
Tak jak z darkiem się w 90% nie zgadzam tak tu trzymam jego stronę.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.05.2009 11:03

Ludzie dajecie się wpuszczać w maliny komuś kto myśli , że posiadanie luksusowego auta określa go jako kogoś lepszego niż inni. Wg mnie ta osoba widziała Q7 głównie w TV i tyle tematu. Jeśli rzeczywiście posiada takie auto to sposób jego wypowiedzi, zupełnie inny niż userów podających jakimi autami jada do Cro, świadczy tylko o nim samym. Znam ludzi którzy na tą Qsiódemkę nie chcieli by spojrzeć ze swoim Audi z silniczkiem z Lambo :):)
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 28.05.2009 11:08

yskyerka napisał(a):W nosie mam ile szanowny kolega wyda na wakacjach i czym tam pojedzie. Ale kto mu dał prawo szydzenia z ludzi? Ja jestem etatowcem za 4 tys miesięcznie, mam kilkuletniego Forda i CO????? W czym jestem gorsza od tego buraka????
Tak jak z darkiem się w 90% nie zgadzam tak tu trzymam jego stronę.

sorry ale jesteś jakimś nieudacznikiem jeśli za takie grosze wstajesz do pracy :lol:
Mariusz_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz_M » 28.05.2009 11:09

Myślę, że ta osoba normalnie nie szydzi z ludzi gorzej zarabiających - ale podniosło mu się ciśnienie przez prostackie prowokacje i epitety pod jego adresem, więc "odpłacił pięknym za nadobne" - karmiąc naszych forumowych troli takimi (też było nie było - prostackimi) opiniami. Po prostu zagrał na strunie polskiej zawiści, co nie jest trudne.
Rozumiem, że na forum onet.pl są mniej rozgarnięci, którzy nabierają się na tak niskich lotów prowokacje - ale tutaj?
Ostatnio edytowano 28.05.2009 11:11 przez Mariusz_M, łącznie edytowano 1 raz
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 28.05.2009 11:09

badurianin napisał(a):Ale wy musicie swoje żale wylać na kogoś kogo stać na dobre wakacje :idea: To nie moja wina, że pracujecie na etatach za marne 3-4 k PLN miesięcznie :arrow:
Pozdrawiam

Tak to pewnie rozpocznie dopiero wojnę ;)

Inna sprawa ze nikomu nie zazdoszcze, że zarabia wiecej ode mnie. Ciesze sie tymi marnymi groszami o ktorych wspomniał wyzej wymieniony i tym ze pracuje 8 h dziennie ( i o 15 jestem w dom mając czas dla bliskich), mam fajnego szefa i swietną atmosferę w pracy.
I jestem swięcie przekonana ze wydajać 1500zł na wakacje bedą równie udane jak te za 5k euro ;) bo jade w świetnym towarzystwie :)

Dopisane:
badurianin napisał(a):sorry ale jesteś jakimś nieudacznikiem jeśli za takie grosze wstajesz do pracy

Prowokacja czy nie ale Teraz to mnie obraziłeś... i takie sforumowania swiadczą własnie o kulturze osobistej pana baduriana a raczej jej braku.
Ostatnio edytowano 28.05.2009 11:15 przez CinnamonGirl, łącznie edytowano 3 razy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Q7, nieudacznicy w sweterkach oraz jaki jestem zaje...fajny - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone