Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ProŚba O Weryfikacje....

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Prezes_07
Podróżnik
ProŚba O Weryfikacje....

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes_07 » 21.03.2010 00:05

Witam serdecznie,
Wybieramy się w 2 pary do Cro w tym sezonie, termin 28,06,2010r do 11,07,2010r. Samochodzikiem oczywiście, troszke poczytałem forum ładne pare dni, poszukałem w linkach nadesłanych przez was Cromaniacy i chciałem podziękować za łatwe udostępnianie linków do apartamentów. Chciałbym prosić o opinię kilku apartamentów które znalazłem, może ktoś w nich był, może się ktoś wypowie... bardzo bym prosił.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Prezes_07
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes_07 » 21.03.2010 19:19

pomożecie koledzy?? Może ktoś był, może możecie polecić, bo wiedze na ten temat to wy macie i to dosyć sporawą... :-) :-) :-) bardzo proszę o pomoc.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.03.2010 10:57

Wpisz w google
site:cro.pl nazwa apartamentu
przelecisz w ten sposób zasoby całego forum.

Pozdrawiam
Prezes_07
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes_07 » 26.03.2010 22:25

już tak robiłem ale kiepsko... :-) Padło na TUCEPI i Apartament "BISER" ładny jest, zaliczka przelana także nic tylko skakać do góry :-)
Prezes_07
Podróżnik
Apartament - BISER - Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes_07 » 31.03.2010 14:50

Może ktoś był tam w apartamencie i może opisać swoje wrażenia?? 26.06 - właśnie tam ukierunkowane zostały nasze wakacje :-)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.03.2010 15:05

Szanowny Panie Prezesie.
Wystarczyło zastosować podesłany powyżej klucz.

Zobacz i pytaj tu:
forum/viewtopic.php?p=466744#466744
albo
forum/viewtopic.php?p=339121#339121

Z poważaniem
Jacek
Prezes_07
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes_07 » 01.04.2010 15:56

Witam, Kolego zrobiłem tak i te tematy znalazłem, tylko poprostu one nie są jakoś bardzo dokładne, dlatego chciałem się dowiedzieć więcej szczegułów o tym apartamentowcu :-) Stąd moje ponowne zaytanie, z nadzieją że Ci panowie co tam pisali przybliżą mi bardziej to miejsce.
wosiu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wosiu » 19.02.2011 00:14

Prezes jak możesz to odezwij się na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl chcę wybrać się do apartamentu "Biser" i mam parę pytań. Najlepiej jak byś podał nr tel na mojego maila to zadzwonię będzie szybciej. Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

ProŚba O Weryfikacje....
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone