Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ProŚba !!!! Czy ZnajdĘ KwaterĘ Po 20.08

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yaro111
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) yaro111 » 19.06.2011 16:42

witam wiem że tematy już się pojawiały o terminach i kwaterach ale wybieram się pierwszy raz w ciemno w okolice Splitu , będę tam 20.08.11. i mam pytanko czy w tym terminie znajdę kwaterę w ciemno i jak njlepiej szukać , czytałem trochę ale żadko widziałem tam terminy w okolicach 20 sierpnia z tąd te moje pytanie ? dziękuję za pomoc
redyeti
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) redyeti » 21.06.2011 07:34

Podepnę się pod ten temat, żeby nie robić bałaganu. Mam podobna sytucję jak kolega, w sumie mieszkamy też po sąsiedzku :) . Wybieramy się w rejon Kvarner w sumie w 10 osób. Mam dwa dylematy - czy znajdziemy bez problemu kwaterę i jakiej się spodziewać pogody. Generalnie kwater jest zatrzęsienie, ale zależy nam żeby było miło :D i bliziutko do plazy.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.06.2011 07:43

Panowie ...
Telefonować do "ERY" ... tam ponoć wszystko wiedzą. Wróżą, przepowiadają i przewidują.

Tak na poważnie: czy myślicie, że odpowiedzi jakie tutaj uzyskacie na 100 % się spełnią. :?: 8O
Kwaterę jakaś tam znajdziecie.... pogoda jakaś tam będzie. Reszta to już los którego nie przewidzisz.
Jedna rada (z mojej strony) - bez obaw "o jutro". Jechać z pozytywnymi myślami. :!:
redyeti
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) redyeti » 21.06.2011 08:32

Nie chodzi mi o 100% odpowiedź - tam u Mariana na bank będziesz mieć ekstra a kwatera to gospodarz będzie jeszcze dopłacał, żebyś tylko mieszkał u niego :wink: , , tylko o subiektywne odczucia forumowiczów, doswiadczenia itd.

Chyba można zapytać?
WASP
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WASP » 21.06.2011 08:38

Bez obaw spokojnie znajdziecie kwaterę taka jaka wam pasuje a o pogodę możesz być spokojny głowa do góry wszystko będzie ok. w 100%
Tez wybieram się w tym terminie tylko trochę dalej bo do Czarnogóry.
Wiec pogodę już zamówiłem
:D :D
Mariusz_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz_M » 21.06.2011 08:39

Z kwaterami nigdy nie ma problemu, a pogoda jest pewna na 95%. Kilka razy mieliśmy chłodne, a nawet deszczowe dni. Ale nigdy przez cały pobyt
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 21.06.2011 08:54

Nie martwcie się o kwaterę i pogodę. pogoda będzie na bank i kwaterę też spokojnie znajdziecie. To ja się martwię o pogodę bo jadę w Wasze okolice na początku lipca. A co będzie jak nie będzie pogody? Mąż mnie udusi.
yaro111
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) yaro111 » 21.06.2011 09:02

Heterka napisał(a):Nie martwcie się o kwaterę i pogodę. pogoda będzie na bank i kwaterę też spokojnie znajdziecie. To ja się martwię o pogodę bo jadę w Wasze okolice na początku lipca. A co będzie jak nie będzie pogody? Mąż mnie udusi.

Dzięki za pomoc , macie wszyscy rację nie będę się zamartwiał czy znajdę bo poprostu znajdę i już !!! a Heterka nie martw się pogoda w lipcu to tutaj zaszwsze jest ok , wiem bo mieszkam w Gdyni , więc śmiało zabieraj dobry humor i będzie ok.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.06.2011 09:37

redyeti napisał(a):.. tylko o subiektywne odczucia forumowiczów, doswiadczenia itd.
Chyba można zapytać?

Pewnie że można.
Tak jak piszą inni. Bez najmniejszych obaw, bez jakichkolwiek obaw. :wink: Po prostu jechać z dobrym nastawieniem i humorem. Nie zapomnieć o pieniążkach bo bez nich to najlepsze wczasy się nie udadzą. Reszta to "pikuś" - dosłownie.
bodex
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodex » 21.06.2011 22:56

Apropo pieniędzy to jaką walutę tam najlepiej mieć EURO czy KUNY??

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone