Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

poszukuje apartementu dla 4osob od 29.07-12.08 - Dalmacja

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
TonySoprano
Autostopowicz
poszukuje apartementu dla 4osob od 29.07-12.08 - Dalmacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) TonySoprano » 29.06.2006 23:32

Witam
Poszukuje apartamentu dla 4 osob, najlepiej w rejonach Dalmacji chociaz inne ciekawe propozycje sa tez mile widziane :)

Cena- 50-60euro za dzien.

Licze na Wasza pomoc- narazie moje poszukiwania apartamentu spelzy na niczym. powoli zaczynam sie poddawac...

pozdr!
Tomek
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 30.06.2006 06:03

Ja również dopiero wostatnich dniach zacząłem szukać, troche znajomi nas wystawili ale znalazłem. Co prawda szukałem 4+1 ale w zasadzie równiez w tym przedziale cenowym. Po pierwsze napisz zapytanie na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl tam człowiek cos dla Ciebie znajdzie, to są apartamenty na Ciovo. Poza tym polecam strony; zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. adria-island. Poza tym nie wiemy ajki okres Cię interesuje, a od tego wiele zależy. Pozdrawiam!
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 30.06.2006 06:05

Ja również dopiero wostatnich dniach zacząłem szukać, troche znajomi nas wystawili ale znalazłem. Co prawda szukałem 4+1 ale w zasadzie równiez w tym przedziale cenowym. Po pierwsze napisz zapytanie na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl tam człowiek cos dla Ciebie znajdzie, to są apartamenty na Ciovo. Poza tym polecam strony; zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. adria-island. Poza tym nie wiemy ajki okres Cię interesuje, a od tego wiele zależy. Pozdrawiam!

Ja własnie wczoraj znalazłem do wyboru dwa wolne, an Ciovo i w m. Rogoznica - się zastanawiam co wybrać. Jedziemy na początku sierpnia.
agns
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agns » 30.06.2006 08:58

dede,
jak znalazłeś lokum? napisałeś maila czy dzwoniłeś ?...ja rozesłałam wszedzie mail po polsku i mam nadzieję, że zrozumieją...może masz informacje o czymś wolnym w okolicach 16 lipca?...będę bardzo, bardzo wdzięczna....
pozdrawiam
agnieszka
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 30.06.2006 09:17

w tym tygodniu rezerwowałam pobyt dla rodziny na ciovo, wiem że są nowe domy w ofercie gdzie jeszcze sa miejsca wolne
pozdrawiam
agns
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agns » 30.06.2006 09:46

madzia1981, poproszę bardzo o namiary...pozdrawiam agnieszka
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 30.06.2006 10:26

Wertowałem net do bólu, tam gdzie mi pasowała cena, miejsce, wnetrze na zdjęciach słałem meila, nawe dzwoniłem wdwa czy trzy miejsca nie znając chorwackiego/posiłkowałem sie tyloko rozmówkami które posiadam c forum/ nawet sie rozumielismy. Prawde mówiąc to nie zwracałem uwagi na lipiec , nie moge Ci pomóc ale szukaj w gogle apartementy+nazwa miejscowości i jedziemu. Na stronie adriatic.hr jest wyszukiwarka po terminach. A swoją droga to choć wcale nie znam człowieka / Vedran bywający na forum/ to wczoraj miałem od niego odpowiedź w ciagu 15-20 minut z propozycją. Pozdrawiam
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 30.06.2006 10:41

Na pewno widziałem wolne miejsca w Rogoznicy lub okolicach / Razanj/ i ceny całkiem niezłe.
agns
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agns » 30.06.2006 12:51

bardzo dziekuję
rafalz.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalz. » 30.06.2006 18:16

My wyjezdżamy z Omisza 22.07 i po nas chyba Milan ma wolne . Najlepiej zadzwonić, albo mejlika puścić . Szprecha po niemiecku , kuma po polsku ale powoli , syn trochę radzi sobie po angielsku . ma dwa ładne apartanenty. W razie potrzeby moge podesłać kilka zdjęć .
to namiary :
tel; +385915840910
pozdrawim
Rafał
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 30.06.2006 18:17

[quote="agns"]bardzo dziekuję[/quote

:D Pisalam ci meila ,ale twoja skrzynka jest przepelniona ! :D
rafalz.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalz. » 30.06.2006 18:22

już ją czyszcze jak coś to to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl napewno będzie wolna
agns
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agns » 02.07.2006 18:45

Bozena Kljakovic, proszę o maial...agns@op.pl, jest ok
agnieszka
pabik1975
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pabik1975 » 11.08.2007 21:31

[quote="rafalz."]My wyjezdżamy z Omisza 22.07 i po nas chyba Milan ma wolne . Najlepiej zadzwonić, albo mejlika puścić . Szprecha po niemiecku , kuma po polsku ale powoli , syn trochę radzi sobie po angielsku . ma dwa ładne apartanenty. W razie potrzeby moge podesłać kilka zdjęć .
to namiary :
tel; +385915840910
pozdrawim
Rafał[/quote]

Proszę, podeślij mi kilka zdjęć pokoju oraz obejścia domu, jakie są stawki za wynajęcie. Ja wybieram się 03.09 z żona i synkiem.
Serdecznie dziękuję.
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 14.08.2007 18:27

eeeeee...temat do zamkniecia!!!!!!!!!!!!!!!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje