Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukiwany kontakt do domu Brac/Postira

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lukaswu
Autostopowicz
Poszukiwany kontakt do domu Brac/Postira

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukaswu » 01.07.2011 21:29

Hmmm...

Nie do konca jestem pewien, czy takie pytanie powinienem umieszczac w tej grupie, ale zaryzykuje...

Poszukuje namiarow (telefon, email) do domu goscinnego o lokalizacji googlowskiej: ▼ 43.378088, 16.628872, czyli +43° 22' 41.12", +16° 37' 43.94". Byc moze ktos przypadkiem kojarzy i moglby sie podzielic takim namiarem, badz (bezczelnosc polowa sukcesu), bedac na miejscu w lipcu moglby pobrac tam wizytowke i podeslac mi namiary :).
Zeby nie bylo watpliwosci, o ktory konkretnie chodzi, zamieszczam zdjecie:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Obrazek wazy 200kB, widok od strony wody, oczwiscie ten w srodku.

Bardzo dziekuje za wszelka pomoc.

--
luk
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 03.07.2011 06:40

To jest Aparthotel "Adriatic"
W Postirze byłam rok temu . postira na forum jest mało znana i mało polecana. I wbrew temu było tam super , miejscowość spokojna i mająca swój klimat. W razie innych pytań chętnie służę.
Będąc na plaży zgadaliśmy się ze starsza Panią z Polski , która była w tym hotelu z jakimś biurem podróży z Polski. Mówiła , że hotel jest ok.
Pozdrawiam Ewa
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 03.07.2011 08:36

Zgadza się. Postira to super miejscówka. O wiele bardziej mi się tam podobało, niż w przereklamowanym pobliskim Supetarze.
lukaswu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukaswu » 03.07.2011 11:09

ewa-irena napisał(a):To jest Aparthotel "Adriatic"
W Postirze byłam rok temu . postira na forum jest mało znana i mało polecana. I wbrew temu było tam super , miejscowość spokojna i mająca swój klimat. W razie innych pytań chętnie służę.
Będąc na plaży zgadaliśmy się ze starsza Panią z Polski , która była w tym hotelu z jakimś biurem podróży z Polski. Mówiła , że hotel jest ok.
Pozdrawiam Ewa

WIELKIE dzieki!!! To jest to!

Szukajac, tego lokum znalazlem, ze brokerami tego hotelu sa interhome i casamundo- obia maja swoje polskie biura.

Postira, jest specyficzna, ale w pewnym wieku czlowiek zaczyna szukac spokoju i wygod :).

Dzieki jeszcze raz.

--
luk
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 03.07.2011 11:34

Spokój to tam chyba znajdziesz :D . Ja tam byłem tylko na fishpikniku , spędziliśmy ok 2-3godzin w miasteczku . Kąpaliśmy się na plaży przed tym budynkiem . Miasteczko ( pierwsza połowa sierpnia) praktycznie wymarłe około południa - jak we Włoszech na południu w czasie sjesty :D

Na plaży tylko kilka osób , i parę osób w knajpkach , byc może wczasowicze gdzieś jeździli na podmiejskie plaże :?

Podobnie było w pobliskie Splitskiej

Do tej miejscówki może być tylko jedna uwaga - tam jest zlokalizowana fabryka konserw rybnych , ja przy tak krótkim pobycie nie odczułem jej obecności - ale tu musiałby ktoś się wypowiedzieć kto był co najmniej parę dni .
lukaswu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukaswu » 03.07.2011 12:10

armar napisał(a):Spokój to tam chyba znajdziesz :D . Ja tam byłem tylko na fishpikniku , spędziliśmy ok 2-3godzin w miasteczku . Kąpaliśmy się na plaży przed tym budynkiem . Miasteczko ( pierwsza połowa sierpnia) praktycznie wymarłe około południa - jak we Włoszech na południu w czasie sjesty :D

Na plaży tylko kilka osób , i parę osób w knajpkach , byc może wczasowicze gdzieś jeździli na podmiejskie plaże :?

Podobnie było w pobliskie Splitskiej

Do tej miejscówki może być tylko jedna uwaga - tam jest zlokalizowana fabryka konserw rybnych , ja przy tak krótkim pobycie nie odczułem jej obecności - ale tu musiałby ktoś się wypowiedzieć kto był co najmniej parę dni .

Spokojnie, nie uderzam w ciemno- bylem tam 2 lata temu, pod koniec sezonu i w ktoryms momencie bylo az za spokojnie :).

Co do fabryki, to trzeba wiedziec, z ktorej strony ja obchodzic lub z ktorej strony zwykle wiatr wieje :D, a siesta rzeczywiscie jest (i bardzo dobrze) co widac nawet po godzinach otwarcia sklepow.

Druga uwage, jaka moge dorzucic to jest nie mieszkac przy glownej drodze wlotowej- smieciary i autobusy zaczynaja kursowac juz od 6 a przy uchylonych/otwartych oknach to tragedia. Na mapie wyglada, ze mozna wjechac roznymi ulicami, ale w praktyce jset tylko jedna taka droga (dla ciezkiego sprzetu).

--
luk

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje