Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomóżcie gdzie z dziećmi lepiej BILO/PRIMOSTEN CZY NOVALJA ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
basab
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) basab » 21.06.2009 17:38

A ja z moimi dziećmi też 5 i 2lata jedziemy do Podgory Hotel Sirena.
Nie wiem czy to dobry wybór dla rodziny z dziećmi - zobaczymy na miejscu. Podobały nam się zdjęcia okolicy i plaż, ale jak wiadomo zdjęcia czasami kłamią :roll:
Narazie przeraża mnie pogoda, bo wciąż pada, a ja miałam nadzieję na duuuużo słońca :)
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 21.06.2009 21:42

julia245 napisał(a):Witam wszystkich z tego co przeczytałam na forum o miejscowości Novalja to jestem przerażona mam zarezerwowany apartament na sierpień z dwójka dzieci 2+5 lat a tu wszyscy piszą że nie jest to iejsce na rodzinny wypoczynek nie wiem co robić jesteśmy skłonni olać zaliczkę pmóżcie co ć jechać w inne miejsce? dziekuje

Koleżanko bez paniki : ) ja zarezerwowałem w końcu ten apartmanet w Novalji i też jadę z dwójką dzieci 2+5 : ) kiedy jedziecie ? ja 20 sierpnia . Powiem tak apartament mam z dala od centrum , na plażę zamierzam jeździć różne , a ważne dla mnie jest to aby mieć wybór gdzie zjeść i piwo wypić , a w Novalji będe go miał : ))) Głowa do góry !!!
julia245
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) julia245 » 22.06.2009 08:24

Witam my jedziemy 14.sierpnia do apartamentu i sobe ferry no nie wiem mam cały czs mieszane uczucia chyba najlepiej jechać i sie samemu przekonać pozdrawiam
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 22.06.2009 10:10

julia245 napisał(a):Witam my jedziemy 14.sierpnia do apartamentu i sobe ferry no nie wiem mam cały czs mieszane uczucia chyba najlepiej jechać i sie samemu przekonać pozdrawiam

Dokładnie : ) ja jadę drugi raz na Pag , a pierwszy raz do Novalji . Ile ludzi tyle gustów ale podstawa do nastawienie ; )))
deq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) deq » 23.06.2009 10:48

teper napisał(a):witam.

Na drugi tydzień pojechaliśmy do Primostenu, pooglądaliśmy miasteczko - bardzo ładne, klimayczne, niestety plaża - porażka, zero cienia, wąska,

hmm..ja byłem w primosten i szkoda ,że jednak nie spędziliście chwili dłuzej w tym przecudnym miasteczku, bo ta wąska plaża o której piszecie to ta przy malutkim deptaczku. jednak w zatoczce około 200 metrów skrótem jest plaża z cieniem pod dostatkiem przy samym lesie. Nie umiem wklejać zdjęć ale wystarczy poszperać w necie.
Pozdrawiam
grzechul3
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzechul3 » 07.07.2009 21:24

ja sobie na spokojnie wyjezdzam na ranem okolo 6 a wieczorkiem na miejscu .tez jestem do 29 .caluski .
Gollum
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gollum » 08.07.2009 11:37

A mi w Primosztenie wystarczyl jeden wieczór. Gdy tuż na początku sezonu zobaczylem tam dzikie tlumy jak - nie przymierzając - stada gnu czy innych antylop na sawannie, mniej lub bardziej bezmyślnie lażące po deptakach, postanowilem już tam nie wracać.
A male dzieci mogą jeszcze zapytać, co to za golas na pobliskim jachcie i co mu zwisa...
jaskol
Globtroter
Bilo -primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaskol » 15.12.2009 15:12

Cosmo napisał(a):Byłem w Novaliji i w Primosten/Bilo. Plaże i atmosfera na wypoczynek rodzinny zdecydowanie w Primosten/ Bilo.

A jak zaplecze logistyczne w Bilo, czy są jakies sklepy i knajpki ?
Czy trzeba jechac do Primosten ?
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Pomóżcie gdzie z dziećmi lepiej BILO/PRIMOSTEN CZY NOVALJA ? - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone