Czy masz już zarezerwowany wyjazd, czy dopiero planujesz? Ja tam nigdy nie byłam, ale na stronie wakacje.pl jest opinia kogoś, kto był, mało pocieszająca
"Oceniam hotel: (termin wyjazdu: lipiec 2007)
- Położenie: Okolica 5, Atrakcje 4, Plaża 5, Komunikacja 4, Kameralność 2,
- Pokoje: Wielkość 4, Czystość 3, Wyposażenie 4, Łazienka 1,
- Posiłki: Ilość 2, Jakość i smak 1, Urozmaicenie 1, Obsługa 1,
- Hotel: Rozrywka 4, Sport 4, Obsługa 1, Dla dzieci 3, Basen 1,
- Ogólne wrażenie: 3
- Czy polecił(a)byś ten hotel: nie
- Stosunek jakości do ceny: poniżej oczekiwań
Uwagi:
Hotel położony przy samej plaży, oczywiście betonowej i stosunkowo za małej do liczby gości, codziennie rano trwała walka o leżaki i parasole. Z zewnątrz wygląd hotelu przypomina FWP wewnątrz natomiast pozornie jest dość czysto i schludnie, miałyśmy w pokoju lokatorów tzn, nietoperza i mysz. Myszy i szczury ganiały się po palmie której liście wchodziły do naszego pokoju. Obsługa hotelu tym faktem nie była zdziwiona. Dopiero po interwencjach pilota poobcinali palmie liście i mogłyśmy już spać spokojnie.
Jedzenie okropne, zimne bez smaku i wyglądu, mięsa twarde jak podeszwa. W wersji ALL oprócz piwa, wina i rakij nie było żadnych innych alkoholi. Obsługa dbała o to żeby nam za mocno w głowach się nie kręciło i podawano nam piwo w plastikowych kubkach o poj 0,2 l.
Generalnie wersja ALL w hotelu Park to jakaś porażka nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam. Obsługa hotelu bardzo niemiła wręcz bojowo nastawiona do Polaków."
Z kolei inna osoba oceniła hotel bardzo dobrze
"Autor: Agnieszka
2007-07-18 10:46:32
- o autorze: kobieta (25-39 lat), wyjazd z osoba towarzyszącą, wyżywienie: All Inc
Oceniam hotel: (termin wyjazdu: sierpień 2006)
- Położenie: Okolica 4, Atrakcje 4, Plaża 5, Kameralność 3,
- Pokoje: Wielkość 4, Czystość 5, Wyposażenie 3, Łazienka 3,
- Posiłki: Ilość 5, Jakość i smak 5, Urozmaicenie 5, Obsługa 5,
- Hotel: Rozrywka 5, Sport 4, Obsługa 5, Dla dzieci 4,
- Ogólne wrażenie: 5
- Czy polecił(a)byś ten hotel: tak
- Komu polecił(a)byś ten hotel: rodzinom z dziećmi, ceniącym spokój
- Stosunek jakości do ceny: powyżej oczekiwań
Autor: Jacek Sadowski
2007-07-02 18:31:38
- o autorze: mężczyzna (25-39 lat), wyjazd z dziećmi, wyżywienie: All Inc"
Cóż, podobno o gustach się nie dyskutuje....

)))