Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pomoc w wyborze miejsca . . .

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
interpunkcja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) interpunkcja » 13.07.2010 13:34

Witam,
od jakiegoś czasu pilnie czytam forum, przeczytałam masę relacji z Cro i mam teraz problem :( Chcę jechać od 22.08 do cro na 2 tyg. w 4 osoby, problem polega na tym, iż nie wiem którą miejscowość wybrać. Liczę na Wasze podpowiedzi, na pewno chcemy wybrać jaką miejscowość leżącą pomiędzy Primosten a Omis. CinnamonGirl w swojej relacji zachwyciła mnie Primostenem:)
Nie chcemy trafić na jakąś małą miejscowość w której nic się wieczorami nie dzieje, zależy nam na dużej ilości knajpek, tawern.

Pozdrawiam
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 13.07.2010 13:42

interpunkcja napisał(a):CinnamonGirl w swojej relacji zachwyciła mnie Primostenem:)

I tego się trzymaj :)
kmietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmietka » 13.07.2010 20:45

interpunkcja napisał(a):Witam,
od jakiegoś czasu pilnie czytam forum, przeczytałam masę relacji z Cro i mam teraz problem :( Chcę jechać od 22.08 do cro na 2 tyg. w 4 osoby, problem polega na tym, iż nie wiem którą miejscowość wybrać. Liczę na Wasze podpowiedzi, na pewno chcemy wybrać jaką miejscowość leżącą pomiędzy Primosten a Omis. CinnamonGirl w swojej relacji zachwyciła mnie Primostenem:)
Nie chcemy trafić na jakąś małą miejscowość w której nic się wieczorami nie dzieje, zależy nam na dużej ilości knajpek, tawern.

Pozdrawiam

w takim razie Primosten będzie rewelacyjny. Ni za duże ale bardzo urokliwe miasteczko, bardzo ładna plaża, imajestatycznie położona starówka :)

duży wybór knajpek irestauracji, domowe winiarnie w piwniczkach, bardzo życzliwi ludzie. Wszędzie blisko. :D

w tym roku drugi raz wybieram się do cro, tym razem w inne rejony ale Primosten na pewno odwiedzę.
interpunkcja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) interpunkcja » 14.07.2010 20:12

w takim razie zostaje Primosten :D
Teraz wielkie szukanie apartamentów, jeśli ktoś może polecić jakiś fajny 4 osobowy (2 sypialnie) to chętnie sprawdzę go, a teraz czytanie forum cd.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 14.07.2010 20:24

interpunkcja, jeżeli koło piątego wypatrzysz srebrną Santę ze srebrną nalepką Cro.pl'i,
na rejestracji WZ ... to chociaż zdjęcie mi zrób :lol:

Jadę w ciemno, ale to już będzie wrzesień, więc będzie mi pewnie łatwiej.
Ktoś tu pisał, że obłożenie w tej chwili w Primostenie jest spore, ale, mimo wszystko, jest z czego wybrać.
Pod koniec sierpnia będzie tylko lepiej, a jednak, jak można sobie na miejscu popatrzeć, potargować się ...

CinnamonGirl radziła wyżej czegoś poszukać. Za jadranką.
Widoki, a jak widać na zdjęciach - ma rację, są prześwietne.

Miłego wypoczynku! :papa:
kmietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmietka » 14.07.2010 21:45

w prawdzie byłam 2 lata temu, przyjechaliśmy do Primostenu w połowie sierpnia, więc szczyt sezonu, a kwater szukaliśmy całe 40 minut :D a szczerze mówiąc nie było to łatwe bo byliśmy w 8 osób i duże wymagania. Mimo wszystko znaleźliśmy bardzo fajną kwaterę 4 pokoje, każdy z łazienką, dwie kuchnie i oczywiście duży taras z widokiem na morze :D za całe 110 eur za wszystko za dobę. :lol: (niestety zgubiłąm namiary :( ).

Ale piszę to dlatego, żeby pokazać że spokojnie można jechać w ciemno.

Wjeżdżając do miasta, jedziesz prosto na agencję turystyczną i stojących pod nią naganiaczy.

Na prawdę polecam jazdę w ciemno :D
interpunkcja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) interpunkcja » 15.07.2010 10:43

Już dostałam namiary od CinnamonGirl na kwaterę, ale chciałam się jeszcze za czymś rozejrzeć. Pisałam już do agencji "tej przy fontannie" w Primosten ale za dzień dla 4 osób nie zeszli niżej niż 100 euro, a obiekty nie były powalające :(

Nie mamy jakiś większych wymagań, tylko żeby było czysto i 2 sypialnie, ja chce wydać max 20 euro za osobę- może to jednak za mało?. Z chęcią pojechałabym w ciemno, ale znajomi nie są za bardzo przekonani :P W takim razie zostaje dalsze czytanie forum i przekonanie znajomych że wyjazd w ciemno to dobre rozwiązanie :D

Ps. weldon -będę szukała :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.07.2010 11:21

Fajnie.

Jako, że ja "separatysta" jestem, to takie coś mam na szybach.

Patrząc na avatarek, to moje dziecko miałoby się z kim pobawić :wink:
Mario 1975
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 1975 » 15.07.2010 18:00

Byłem w Primosten w ubiegłym roku i 19 lipca szukanie kwatery dla 3 osób zajęło ok. godziny, więc po 22 sierpnia tym bardziej nie powinno być problemów. Naprawdę nie ma co się bać jazdy w ciemno a 20 euro od osoby jest kwotą spokojnie wystarczającą. Primosten to cudowne miejsce, dużo kafejek, fajne winiarnie, ładna plaża, piękna i rozrywkowa starówka i niedaleko dyskoteka Aurora. Do tego świetna baza wypadowa do Splitu, Sibenika, Trogiru, Kornati, Krka.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 16.07.2010 21:14

Pod względem piękna , knajpek i tawern atrakcyjniejszy od Primostenu bedzie Rab :) ...

Tutaj masz wolne od 24.08. ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone