romuald22 napisał(a):"

.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):...warto mieć gotówkę...
Tylko gdzie ją trzymać? W banku? Zablokują. W domu pod pościelą w szafie? Włamią się i ukradną.
Dywersyfikacja to podstawa w wielu dziedzinach w tym domowych finansach. Oczywiste, że większość ludzi ma pieniądze na koncie w banku. Ale ja zawsze mam trochę gotówki w domu. W złotych, euro, dolarach. A jak temu głupiemu Putinowi jeszcze bardziej coś od.....bie i sparaliżuje całe systemy? To co zrobisz by przeżyć? Nie gadaj o trzymaniu gotówki pod pościelą. Wiadomo, że nikt rozsądny tak nie robi. Myślę, że każdy ma w domu takie miejsca, że nawet gdyby złodziej się włamał to musiałby zrobić niezły bajzel i zajęłoby mu to wiele godzin by je znaleźć. Ja jeszcze mam czujnych sąsiadów. A wtedy już wracasz ty. I koniec.
.png)
.png)
marcinbb napisał(a):Pytanie z innej beczki:...
.png)
.png)
romuald22 napisał(a):Ja też byłem jakiś czas na forumowej emigracji. Była jazda słowna i zasłużyłem na bana, ale też z pokorą przyjąłem to na klatę.
Wymienieni byli mądrzy. Jeden był bardzo mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Może to jest przyczyna? Potrzeba forumowiczów normalnych i stabilnych. Stawianie się nad innymi jak jakiś profesor nie wróży prędzej czy później niczego dobrego. Czy na forum czy w życiu.
.png)
romuald22 napisał(a):Wymienieni byli mądrzy. Jeden był bardzo mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Może to jest przyczyna? Potrzeba forumowiczów normalnych i stabilnych. Stawianie się nad innymi jak jakiś profesor nie wróży prędzej czy później niczego dobrego. Czy na forum czy w życiu.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Ktoś kto jest mądry lub mądrzejszy nie jest normalny i stabilny? Kto określa kto jest normalny? Ty?
.png)
romuald22 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ktoś kto jest mądry lub mądrzejszy nie jest normalny i stabilny? Kto określa kto jest normalny? Ty?
O widzę, że ocknąłeś się po spotkaniu. Bo kilka dni twoich wpisów nie było, a teraz znowu zaczynają się pojawiać w lawinowym tempie.
Z racji zawodu który wykonuję od ponad 30 lat wyczuwam na kilometr u kogo jest coś nie w porządku w głowie. Czasami wystarczy mi jedna minuta rozmowy. Już nie wspomnę o wieloletnich wpisach na forum. Nie myliłem się jakieś "pińćset" razy.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):romuald22 napisał(a):O widzę, że ocknąłeś się po spotkaniu. Bo kilka dni twoich wpisów nie było, a teraz znowu zaczynają się pojawiać w lawinowym tempie.
I Romuś zauważ, że w takim samym okresie czasu ty napisałeś 16 postów a ja 4. Nie siej farmazonu o lawinowym pisaniu postów, chyba, że piszesz o sobie.
.png)
BartNS napisał(a):Widzisz Romuś przyłapali Cię na gorącym uczynku. Czarno na białym 16:4 i szach mata fakty są takie ze to Ty piszesz bez opamiętania, ponad 5300 postów w 18 lat. A najgorsze, że niesłusznie oskarżasz o lawinowe pisanie tych co zaledwie 2206 ich mają.
.png)
romuald22 napisał(a):BartNS napisał(a):Widzisz Romuś przyłapali Cię na gorącym uczynku. Czarno na białym 16:4 i szach mata fakty są takie ze to Ty piszesz bez opamiętania, ponad 5300 postów w 18 lat. A najgorsze, że niesłusznie oskarżasz o lawinowe pisanie tych co zaledwie 2206 ich mają.
Nie wiem kim jesteś, ale nikt mnie jeszcze na niczym nie przyłapał. Bocian vel Marlowe pisał, że był na spotkaniu ze starymi znajomymi. Nie chce mi się powtarzać, ale jednak. Kto ile napisał w jakim czasie? Pod różnymi bytami. Mam na myśli pobyt na forum. Ja wypadam słabo.Kalkulatorek i dzielenie. Czas zalogowania i ilość postów. To nie jest trudne.