romuald22 napisał(a):Nie wiem kim jesteś, ale nikt mnie jeszcze na niczym nie przyłapał.
No to sie nie zrozumieliśmy
.png)
romuald22 napisał(a):Nie wiem kim jesteś, ale nikt mnie jeszcze na niczym nie przyłapał.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Romuś, toć to frend twój![]()
.png)
BartNS napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Romuś, toć to frend twój![]()
Co ty tak się zawsze odpalasz i jak tylko ktokolwiek wspomni o tobie w tym kontekscie. Musisz się po prostu pogodzić z tym, że część osób cię postrzga podobnie i najchętniej pozbylaby się ciebie i kilku podobnych zapaleńców, bo wówczas może życie na forum by wróciło do normalności.
Naprawdę nie trzeba być nikogo frend aby myśleć podobnie. Nie ma żadnego spisku, przyjaciół romusia, którzy spiskują przeciw tobie.
.png)
.png)
BartNS napisał(a):Tu nie o to ze masz inne zdanie co Ja tylko ty go wogole nie masz.
Raz twierdzisz ze trasa przez słowację węgry jest najlepsza, a pożniej ze jeżdzisz przez austrie i słowenie. Kartą płacisz wszędzie gdzie można, a chwilę póżniej wyłącznie gotówka, bo w wątku pojawił się temat napiwków. Co wątek to inne zdanie i inne rady. Pojawiasz się na forum jako "nowy" pytając jak dojechać, a chwilę pózniej sypiesz radami jak z rękawa, a zazwyczaj z google.
Romuald 22 wspomniał, że kasujesz swoje posty i faktycznie pierwsze posty w większości zamieniły się w "..." tylko po co? jeszcze ostatni post bym zrozumiał chlapnąłeś coś niepotrzebnie i wstyd, ale posty z 2024 roku?
A co zmienić? to jest forum dyskusyjne o swoim życiu, swoich doświadczeniach, planach, a nie miejsce do tworzenia alternatywy dla rzeczywistości. Wrzucenie zdjęcia z tajnego zlotu to już był majstersztyk ubaw po pachy.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):... Co ty zrobiłeś w tym temacie?
.png)
BartNS napisał(a):...bym mógł napisać, że nikogo z forum na oczy nie widziałem i pewnie na tym pozostanie.
Pewnie na wiosnę jak będę planować wakację to tu wróce, może coś się zmieni, ale prędzej zobacze "404 Not Found" niż większą normalność.
.png)
....Tutaj argumenty dla kilku osób nie istnieją chyba, że w stylu "lubie zapier... , jeżdze bezpiecznie" brakuje tylko "mam tryb nieśmiertelny" i nikt nie może tego podważać, bo inaczej jest głupkiem....
.png)
Marlowe1994 napisał(a):....Tutaj argumenty dla kilku osób nie istnieją chyba, że w stylu "lubie zapier... , jeżdze bezpiecznie" brakuje tylko "mam tryb nieśmiertelny" i nikt nie może tego podważać, bo inaczej jest głupkiem....
No widzisz, a jak ja tak pisałem i twierdziłem to zostałem określony trollem. Przez kogoś kto dla mnie, ma mgliste pojęcie o cro i jeździ moim zdaniem w różne miejsca żeby wbić szpilkę z napisem tu byłem, w mapę i uchodzić za znawcę.
Ja zazwyczaj nie odpuszczam i nie nadstawiam drugiego policzka. Motto jest w profilu. Nie obrażam, mam swoje zdanie. Jak choćby boboo czy Adam. I dlatego juz ich nie ma.
.png)
Wiem ze w internecie można niemal wszystko, mieć wyjebane na innych, kozaczyć, w pysk za to się nie dostanie tak jak w realu i właśnie paru gnojków tutaj to wykorzystuje od dawna, zresztą to ogólny problem internetu.
.png)