.png)
BartNS napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):... Co ty zrobiłeś w tym temacie?
No tu mnie masz, jestem pasożytem tego forum. Dla mnie to jest tylko forum z którego udało mi się wiele ciekawych informacji uzyskać, ewentualnie jakąś informację wrzucić i tyle. Kompletnie nie czuje klimatu tego forum, potrzeby, aby się spotkać. Może gdybym dołaczył 10 lat wcześniej byłoby inaczej, a tak szczerze to ciężko tutaj o konstruktywną dyskusją, bo zawsze najpierw odbiega się od głównego tematu, pożniej wyciąga jedno zdanie z kontekstu i dalej jazda, byle ktoś się mógł wykazać, wyżyć, dowartościować. Tutaj argumenty dla kilku osób nie istnieją chyba, że w stylu "lubie zapier... , jeżdze bezpiecznie" brakuje tylko "mam tryb nieśmiertelny" i nikt nie może tego podważać, bo inaczej jest głupkiem. Może wytrzymałem 3-4 dyskusjach i sobie opuściłem.
Sensownie funkcjonują wyłącznie wątki typu podróżnicze, ale tam pochowali się weterani tego forum, którzy jeszcze 3 lata temu się udzielali w innych wątkach, ale z jakiegoś powodu omijają pozostałe, bo wolą dyskutować, a nie bez sensu bić pianę.
I teraz się dziwić, że nie ma nowych użytkowników, skoro prawie wszystko już napisano, a dyskutowac się nie da, a na przepychanki nie każdy ma ochotę i czas. Gdybym pominał jedną osobę, której wiozłem części pontonu do Splitu to bym mógł napisać, że nikogo z forum na oczy nie widziałem i pewnie na tym pozostanie.
Pewnie na wiosnę jak będę planować wakację to tu wróce, może coś się zmieni, ale prędzej zobacze "404 Not Found" niż większą normalność.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):
.png)
stachan napisał(a):Orzechy są bardzo zdrowe. Polecam rano koktajl z mleka, garść orzechów i dwie garści płatków owsianych. Pół litra takiej kombinacji syci do 15

.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Jak dodasz pół szklanki mąki, to do 17tej
baunty napisał(a):Brzmi znajomo?
Marlowe1994 napisał(a):Delicje...

.png)
Słusznie, ale wtedy ograniczamy walory prozdrowotne
Nie dość, że znajomo, to wciąż aktualne i na czasie...
Z wędzonych osobiście preferuję pstrąga, tołpygę lub halibuta. Koniecznie na ciepło
.png)
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Ja na wigilię nie jem karpia. Dla mnie to słaba ryba. Jeśli mam zjeść rybę z tej okazji to lubię pieczonego łososia. Poza tym, królowanie karpia a nie innych ryb na wigilijnym stole to wymysł powojennej komuny.
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Od czasu jak nie muszę, to nie jem. Ogólnie na wigilijnym stole za wiele dla mnie nie ma.